na rundach się pokazuje kto jezdzi regularnie, lepsze czasy sa na TA raczej.
to i tamto sa 2 dyscypliny tmn, a jak ktos jest lepszy na rundach, to nie znaczy automatycznie, ze jest lepszym graczem.
EDIT:
gg wszystkim, kwali się skonczyly.
mysle, za mielismy udane kwalifikacje, i nie zla zabawe.
na graty specialnie zasluzyli wszystkie druzyny w 1. lidze i [POL]team, który zakonczyl kwali na 1. mieiscu.
było parę niespodzianek.
do pozytywnych bym zaliczyl ladna gre teamów RBF i FM.
do negatywnych niestety K&D i GT.
jestem pewny, ze liga będzie również udana, i zycze nam dobrej zabawy.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 29 lipca 2007, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
niestety dla IRx to były najlepsze kwalifikacje. kiepsko wyszło bo Cris swoją rolę zawalił. nie wiadomo czy problemy z netem czy z czasem czy zwykłe lenistwo. słabe czasy i 2 liga.
o mało co drużyna by się nie uzbierała. w PL5 IRx bardziej się postara gratulacje POL i FM . ostra rywalizacja i to najbardziej się chwali . _________________
Trackmania Nations.. Play for Fun
Ostatnio zmieniony przez NAR' freazypol dnia 29 lipca 2007, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
woow niezle poszlo ale jak powiedzial madry(taki yoke ) Jakub rundy to coś innego w kwalifikacjach swietnie poszlo FM nie powiem;D liczylem na 4 pozycje a tu szok 2;d o szkoda ze Hazylowi zabraklo czasu na dojechanie był już na slupkach a tu koniec czasu... zabraknie K&D no coz niestety chcialbym pochwalic Hazyla, Mrozia pomimo lagow i Cyklopa który strasznie marudzil a pojechal jak zawsze, genialnie;) do zoabczenia na rundach biacze;d _________________
no powalcza:) btw BRzez Jakub ja postawie Lokashowi bo musze się z nim napic za nasze sprzeczki wiec mnie nie powstrzymacie bym go upil;D a jeśli tak to tylko w trackmanie:P _________________