Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 23 października 2015, 19:13 Temat postu: |
|
|
Wybacz, ale jak bez sensu grać o nic i przyjeżdżasz tylko dla nagrody to nie bardzo pasujesz do tej sceny, a nagrody i tak dostałeś, ja bym się cieszył, że w ogóle coś bym dostał. Wybacz, że nie była to willa z basenem, maybach i 1 000 000 euro na koncie Zluzuj majty i baw się, bo na tym polega gra i tego typu turnieje na luzie. Zauważ, że mi się już nawet nie chciało ruszać tyłka ze Stęszewa bo mam gdzieś nagrody i turniej, przyjeżdżam się tam bawić. A gdybym miał się spinać tak jak ty jeździć na trzeźwo trenując to i tak byś głównej nagrody nie zgarnął bo bym cię wciągnął nosem co raz już prawie miało miejsce, w którymś pólfinale gdy byłem pod wpływem. Najważniejsze, że teraz już wiesz. Na następne PGA nie przyjedziesz i nie będziesz marudził Miłego dnia. Peace.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 23 października 2015, 21:08 Temat postu: |
|
|
Oni są tą samą sceną. a przynajmniej większość z tego teamu, którą znam więc większość swojej jak to ująłeś drużyny podświadomie nazwałeś nieprawdziwą sceną, mimo tego, że nie ma czegoś takiego jak prawdziwa i nie prawdziwa scena. Najwyżej można powiedzieć o aktywnej scenie i zasłużonych emerytach. Nie wiem, również po co chwalić się wynikami, też bym mógł zacząć wymieniać, ale nie wiem czy tmpl obsługuje taką ilość znaków. A po drugie teraz gdy trackmania umarła parę lat temu (w sensie 3/4 botów z całego świata przestało w nią grać) dużo łatwiej o dobre wyniki. Po prostu skończmy tą rozmowę, bo pomimo tego, że fajnie się ją prowadzi to zabiera ona tylko czas i jest bezcelowa. Ty masz swoje racje, ja swoje. Na koniec tylko napiszę jeszcze raz: więcej luzu i z przymrużeniem oka. Peace. Bez odbioru
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
XaV
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
Wysłany: 26 października 2015, 16:32 Temat postu: |
|
|
@Xav osoba na drugim miejscu dostała, ale to akurat tutaj nie ma znaczenia.
bax napisał: |
MOR_OLO ma następce
Tak jak Lewy napisał, cieszcie się grą a wszelkie turnieje i lany są po to by się integrować. |
MOR_OLO też został potraktowany tak jakby go nie było na jakims turnieju mimo że go wygrał? Dlatego o nim wspominasz, bo szczerze to nie mam pojęcia co on porabiał
Ja się w 100% zgadzam z tym, że Lany są po to, żeby się integrować.
Ale gdy zostajesz potraktowany tak jak ja zostałem potraktowany (dodam, że zostałem JASNO poinformowany po finale o tym, że nie dostane nagrody tylko dlatego, że to ja wygrałem, bez podania przyczyny, ot tak bo tak sobie wymyslił) to jak tu się nie czuć się oszukanym. Mi tam zwisa ta nagroda, chodzi mi o to, powtórzę się ale najwidoczniej trzeba, jak zostałem potraktowany. Są w końcu jakieś zasady. I od początku staram się by to było głównym tematem a nie jaka to była i dla kogo nagroda, najwidoczniej marnie mi to wychodzi.
Kilka lat temu na PGA nie było nagród i nikt nic nie kręcił z nimi i było wszystko w porzadku. Teraz pokazali nagrody i zaczęły się kombinacje. Nie lepiej już w ogóle nic nie dawać do wygrania i grać dla czystej przyjemności? Nikt by nie miał wtedy możliwości robienia nikogo w chuja po samych rozgrywkach
Pewnie zaraz napiszecie kolejny raz, żebym zluzował. Oczywiście luzujcie sobie jak ktos będzie was w chuja robił i zapomnijcie, ja taki nie jestem. Dajmy więcej takich ludzie do nas to już w ogóle będzie sam syf, wszyscy będa siebie wzajemnie oszukiwać i będzie wszystko w porządku bo nie widze po was by wam takie zachowanie w czymkolwiek przeszkadzało.
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
Wysłany: 27 października 2015, 7:42 Temat postu: |
|
|
To kto dostał ten monitor?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] SuNRisE
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tomczan
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner
|
Wysłany: 29 października 2015, 11:37 Temat postu: |
|
|
za rok bez nagrod rzecozwych, rozwiązanie problemów na wielu poziomach
wygrywa cala pierwsza trójka jeden talon do tesco i realizacja na steszewie kto tam nie pojedzie jego strata
będzie was 4 w Steszewie bedizecie pic chivasa 30 letniego i srol
_________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
Wysłany: 30 października 2015, 10:41 Temat postu: |
|
|
@Sunrise wariacie!
Idąc Twoim tokiem myślenia np. Bayern nie powinien dostać pucharu za zdobycie mistrzostwa Niemiec w tym roku, bo dostał już je 3 razy z rzędu?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] SuNRisE
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|