Wysłany: 31 lipca 2007, 20:16 Temat postu: TrackMania LanParty Poznań 2007
Już 9 sierpnia rozpoczynamy największy zlot TrackManii, będzie możliwość spotkania się z wieloma graczami ze sceny TM, porozmawiania, pogrania... zabawa gwarantowana.
Drugiego dnia planowany jest turniej z pulą nagród wynoszącą 1000zł, mecz piłkarski oraz afterparty.
Impreza odbędzie się w poznańskim akademiku, wstęp jest darmowy, jedynym kosztem będzie opcjonalny nocleg (od 20 do 40zł w zależności od liczby dni spędzonych na imprezie).
Wszystkie dokładniejsze informacje podane są na stronie imprezy pod adresem http://tmpl.info/lanparty
Mha hack nie pierdol jaki ty jesteś wygodnis d*pa w pociag i jazda Ja mam wiekszy problem bo dosiadam się we wrocku do pociagu w ktorym jedzie brzerz i będę musial go znalezc :d _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
a jedzie ktos pociagiem z krakowa?? przeciez nie będę sam w pociagu chlastal a do katowic zanim reszta wsiadzie to skrzynke trza oobalic _________________
Mrozio to powiedz Hackowi zeby tez jechal bo z tego co pamietam on tez z Krakowa. Wsiadziemy do tego samego pociagu z Radusem a pozniej się jeszcze Fredzio z bratem dosiadzie;] _________________
Wysłany: 03 sierpnia 2007, 8:40 Temat postu:
Jakub pojedz na Lana
pokopiemy sobie w pilke, pogada się i będzie fajnie
jeśli kogos nie lubisz to nie musisz z nim przebywac przeciez
To jak biacz wyrwiesz się ?
[ Dodano Pią się 03, 2007 9:41 am ]
reszta POL tez _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 04 sierpnia 2007, 10:37 Temat postu:
i robi inne zeby nie był ostatni _________________ Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Wysłany: 04 sierpnia 2007, 11:31 Temat postu:
Shadow zaskoczyles mnie z AT, bo był zrobiony za 2 razem
Ale mysle ze na 49.xx raczej nikt nie zejdzie choć kto wie
Traska shadowa - bardzo mi się podoba dosyc proste drifty ale jest ich sporo i będzie się dobrze jezdzilo na niej, i do tego fajny start !
Loony - lux dla mnie jest swietna bardzo driftowa _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Ja tam mieszkam blisko Poznania (70km)po przeprowadzce.może wpadne a może nie ,kto wie?;d Jak coś to się spotkamy na miejscu.
Ps;nie gralam dlugo w TM wiec się nie smiejcie ze mnie jak coś;d
Pozdro dla was:)