Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 23 września 2012, 22:11 Temat postu: Pogryzł mnie szczur.
Witam
Od niedawna biega po moim podwórku szczur. Zauważyłem go w czasie, kiedy grałem w Trackmanię. Zrobiłem wtedy 18 dedi. Moim zdaniem jest to szczurzyca, ze względu na małe szczurki, które ganiają za ową szczurzycą.
Widziałem nieraz, że owy gryzoń karmił swoje młode pod śmietnikiem. Czy to coś znaczy?
Przyszedł jednak czas, aby szczurza matka wyniosła się z mojego terenu. Przeszkadzało mi to. Najchętniej bym jej przyłożył z łopaty. Nie zrobię jednak tego ze względu na moje dobre serduszko.
Słońce jest gorące.
Postanowiłem pozbyć się jej najlepszym znanym mi sposobem. Spaliłem ją żywcem na oczach jej dzieci. Myślę, że to jest najlepsza kara dla niej i dla małych szczurków. Pozdrawiam.
PS. ten njus jest tak samo przydatny, jak temat o nazwie "W wypadku samochodowym zginął Fuskern". Nie ma prawie nic wspólnego z Trackmanią. Pozdrawiam.
Jeśli według Ciebie śmierć gościa który był managerem topowego teamu przez blisko 3 lata, włożył w ch** czasu w tę grę i przyczynił się do jej rozwoju - cytuje "Nie ma nic wspólnego z TM", to gratuluje - jesteś kretynem. _________________
Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 24 września 2012, 0:19 Temat postu:
nugget napisał:
złozi napisał:
Nie sądzę.
Jeśli według Ciebie śmierć gościa który był managerem topowego teamu przez blisko 3 lata, włożył w ch** czasu w tę grę i przyczynił się do jej rozwoju - cytuje "Nie ma nic wspólnego z TM", to gratuluje - jesteś kretynem.
Nawet jeżeli to jest post wyssany z palca i nadający się tylko do offtopicu albo do kosza (a już na pewno nie jako njus na główną) to ja jako posiadacz szczurów domowych najchętniej sam bym Cię żywcem spalił na oczach np. Twoich rodziców tak za karę, że żyjesz.
Wysłany: 24 września 2012, 9:39 Temat postu:
Hehe Ozzi, dobre Uśmiałem się gromko.
PS Jeśli to nie jest prowokacja, to s***dalaj do swojego kumpla Lucyfera I jak już będziesz na dole to pogadaj tam z Fuskernem żeby o nim tyle newsów nie pisali. _________________ Discord: vanitasss
Jeśli według Ciebie śmierć gościa który był managerem topowego teamu przez blisko 3 lata, włożył w ch** czasu w tę grę i przyczynił się do jej rozwoju - cytuje "Nie ma nic wspólnego z TM", to gratuluje - jesteś kretynem.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2