może dlatego ze nikt z 2F2F nigdy nie zwrocil mi uwagi ze im się nie podobaja moje dowcipy, jeśli uznaja ze ich to obraza to wtedy nie będę zartowal w ich kierunku.
Ale nie sądze by moj dowcip był taki obrazający jak zarty innych klanow w strone 2F2F _________________ *... i wszystko jasne.
przy kazdej naszej dyskusji mowilem ci ze nei podoba mi się twoje poczucie humoru wiec proszę nie zartuj w moim kierunku. _________________ *... i wszystko jasne.
przy kazdej naszej dyskusji mowilem ci ze nei podoba mi się twoje poczucie humoru wiec proszę nie zartuj w moim kierunku.
ok nie będę.
w poznaniu może jedank będziesz mial okazje mi to w oczy powiedziec. tylko scrap powie magiczne slowa, ze to nie ty jesteś organizatorm, ale on, i już moja d*pa siedzi w pociagu.
Wysłany: 03 sierpnia 2007, 10:57 Temat postu:
powodzenia 2f2f _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
może dlatego ze nikt z 2F2F nigdy nie zwrocil mi uwagi ze im się nie podobaja moje dowcipy, jeśli uznaja ze ich to obraza to wtedy nie będę zartowal w ich kierunku.
Ale nie sądze by moj dowcip był taki obrazający jak zarty innych klanow w strone 2F2F
Jest wszytko ok. A Ty jakubster chociaż nie kłam że my to super team bo wiem dobrze co o nas sądzisz!!! _________________ Już użytkowników zobaczyło ten podpis.