Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cobham
Gangsta Mapper
Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
|
piana
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 389
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 27 marca 2016, 20:25 Temat postu: |
|
|
Szrama napisał: |
Ło, na takie cuś człowiek natrafia w internetach po obejrzeniu trailera tm turbo i od razu wraca masa wspomnień I przypomniałem sobie jaki adres miało forum
Było mega przez te parę lat, co tu dużo mówić. Od zupełnie randomowego zagrania w 1wszą TM minęło już sporo czasu, chyba 1wszym którego spotkałem na serwerze i żeśmy popisali na czacie był Kostek, w zasadzie dzięki niemu wciągnąłem się w klimat TM i chyba nawet tu zawitałem.
Był moment, gdy samo granie zeszło na 2gi plan za sprawą lanów, już nie pamiętam kiedy byłem 1wszy raz na lanie, ale to co się działo w tamtych czasach na scenie TM.. magia czarów.
Tabuny świetnych poznanych ludzi przez TM, których nie będę wymieniał z osobna. Ale TM to było coś więcej niż gra... może tym akcentem skończę |
skoro to było coś więcej, to wpadaj na Lana i zawołaj DJ Kostka przy okazji
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 28 marca 2016, 1:06 Temat postu: |
|
|
Nie obiecuję, bo termin odległy. Najpewniej bym wpadł na 1 cały dzień bez spania i picia żeby znowu mordki zobaczyć. Także do listy tam się nie będę nawet dopisywał.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
MarioCT
Doświadczony driver
|
Wysłany: 03 kwietnia 2016, 19:05 Temat postu: |
|
|
Na 100% mnie nie pamiętacie (i zdziwię się jeśli ktoś pamięta) bo jak na mój staż na tym forum (rejestracja w 2007 roku) nie napisałem zbyt wiele, choć żyłem tym forum i tą grą przez długi czas. Jeździłem głownie na polskich serwerach z mapami mini tech, często starając się rywalizować z najlepszymi polskimi graczami, przeważnie z marnym skutkiem
Nie uczestniczyłem w żadnym lanie czy innych spotkaniach, bo zwyczajnie nie czułem, żebym był zintegrowany ze starymi wyjadaczami forumowymi i zawsze miałem wrażenie że byłbym traktowany jak ktoś obcy, choć parę razy w grze zamieniłem kilka słów w kyzzn, którą mile wspominam z tamtych czasów. Ot taka pozytywna dusza na serwerze ( pozdrawiam Cię Marto serdecznie )
U mnie przez te wszystkie lata wiele się wydarzyło. Skończyłem studia informatyczne z dyplomem magistra inżyniera (pamiętam jak kyzzn krzyczała na mnie podczas wspomnianych rozmów, że mam pisać magisterkę a nie grać w Trackmanie ), po studiach wyjechałem, trochę z przypadku, za granicę i suma summarum prawie 2 lata mieszkałem w Atenach. Wróciłem z emigracji, obecnie od 2 lat pracuje w międzynarodowej korporacji, jestem certyfikowanym specjalistą od hurtowni danych i rozwiązań Business Intelligence. Znaczy się - bazy danych
Ogólnie zapracowany człowiek jestem. Za rok 30stka na karku, ja wciąż sam, choć przyszłość wygląda obiecująco w tych sprawach. Tyle o mnie...
Choć dla większość z Was jestem anonimowy - dziękuje Wam wszystkim za to forum, za grę. Nieświadomie zapewne, byliście ważną częścią mojego życia i co jakiś czas powraca we mnie myśl aby zainstalować sobie Trackmanię i pościgać się troszeczkę...
pozdrawiam wszystkich
Powrót do góry |
|
|
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
|
MarioCT
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 05 kwietnia 2016, 8:36 Temat postu: |
|
|
Tam ktoś pytał, czy żyję. Ano żyję, tylko już tu nie zaglądam od dawna, tak mnie tylko dzisiaj coś naszło. Loguję się, a tu PM od Bałagana z 2011. Ups, sorry stary!
Różnie się rzeczy potoczyły, teraz trzydziestka na karku, ale P4G i turnieje dalej ciepło wspominam. Lipnie wyszło z reprezentacją, ale współorganizację nieoficjalnych drużynowych mistrzostw Polski to sobie nawet kiedyś do CV wpisywałem.
Szkoda, że gra nie żyje, a przynajmniej nie żyje na tyle, bym coś o niej słyszał, bo to była kupa dobrej zabawy, zżerającej tyle wolnego czasu, że aż nie pojmuję, ile go kiedyś miałem.
Nie pozdrawiam nikogo z osobna, bo bym zapomniał pewnie o kilku ludziach, którym się te pozdrowienia należą, toteż tak kolektywnie: wszystkiego najlepszego z okazji dziesięciolecia społeczności!
Powrót do góry |
|
|
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin