Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 454
|
Wysłany: 03 grudnia 2012, 10:14 Temat postu: Jakie słuchawki polecacie? |
|
|
Jestem totalnie zielony jeśli chodzi o sprzęt pokroju słuchawek.
Poczebuję porady - szukam porządnych słuchawek, max 150zł, żeby ładnie muzyczka grała i teamspeaki różne trybiły.
Na lanie padło hasło Creative Satelite, ale jakoś w necie nie mogę znaleźć.
Halp.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 03 grudnia 2012, 10:27 Temat postu: |
|
|
Ja mam Creative Fatality. Cena koło 100zł. Nie narzekam. Jak dla mnie bardzo dobra jakość dźwięku. Mic też niczego sobie. Odczepiany.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 03 grudnia 2012, 11:28 Temat postu: |
|
|
Creative Fatal1ty - niezłe jak na 100zł. Głęboki i dobrze kontrolowany bas (co czyni huki i wybuchy w grach odczuwalnymi), nieco za mało średniego pasma. Całość raczej stłumiona i bez dobrej jakości pozycjonowania dźwięków, a separacja instrumentów to śmiech na sali. Miałem je na uszach jakiś tydzień, podziękowałem. Ale jak na sprzęt za 100zł - niezłe. A, jeszcze jedno - odczepiany mic ma tendencję do nie działania po jakimś czasie - jak u mnie.
Sennheiser HD201 + Zalman zM-MIC1 - wychwalane na około Sennki w swojej cenie rzeczywiście są znakomite, wymagają zewnętrznego mikrofonu który ci polecam - świetna jakość odbieranego dźwięku za 20zł.
Plantronics GameCom 367/377 - Tylko dla fanów marki. Uciskają niemożebnie, są ciężkie (a zarazem solidne) i zdecydowanie nie są do słuchawki żeby wyjść sobie na zewnątrz na miasto, to są typowe gamingowe słuchafony. Żeby one jeszcze choćby się nadawały...
To z tych co mialem na uszach, ostatecznie wybór padł na Creative Aurvana Live!, ale to przekracza twoje max 150zł. Jakby co - zdecydowanie warto.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Maniek.
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |