powiedziałem ze możemy przegrać bo gawron nie gra (jedyna osoba za***iscie grająca w pol) a się okazało że gra to wygraliście, żeby nie gawron to na 100% przegrali (: _________________
powiedziałem ze możemy przegrać bo gawron nie gra (jedyna osoba za***iscie grająca w pol) a się okazało że gra to wygraliście, żeby nie gawron to na 100% przegrali (:
ja pi***olę, pstrzcie, lokash widzi przyszlosc!
lokash dawaj numerki do totka na nastepny tydzien.
a nawet ja bysmy przegrali, to co?
lepiej przegrac, niz jak ty uciekac z teamu i nie grać, bo ewentualnie mozna przegrac.
wygralismy jednak, i się cieszymy. a ty teraz nic nie masz.
nie masz teamu, nie masz ligi, nie masz respektu.
powiedziałem ze możemy przegrać bo gawron nie gra (jedyna osoba za***iscie grająca w pol) a się okazało że gra to wygraliście, żeby nie gawron to na 100% przegrali (:
wygralismy jednak, i się cieszymy. a ty teraz nic nie masz.
nie masz teamu, nie masz ligi, nie masz respektu.
jak dla Ciebie wszystko to team, liga i respekt w tmn to życze ci udanej przyszłości, bax uważa ze dla mnie tmn to całe życie (bo mnie bardzo dobrze zna) ale to ty jakub w każdej wolnej chwili grasz lub siedzisz na ts-ie... cytat jakuba "ja poświęcam więcej czasu na tmn niz rodzinie" pamiętasz to?
ja uciekam przed meczem? powiedziałem ze za mnie gra pro bax i tyle.. _________________
1. team leader mowi, kto gra, a nie ty to decydujesz. wiec poprostu bales się porazki.
2. powiedzialem, ze tyle z wami gadam na tsie, ze pewnie wiecej niz z rodzicami. dodalem, ze pewnie wiecej, niz kuplami i wszystkimi innymi osobami.
to jest chyba logiczne, jak się na weekend z 6 godzin na tsie siedzi, a w tygodniu okolo 2 godz.
poza tym, ja nie mam mamy w duzym pokoju jak ty, tylko mieszkam sam, wiec chyba tez tu zrozumiesz, ze rodzice się widzi okolo 2 razy w tygodniu, a headset lezy jeden metr ode mnie.
to jest chyba logiczne, jak się na weekend z 6 godzin na tsie siedzi, a w tygodniu okolo 2 godz.
to mnie teraz rozśmieszyłeś tymi liczbami... każdy kto cie zna wie że pijesz całymi nocami przed komputerem i te 6 to możesz pomnożyć przez 2 lub 3 a w tygodniu też na pewno więcej niż 2 godziny i to dużo więcej
i tak w ogóle to sobie poszukaj dziewczyny i odwiedzaj rodzince zamiast grać ciągle w tmn, ja mam wakacje i gram jak brzydka pogoda ale ty to przesadzasz _________________
dziekuje za rade, 14 letni chlopaku.
odpowiec mi na jedno pytanie: z iloma dziewczyn ty już mailes sex?
wiesz, ja już mialem wystarczajaco dziewczyn w zyciu.
nie chcie się mi wlasnie do nich dostosowac akurat, wstawac wtedy keidy one wstawaja, robić jakieś spacerki itp.
wiec robię se co chce, a akurat chce siedziec w domu i se grać, bo akurat zdalem eksaminy na studiach i tez mam ferie
chcialbym ci jednak jeszcze przypomnac, ze jak baxa i mnie tu tak obrazasz, to nie zapomnij, ze będzie nastepny eswc, pga lub jakiś zlot, i wtedy się pokaze jaki ty jesteś cfany, jak kolo Ciebie postanie 27 i 30 letni facet. jestem ciekawy czy wtedy tez będziesz taki cfany
przyjdzie z tatą, który po 10 minutach rozmowy z nami poda nam reke, syna poglaszcze i wezmie za raczke do domu _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
straszysz mnie? jesteś taki mocny pobić 14 letniego chłopaka? najpier gadasz przy wszystkich co zrobisz jak spotkasz mor_ola na ts-ie "w morde mu wale, tak odrazu", "złeme mu ręke, depne na palce" chcesz plik mp3 jak to móisz? _________________
jak dla Ciebie to pewnie będzie ciężko zrozumieć ale nagrywałem 1 raz na prube jaka będzie jakość a ze nagrałem akurat taką rozmowe to już jakub powinien się martwić co mówi _________________
Wysłany: 06 sierpnia 2007, 9:55 Temat postu:
OMFG
na lan'ie zjaram się i bedę obserwował wasza rozmowe...
luudzie skoończie to już!!! Trzeba pajać do siebie miłością a nie agresją!
bo w niedługiej przyszłości (za 4 dni ) może dojść od słów do czynów...a wtedy nie będzie już śmichowo. Choć nie wierze, ze ta cała akcja stoczyła by się na taki poziom _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2