Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
starwer
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 12:54 Temat postu: |
|
|
Było wykurwiscie !! powiem wam
dobra top 3 turnieju ;F
1. #p~S Khasius
2. #p~S Wally
3 #p~S h0lus ;d
4. EM|Yard
5. nie pamietam :d
6. bodajze #p~S Scrappler ;d
Dobra na poczatku wielkie podziękowania dla Scrapplera za świetną organizacje turnieju :* Baxowi za transport z Leszna do Poznania, Scaremu i Surivowi za podlaczenie kompow i konfiguracje (przy czym im pomagalem !XD) mor_dolowi XD wypada tez podziekowac d;,Wizzowi za pilnowanie kiełbasek , Jakubowi za pożyczenie klawiatury ;p i wszystkim innym z którymi moglem się spotkac , napic , itp Wally , Monia:* , Khas , Yard , Fred , Dahag , Star , Brat freda , Raduusek , Booski , lokash , robot , Majak , Shadow, Sorki jak kogos nie wymienilem :****
Ogolnie to było mega wyjebiscie Smiech nieziemski Grill udany , potem coś wiecej napisze bo teraz mi się nie chce ;p
_________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Ostatnio zmieniony przez #p~S* h0lus dnia 11 sierpnia 2007, 16:17, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP Majak
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 16:59 Temat postu: |
|
|
dobrze, teraz każdy wie jak wyglada khas!!!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Monia
Jeździ konno
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 17:11 Temat postu: |
|
|
Było zajebiście
Wielkie podziękowania dla Scrapplera i Mor_ola za organizacje
Ciesze się że wreszcie poznałam tego Holuska :*
Baxa, do którego na początku nie byłam przyjaźnie nastawiona a tu taka niespodzianka ze to bardzo sympatyczny facet:)
Jakub to nic innego tak jak go znałam z forum i ts wiec pff wyjdź
hm.. Pozytywne nastawienie do Freda również bardzo sympatyczny facet, dziękuje za niesienie mojej czerwonej torebki mimo ze dziwnie ludzie na Ciebie patrzyli buahaha;*
Khas... hmm ty to w ogóle weź wyjdź za to z Holusiem to oj oj oj ale ogólnie to okej
Scary to wariat który nie umie łaskotać ale dobra niech ci będzie uśmiechne się żeby nie było Ci przykro
Yardzik który męczył się z nami do Poznania i z powrotem, pomińmy fakty że się zgubił na dworcu
Brat Freda (nie pamiętam jak miał na imię ehh:D) i ten jego czarny sweterek którego zapomniał
Nom i warto pamiętać przygodę z biegiem w deszczyk: Scary, Holuś, Raduś, Suriv eee tak dużo nie padało ;p lol
Nom i pomińmy fakt że nam tramwaj uciekł bo się kretyn nie zatrzymał ale szacun dla tego pana bo trąbnął na Yarda
I ogólnie miło było mi was wszystkich poznać Dobra nie chce mi się więcej pisać ;] Lokash żadnych moich zdjęć bez pozwolenia mi tu proszę nie dawać, dziękuje z góry :] a teraz idę spać
_________________ "Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.."
Ostatnio zmieniony przez Monia dnia 11 sierpnia 2007, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 17:23 Temat postu: |
|
|
jakieś foty by się przydaly bjacze
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 18:01 Temat postu: |
|
|
Coof napisał: |
Monia napisał: |
...Jakub to nic innego tak jak go znałam z forum i ts wiec pff wyjdź ...
|
tak tak, tutaj aplauz |
mowiles coś ? nie uslyszalem nic ? nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic !
ogolnie je ok lecimy na imrpeze z jakubem
wszyscy byli zajebisci, mnie boli coś a raczej wszystko ale spoko
szkoda mi lookasha i dahaga ze musze czekac do 2 w nocy na pociag
to były 2 dni wyciete z zycia dla mnie, tak się nie da , gratki dla khasiusa wallego i holusa, ja delikutasnie mowiac odpuscilem turniej, ale wazniejsze było to ze tam bylem i się dobrze bawilem
i przede wszystkim ! bo nikt nic nie pisze, dzięki Scrappler za zorganizowanie imprezy, jesteś zajebisty gosciu i podoba mi się twoj angaz w to wszystko, wielki respekt za to co robisz jesteś gosc !
