oczywiście HF to nie do Bax-a bo jak on gra Fun to nie ma zmiluj
ale będzie meczyk ulalala Lookash mam nadzieje ze się nie przejales tymi zartami dzisiaj, wielki respect dla twoich umiejetnosci biaaacz, ale musisz przyznac za z ta zapałka to ci dojebałem trochę
chciałbm jeszcze wiedziec czy da rade zagrac na waszym serwie bo pamietam że jakub się pytał o serw ostatnio
ustalone jest ze mecz będzie w niedziele o 18:00
pisać czy coś się zmieniło, _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Jeszcze xp nie zginęło, póki bulet żyje.
Co wam [POL]Team dziś zabrało, jazdą odbierzecie.
-Kto wygra mecz??!!
-XP!!
-Kto??!!
-XP!!
-Kto??!!
-XP XP XP!! Do boju, do boju, do boju. Hej XP, Hej XP. _________________ Już użytkowników zobaczyło ten podpis.
Jeszcze xp nie zginęło, póki bulet żyje.
Co wam [POL]Team dziś zabrało, jazdą odbierzecie.
-Kto wygra mecz??!!
-XP!!
-Kto??!!
-XP!!
-Kto??!!
-XP XP XP!! Do boju, do boju, do boju. Hej XP, Hej XP.
lizus czy co ?? ^^
szkoda że mało czasu na trening w tym tygodniu miałem, ale no cóż nie zawsze można się odpowiednio przygotować. Co nie znaczy że nie zagram i wam nie dokopie _________________ Peace 4 all
hej ho. mozemy grać okolo 19:00.
nam podobnie jak wam trochę graczy brakuje, wiec jak mat nie będzie mogl grać trochę dziwnie będzie, a on okolo 19:00 wroci do domu.
proponuje tym meczem uczcic neszego pło extłim elo masteła, a ewentualne zwyciestwo dedykujemy Tobie ty nasz noobie
no i macie rym mi wyszedł
@jakub tylko że unas pozniej nie może Ralf ale spoko jeszcze jest trochę czasu się zobaczy biaaaaaaaaacz _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Następny
Strona 1 z 7