Wysłany: 08 grudnia 2012, 11:22 Temat postu: Podsumowanie Frogs of War Cup!
Miesiąc temu miałem zaszczyt zaprosić Was na miniturniej sponsorowany przez firmę Mirilis oraz naszą drużynę - Frogs of War. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim graczom którzy zapisali się do turnieju, za poświęcony czas i miłą zabawę. Oczywiście również podziękowania dla mapperów, za naprawdę fajne mapki ;] A krótkie podsumowanie w dalszej części newsa [more].
W turnieju udział wzięło 54 graczy z Polski, oraz gościnnie jeden gracz zza naszej południowej granicy - Waki (Słowacja). Do fazy grupowej turnieju przeszło 30 najlepszych graczy z kwalifikacji - walka była bardzo zacięta (między pierwszym, a 30 zawodnikiem była różnica 0,34s.).
W finale zmierzyło się sześciu graczy:
- Jaruś
- Waki
- Matu
- Tom
- Johnyy
- Misza
Walka była bardzo zacięta. W połowie finału wydawało się, że nikt nie odbierze zwycięstwa Jarusiowi. Miał sporą przewagę nad rywalami, oraz cały czas utrzymywał dobre tempo przejazdów. Niestety, dla Jarusia, nagle do walki wrócił Tom dla którego nie był to najlepszy mecz. Mimo to potrafił wrzucić szósty bieg i dogonić rywala, gdy temu wystarczyła już tylko jedna wygrana runda do zwycięstwa. Takim oto sposobem zwycięzcą pierwszej edycji Frogs of War Cup! został Tom. Drugie miejsce zajął Jaruś, a na trzecim znalazł się Waki.
Serdecznie gratulujemy wszystkim zwycięzcom. Mamy nadzieję, że w następnej edycji będzie jeszcze większa rywalizacja i lepsza zabawa
Super był CUP !!! XD (chociaż nie doszedłem nawet do półfinału xd )
Gratuluję tym co byli w finale , a zwłaszcza zwycięzcy .
Nie mogę się doczekać do następnego Fow CUP'a : D .
Pozdro '/ _________________