Monia ja się raczej nie pokazalem z dobrej strony tam, ale co tam life is going on, next time zobaczysz dobrego gracza niz imprezowicza na zmianę i cale zycie w ten sposob
Panie i Panowie impreza byla wielka i szczegoly z fotkami podamy pozniej , pomijajac ze kluczyki od auta zostawilem w sklepie narta pozniej dam szczegola z opisem wsiego co się dzialo
you know what ?
you know what ?
voulez vous couchez avec moi bitches
_________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 19:12 Temat postu: |
|
|
no tak, impreza w 100% udana rozwalilem Freda, bez znajoosci trackow ale potem trafilem na wspol lokatora który zostawil bez zludzen ze jestem beznadziejny, swietnie ze poznalem tylu ludzi, Bax okazales się zajebistym czlowiekiem nie znałem Cie od tej strony, Jakub duuuuzo inny niz na Forum (tak w ogóle rozwalilem cale POL na reke, tu mi gratulowac ) poznalem Prosiaki, mam cala koszulkę podpisaim zawalona i powiesze ja na scianie, ogolnie kac meczów jak się spi na podlodze po piciu resztek ze Starem to się tak ma nie? ale Ci co nie było niech zaluja taka impreza to impreza zycia, chociaż szkoda ze mielismy z Boskim taki spontan bo przylozyl bym się do trackow, ale jak Bax powiedzial liczy się Fun;* ojjjjj wszystkich ludzi poznalem zamienilem parę zdan, może dostane bana już ale wkurzal mnie Morek, mogl dostac ale ja jestem spokojny pozdrowie Cie zebys nie plakal i przytyj bo Cie 14 latki na reke rozwalaja, ahhh było wyjebiscie !!! pozdro for all nie chce mi się pisać bo ide spac, zdanie o Was wymienie potem bo musze spaaaaaaaaac cu Biaaaaaaaaaaach;*****
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 19:24 Temat postu: |
|
|
a ja dobrze pamietam moje pojedynki na reke
Zaczalem od Mor_Olo, pojedynek trwal nie wiem ile ale raczej nie wiecej niz 1.5 sekundy
Pozniej przyszla pora na Scrapplera ^^ Ja pierdziele uzylem calych swoich sil jakie mialem, a jedyne co robilem to się bronilem, nie było bata na atak mam lokiec rozciety w 2 miejscach, bo mnie az wcisnelo w ta dziure midzy deskami stolu omg:P Ma chlopak parę
Pozniej z Radusem, bronilem się zaciekle ale mnie ładnie rozjebal
Niestety Jakub biacz nie moglem się silowac z Toba, nie siluje się z kobitkami co się Freeq najebuja () choć nie da się pominac faktu ze wypiles ich tego dnia z 10
Impreza na serio wspaniala Mialem swietnych ludzi w pokoju, było bardzo fajnie, na serio chyba nie ma osoby której bym naprawdę nie lubil każdy jest ok, zajebisty, albo go prawie nie poznalem
3majcie się biczasy !!!!
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* StaR
Star Małpa
Ostrzeżeń: 4 Posty: 325
|
Wysłany: 11 sierpnia 2007, 19:34 Temat postu: |
|
|
Jojo biczasy!
Pozwólcie, że się w końcu wygadam
Impreza jak powiedziałem w pierwszym poście "Zajebikurwista". Bardzo chciałbym podziękować Scrappowi oraz reszcie organizatorów za imprezę. Normalnie kiedyś buziaczki dostaniecie :*** Jestem strasznie mile zaskoczony ilością ludzi na Lan Party Dziękuję Jakubowi i Baxowi za zajebistą dawkę humoru biacze Spijanie piwa przed 3 w nocy z Radusiem oraz informacja Baxa o jego szalonej ewolucji będą niezapomniane Dowiedzieliśmy się też, że Robot jest fajny Wzbogaciłem się o umiejętność składania grilla na baterie w stanie wskazującym Pozdrawiam też trzech Dahagów, Lokasha, Scarego (pamiętaj o aseco dla mnie :**), Yarda z którym żegnałem się 15 razy, Majaka, Shadowa, Khasiusa i Holusia i nasze cudowne spotkanie dzisiejszego ranka, Łoliego (nadal musimy to obgadać ), Wizzarda, Boskiego, Mordę i w ogóle wszystkich. Jesteście sweet, sam seks normalnie.
A teraz uwaga... Chciałbym zaprezentować hymn naszego Lan Party
http://www.speedyshare.com/292269310.html <- tutaj
I pamiętajcie! Voulez Vous Couchez Avec Moi Bitches
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |