ja mam takie pytanie czy w zwiazku z tym ze będzie lan party w przyszlym tygodniu to PL4 gra normalnie czy będzie jakas przerwa??? _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Wysłany: 01 sierpnia 2007, 21:56 Temat postu:
Radus a Ty skąd?
jak z moich terenów to bardzo chętnie się zabierzemy pks-em czy tam pkp jak kto woli ale jeśli bysmy się spotkali to wiesz co będzie gwarantowane... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ja kolo Boskiego ;D i jadez nim bo musi mi trochę poklekac nie no bez jaj bo Boski się obrazi;***** btw i tak mi klekniesz;* my chyba pociagiem tylko kur**** skad ja tyle kasy wezme? _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Wysłany: 02 sierpnia 2007, 11:02 Temat postu:
Już wszystko wiem, co do autobusów. Mor_olo kiedy będzie plan dojazdu do akademika Czy ktoś będzie na dworcu głównym w Poznaniu około 9 rano _________________ http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=56182
no i ch** bombki strzelil!!! zadzwonil do mnie koleś z kursow i oznajmil mi k**wa ze od wtorku do soboty mam egzaminy k**wa jego mac i nie mogę przyjechac do poznania!!! dawno nie bylem tak wkurwiony!! najpierw przeszlo mi ESWC kolo nosa bo matury! a teraz Lan Party bo k**wa jeb*** w dupe kursy!!!!
Sory chlopaki za to ze nie będę mogl przyjechac ide się pohlastac _________________
Wysłany: 02 sierpnia 2007, 12:28 Temat postu:
no to ch**owo Brzerz... po opowiadaniach Jakuba (i naszych spekulacjach na temat legalizacji...) chciałem Cie poznać...serio... jakiegoś browarka strzelić czy jak kto woli... no trudno. _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
le, bax nie jedzie, ty nie jedziesz, to ja k**wa tez nie jadę.
i tak morek to tylko robi, bo jego kumple nie chce się z nim spotykac.
no szkoda, bym chetnie pojechal, sorry dahag i lookash, wiem, ze dupiasto. sorry tez innym, ale nie chce mi się być kumplem tego mor_olo, i jak już nie będzie brzerza i baxa, to k**wa nie wiem poco tam jechac.
lokash, tego piwa nie zapomne, jestem ci go dalej winny.
scrap, wez nastepny raz kogos porzadnego na organizacje, bo ten mor_olo rozprasza, i nie chce mi się w ogole jego w niczym supportowac.
jakub jest mala szansa na to ze pojade ale musze namowic przynajmniej polowe ludzi na to aby puscili scieme ze nie moga w piatek i sobote i może koleś jakos by nam przelozyl te dwa dni. Ale watpie w to bo mam samych troli w grupie
k**wa jego jeb*** mac nie mial kiedy strzelic tych pierdolonych egzaminow!! _________________
a ch**, ten turniej i tak nie jest jakos tam znaczacy, tylko jak zawsze ma powyzszyc ego super organizatora mor_olo.
sram na to, nie jadę.
spotkamy się na pga i eswc.
sorry tez monia, wally, holus, radus, fred itp. chetnie z wami bym se wypil.
sorry tez monia, wally, holus, radus, fred itp. chetnie z wami bym se wypil.
O mnie zapomniales? Myslalem ze wypijemy troszke vodki razem a tu lipa... wszystko się pierdoli jeden nie jedzie to drugi tez nie:/ Szopek powiedzial ze nie jedzie ale ja się nie zachowuje tak jak Wy jadę i tyle... _________________