Wysłany: 05 sierpnia 2007, 13:16 Temat postu: Transmisja meczu EM vs GT dzisiaj o 20 na Headshot TV
Witam, już dzisiaj na antenie Headshot TV będzie do obejrzenia mecz 1. kolejki PL4, Extreme Masters vs Gothic Trackers.
Mecz komentować będzie Raku który zdobył doświadczenie komentując rozgrywki na polskich eliminacjach do ESWC. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie obie drużyny prezentują wysoki i wyrównany poziom.
Przypuszczalne składy:
EM (Shadow, Yard, mor_olo)
GT(Grono, Loony, Coof).
Transmisja rozpoczyna się o godz. 20, wystarczy wejść stronę na www.hstv.pl
Wysłany: 05 sierpnia 2007, 13:31 Temat postu:
Co do przypuszczanych składów to bym polemizował - o 19 mamy kwalifikacje - mysle, ze prędzej fistashi, grono, coof
Poza tym wszystko się zgadza
Fajnie ze meczyk będzie w hs
to po co bierzesz udzial w tej lidze jak wsyztsko jest ustawione pod EM, i czemu nie potrafisz mi tego powiedziec priv tylko musisz się na forum z tym odnosic?! _________________ *... i wszystko jasne.
O jezu spoko panowie, niby najlepszy mecz zapowiada się POL vs. xp ale nie widać ile jest kłótni? To jaki mecz ma być w HSTV? 2f2f vs. Bot1? Pomyśl, który mecz wypada najkorzystniej do pokazania? POL vs. xp ale padło na drugi w kolejce GT vs. EM, może i dobrze, bo POL i xp mają problemy więc sądze, że taki wybór a nie inny jest w porządku. Może mówie to pod wpływem tego, że jestem w GT ale wiesz, jakoś mnie to nie rusza. Myślę, że gdyby finał był pS vs. POL to mor_olo wcale nie odpuścił by transmisji z tego meczu, tylko dlatego, że nie ma tam EM. Ale co będzie to czas pokaże.
A może Seque masz za złe, że w hstv nie będzie meczu twojego, czyli FBN z FM? no ale chyba byliście ostatni w kwali, więc nie świecicie umiejętnościami. Nie wiem jak będzie ten turniej wyglądał dalej ale gadanie, że transmisje są ustawione tylko pod EM, bo przy pierwszym meczu tak jest to debilizm. nie wiesz na czym stoisz i skaczesz. Amen _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2