pomysle sobie teraz na wyrku ta impreze minuta po minucie na spokojnie od poczatku do konca ... nice
pis
Nie dasz rady biaacz. Piątek masz całkowicie wycięty z życiorysu i chyba każdy wie o czym mówię
Ja dopiero godzinkę temu do chaty wróciłem po ... 16 godzinach. Co tam Lookasz ma jeszcze gorzej bo pewnie właśnie gdzieś teraz dopiero dojeżdża do Ełku. A jestem taki niewyspany że mi się w głowie kręci jak po 4 piwach . Ogólnie impreza super zajebista. Wypadałoby wszystkim podziękować ale nie mam na to siły teraz.
No mi tak apropo
voulez vous couchez avec moi bitches
to coś kononowicz nie usprawnił wam tej komunikacji pozamiejskiej^^ _________________
a kompletnie rozbroił mnie rozmowa z wami :
tłum-"Ty strasznie się spinasz jak grasz powineies tak jak inni bawic się w to."
ja-"ale mi taka ostra walka w skupieniu sprawia przyjemnosc "
tłum-"Nie nie wierzymy ci, to nieprawda "
No poprostu ta rozmowa mnie rozbroila
WIECZOREM ODESLE WAM KASE _________________ *... i wszystko jasne.
wróciłem o 11 impreza była zajebista, turniej był dobry mam sporo zdjęć i teraz wolicie zebym wrzucił na forum (tak jak to zrobił bax ze zdjęciami z paryża) czy spakować i wrzucić na jakąś stronke? _________________
[ Dodano Nie się 12, 2007 1:59 pm ]
nie chce mi się pisać te DSC itp to ide po kolei ;d
1. Yard , Khasius , Majak
2. Scrappler , Bax
3. pr0 k**wa h0lus
4. Dahag , Scrappler
5. Khas , majak
6. Suriv , Scray
7. pr0 k**wa h0lus again ;d
8. kawalek dahaga ;d i Scrapp
9. Scrapp pokazuje tyl koszulki ;d
10. Yard ;D
11. o ile się nie myle to Majak
12. Scary
13. h0lus jak k**wa nic ;d
14. pr0 Bax !
15.Sala najbardziej od lewej Jakub , Bax , Fred , Shadow , Brat freda , Khasius , Wizz jedzacy , Monia , Tył h0lusa (chyba ) , kawalek Wallego
16. od lewej Robot , wizz , bokiem h0lus , obok h0lus chyba Yard ,potem khas , monia , brat freda , shadow , fred , bax przy kompie i Jakub
17. Nagrody ;p
18. Dahag przy kompie , za nim robot , potem wizz ,Yard , Stojacy Scrapp , Jakub ;p
19. od lewej ;d Boski , Suriv , scary , i w niebieskiej koszuleczce Majak
20. #p~S h0lus , Monia , kawalek wallego , brat freda , fred , yard , bax itd ;d
21. Khas , Scrapp , mor_do ;D
22. Dahag , Jakub , Scrapp
23. and again
24.Brat freda ;>
25.Dahag , Jakub , Scrapp
26. Scary , Suriv
27. mor_olo
28. Scrapp wreczajacy puchar za pierwsze miejsce Khasowi
29.Scrapp i khas z nagrodą i pucharem
30. Scrapp wreczajacy puchar za drugie miejscie Wallemu
31.Scrapp wreczajacy puchar za trzecie miejsce h0lusowi ;f
32. Fred, Jakub , Scrapp , za scrappem Star
33. Shadow , stojacy Robot , RaDuSek jarajacy d; , mor_olo (chyba:D)
34. Wizz nie wiadomo z czego się cieszy ;d i plecy freda:>
35. Majak i Wizzard
36.Robot , Star , Radus
37. kawalek sexy sweterka Radusa , kolega freda(nie pamietam jak ma na imie:P) siedzacy mor_do , obok Yard , a z tylu Majak
38. Star i Radusek
39. Scrapp i mor_olo
40. Scrapp , Star, mor_olo
41.Monia chyba nie swiadoma ze jej ktos fote zrobil ;p ,Wally i brat freda:)
42.Suriv
43.Robot
44.pr0 h0lus
45.pr0 Yard i radus w czapce ;d
46. Jaracz boski ;d
47.Grupowe zdjecie nie chce mi się opisywac ;d
48.again ;p
49. kolega freda i brat freda ;d
50. Fred patrzacy w obiektyw ;d Robot , kolega freda;p
51.Fred ;D
52. pr0 k**wa h0lus i pr0 k**wa radus
53. pr0 k**wa fota z pr0 k**wa h0lusem i radusem
54. Ciemno trochę ale to chyba Shadow i nie wiem kto ;P
55. #p~S Team : Wally , Khasius , Scary , h0lus , Scrappler
56.Monia i h0lus ;d
57. dużo osob pewnie już z wczesniejszych opisow poznajecie :d wie nie pisze
58.Scrapp , Star , Jakub , stojacy bodajze Dahag
59.Star , robot, radus
60.again
61.mor_olo , boski , shadow
62. niby ustawka FM vs EM ;d
63. pr0 wyluzowany Jakub z browarem
64.Bax w pokoju ;p
65.Jakub i chyba dahag
66.Dahag , Bax , Jakub
67.Bax na bramce ;d
68.lokash , bax , jakub , dahag
praktycznie wszystko od lewej :> mam nadzieje ze się nikt nie obrazi ze malymi literami pisalem
jeszczem musimy poczekac az Wally wrzuci foty i Jakub filmiki i foty _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
bardzo pozytywnie mam 3 filmiki
1. jak bax z jakubem na łape się siłują (jakub wydaje dziwne odgłosy ((ci co byli pamiętają )) bax winner)
2.jakub się skarży że nie da się grać na laptopach (trochę były z nimi problemy) a scrap chce udowodnic ze się da grać i sam psuje
3.jakub jeździ _________________
Wysłany: 12 sierpnia 2007, 13:31 Temat postu:
ja pierdziele, jak zobaczylem zdjęcie numer 22. to spadłem z krzesła, a to wszystko przez jakuba ;F ma tak groźną minę... , no i polamalem sobie przez to podstawke na klawiature, k**wa mac !
LooKaSh !!!!!!!!!!!!! Taki mądry jesteś ale swoich zdjęć które były robione znienacka to nie wstawiasz !! :/ grrrr wrrrrr :/ :/ akurat tego zdjęcia to mówiłam żebyś nie wstawiał ! grrrr:/ _________________ "Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
nom, zdjęcia okej ale mówiłam żebyś tego jednego nie wstawiał ehh _________________ "Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
i co biczasy, z poczatku smialiscie się z mojego avatara, dalej tak jest?
buahahahhahaha ze mną przegrał i kozaczy tylko mi tu nie dyskutuj bo Ci kanapki nie zrobię _________________ "Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
kto plakal? wkur*** mialem i napier*** chyba z 60 razy próbowałem Cie polozyc, szkoda ze tego nie ma na filmiku bo byllllo by lachane _________________