Wysłany: 29 lipca 2007, 17:05 Temat postu:
Nie wiem naprawdę czemu się tak cieszycie ze #p~S niby teraz jest 3 ^^. Musicie wiedziec ze dużo czasu nie spedzilismy na trenowaniu mapy i jako pierwsi podeszlismy do gry w kwalifikacjach.Rozumiem ze wpadki w kazdej druzynie moga wystapic, no ale to nie powod zeby się nabijac z czyjegos zlego przejazdu. Jak dla mnie Time Attack nigdy nie pokazuje jaki kto jest dobry. Wiadomo przeciez ze tutaj wiecej zalezy od szczescia jak się wjedzie i zawsze mozna sobie kliknac enter, i poprawic sobie czas.Ale tryb rounds musicie wiedziec, ze to jest coś co nie pokazuje jaki kto ma czas, ale pokazuje jaką kto ma regularnosc w zdobywaniu pierwszego miejsca, i potrafi jechac do konca i mimo przypadkowej bandy, potrafi się zebrac do "kupy" i podgonic calą resztę.
To było w formie takiego sprostowania, i wiedzcie ze pure skillers nie są slabi i nie zlekcewazymy nikogo !!. I do kazdego meczu będziemy idealnie przygotowani i mamy nadzieje ze i wy wszyscy przylozycie się do gry. Bo oczywiście ze mozemy przegrac, i to również bierzemy pod uwagę.
A i jeszcze jedno sprostowanie, doszly mnie sluchy ze slaby czas osiagnalem ^^. jeżeli to was tak zainteresowalo to oczywiście wypowiem się co się zdarzylo ^^, otoz w chwili kiedy zobaczylem slupki przed metą i bylem pewien czasu jaki moglem osiagnac a było to na przed ostatnim CP -1.26 czyli w granicach 55.8x nagle stanal mi przed oczami czarniutki ekran i lekki dymek uniosl się z mojej karty graficznej !. Niestety ale już druga 8800gtx poszla do serwisu, i ostrzegam wszystkich przed kupnem tej karty , Wybierajcie zawsze karty producentow Gigabyte i PaliT . tylko one się nie psują. p
pozdrawiam serdecznie :-)
Ostatnio zmieniony przez [POL] hack dnia 29 lipca 2007, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 29 lipca 2007, 17:28 Temat postu:
sprostowanie co do wypowiedzi hacka:
nie wiem czy bedizemy idealnie przygoowanie bo nie wiem jak się wsyzstko u mnie potoczy Ale obiecuje ze jak będę mogl trenic to potrenie ;p chociaż zeby dojezdzac na 3-4 miejscu co runde bez problemow
Nom haczek mial pecha a poza tym, PS osiagnelo czasy najbardziej wyrownane Widac ze nie mamy naprawdę slabych punktów, każdy robi po prostu swoje Wyniki kwalifikacji traktujcie na powaznie albo i nie, liczy się to co będzie w lidze a tam nie odpuscimy bo chcemy wygrac ! _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
hack jaki Ty noobek jesteś ^^ Wiem jak bylem w ps ze Wy prawie nigdy nie trenujecie przed meczami dopiero jak jest wu to przejedziecie kilka razy i tyle wiec nie sciemniaj ze będziecie przygotowani do kazdego meczu. _________________
hack nie potrzebnie się unosiles tym postem, przeciez wiesz ze to sa takie glupkowate zarciki tak samo jak każdy mowi "pewne jest to ze POL będzie ostatnie" a nam to zwisa co kto o nas mowi ( a przynajmniej mi )
wiec yoooo biatch fajnie pojechaliscie _________________
Wysłany: 29 lipca 2007, 17:50 Temat postu:
Boski teraz konkurencja wieksza
Ja nigdy nie zapomne meczu z CDD z PL1
Moje tracki ja już zajarany ze umiem je jeździć już ze mamy szanse ograc elitarny klan A tu jestem sam na serwie i nikt nie przychodzi Nawias w radiu tam smiga i coś zagaduje W koncu napisalem sms do Boskiego, udalo się wbil na serwa ale nie znał trackow praktycznie i do tego nie mogl zostac na caly mecz Pozniej udalo się zwolac Hacka który był wielce zdziwiony ze dziś mecz i nawet nie widzial trackow No i tak wspaniale jechalismy 1 mapa w plecy 2 w plecy i Boski już musial pojsc, ale na C zdobylismy 2pkt grajac 2vs3 To był piekny mecz i niezapomniane wrazenia bo pierwszy raz bylem w radiu (jak mozna to tak nazwac )
było GG ale w finale się zrewanzowalismy, i to samo będzie teraz
Btw Brzerz i inni biedni staruszkowie () to z POL ostatnie to joke był, ja widzialem te zdjecia z waszych kwalifikacji to pomyslalem ze w takiej formie to przegracie _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...