tzn ja myśle tak, że o prawdziwym klanie to można mówić dopiero wtedy kiedy ma to coś wspólnego z profesjonalizmem, czyli przede wszystkim kasa, sponsor, turnieje międzynarodowe, nagrody itp; czyli jest to coś więcej niż tylko hobby, sa klany które czerpią niemale zyski z tego co robia, na świecie sa profesjonalni gracze i to oni tworzą klany, my to pełna amatorka, ja nie mowie żebyście sobie nie robili "klanu" bo szczerze to mnie to zwisa i dynda, chodzi o to co ten "piesek" tuno napisał ze chce chodzić i się chwalić ze jest w klanie, wiec napisałem ze to nie ma miejsca jeżeli chodzi o TMN. To tyle; tuno daj glos
tuno a mama ci pozwala tak się odzywać do starszych osob, nie unos się bo dostaniesz klapsa _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
NA POCZĄTKU TEŻWAS BYŁO 2 LOKAS ALE TERAZ JEST WAS WIECEJ I MYŚLICIE ŻE JESTEŚCIE FAJNI NIE JESTEŚCIE FAJNIE BO TYLKO PO SWOIM PIERDOLONYM SERWERZE JEŹDZICIE BO TYLKO NA TYM UMIECIE SIIE
TY SIĘ BULET ZAMNIKNIJ BO CI ZROBIE JEDNO WEJŚCIE PAŁKARZA I PO Tobie TO ŻE CIĘ ŻADEN KLAN NIE CHCE TO NIE MOJA WINA
zapraszam gdzie ci wyslac adres daj emaila
nie nie napisze ci ze ci jebne i takie tam, jesteś paprochem i pionkiem wiec nie będę z toba dyskutował _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Ostatnio zmieniony przez XP bulet dnia 31 lipca 2007, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Jak będziecie tworzyć tyle tych klanów to nie długo każdy będzie miał klan i nie będzie wiedział kto jest dobry a kto nie. Wtedy nie będzie można się pochwalić "jestem w klanie". Bo to nic zaszczytnego nie będzie. Niech będzie dużo mniej klanów ale przynajmniej będzie rywalizacja.
wytłumacz czego nie zrozumiałem
daj głos _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
NA POCZĄTKU TEŻWAS BYŁO 2 LOKAS ALE TERAZ JEST WAS WIECEJ I MYŚLICIE ŻE JESTEŚCIE FAJNI NIE JESTEŚCIE FAJNIE BO TYLKO PO SWOIM PIERDOLONYM SERWERZE JEŹDZICIE BO TYLKO NA TYM UMIECIE SIIE
chciałbym powiedzieć, że załosny jesteś. _________________
powstanie małego klaniku wywołało tyle zamieszek
bulet wiesz jako uczeń LO nie mogę cały czas grać (jedynie wakacje)
a czy xp jest profesjonalne ?
gaw ty to dzisiaj szalejesz :shock:
nie xp na pewno nie jest profesjonalne , i powtarzam ze nie choidz mi opowstanie waszego "klanu" pisze zeby niektorym osoba coś uswiadomic to tyle a poza tym nudze się w pracy i uprawiam trolling
zreszta lubie takie ludziki jak tuno _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
my nie jeździmy tylko na swoim serverze _________________
k*rwa myślisz że jesteś panem swiata ze mozesz sobie mówic ludziki?
Ludzikiem to jest twoja stara ale nie ja śmieciu
tuno proponuje obyś poszedł już do podstawowki żeby nauczyli cie czytac ze zrozumieniem, nie siedz w domu idz do szkoły, nie wazne ze wakacje idz może coś się dowiesz ciekawego a nie tylko ze bulet jest panem swiata i poluzuj czapke bo ci na skron (acha zapomnielam ze tego jeszcze nie ucza w zerowce, zapytaj mamy) naciska i masz problem z mysleniem, szczurku
to pisałem ja pan i wladca wszystkich ludzików
nie karmić trola _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 2 z 4