Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 07 stycznia 2011, 22:45 Temat postu: happy 5th birthday TRACKMANIA NATIONS! |
|
|
kochana trackmania nations,
wszystkiego najlepszego z okazji 5. urodzin.
nie bądź zla na mnie, ze nie jestem pewny, ale wydaje mi się, ze wlasnie w styczniu 2006 pierwszy raz mialem przyjemnosc z toba grać.
od tej pory wiele się wydarzylo, jakby nie było zostalas moja ulubiona gra z która spedzilem pewnie wiecej czasu, niz z jakakolwiek inna.
dzięki Tobie poznalem wielu ludzi, nie tylko online, ale i także na zywo.
mialem przyjemnosc zalozyc najstarsza druzyne tmn, team [POL], być w znanych polskich multigamingach i także być obserwatorem tego, jak gracze teamu wygrywali turnieje, jak eswc polska, wcg polska, pga i inne, przez ktore mieli szanse zobaczyc kraje, których by bez Ciebie nie widzieli.
gdyby Ciebie nie było, nie mial bym okazji prowadzic fantastycznej polskiej druzny, która w nations cupie osiegnela historyczne wyniki. najfajniesze jest jednak to, ze pozwolilas mi poznac znaczna ilosc bardzo fajnych ludzi. dzięki Tobie znalazlem znow nie tylko kontakt z jezykiem polskim, ale także moglem kilkakrotnie pojechac do kraju, w ktorym się urodzilem.
ale nie tylko mi sprawilas wiele przyjemnosci.
ten topic ma być okazja dla kazdego z was, aby napisal/a coś o tym, co trackmania dla was znaczy, czym dla was jest i co dzięki niej przezyliscie.
Ostatnio zmieniony przez [POL] Jakub dnia 07 stycznia 2011, 23:11, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
Wysłany: 07 stycznia 2011, 23:36 Temat postu: |
|
|
Lexiu napisał: |
Moja przygoda z Trackmanią sięga tej pierwszej, Classic, w którą grałem jak najbardziej casualowo nie zaglądając nawet do multi. Serię Sunrise ominąłem i poznałem od razu TMN, gdzie także grywałem od czasu do czasu na Nadeo. Dopiero przy okazji TMNF włączyłem multi i tak poznały mnie takie osoby jak The Truth, TommY, Gocha i Kuba (pozdrawam was! ), oryginalni i pierwsi członkowie BQ, z którymi byłem półtora roku, a z Gosią do dziś (i oby jeszcze dłużej ).
Resztę znacie. |
lex, 5 letnie urodziny ma TMN, nie ogolnie trackmania.
tmo, tms, tmn, tmu.
w tym miesiacu obchodzimy 5. rok tmn.
dawaj na ts, btw.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Meg
Furious Admin
Ostrzeżeń: 5 Posty: 1107
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 08 stycznia 2011, 0:10 Temat postu: |
|
|
3 latka w TM dla mnie. Mimo, że nigdy nie zaangażowałem się bardziej w scenę (lany, ts itd), to znaczy ona dla mnie sporo. Pozdrawiam wszystkich, którzy jeździli kiedyś z tagiem pewnego teamu zwanego Republiką Herbacianą.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
|
wiśnia
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 210
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] mat154
V.I.P.
Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 08 stycznia 2011, 10:00 Temat postu: |
|
|
A ja TMN dziękuję za to, że mogłem trochę syfu narobić swoją osobą. Nie ma co - Trackmania była dla mnie czymś więcej niż tylko grą - jakby nie TMN to nie poznałbym wielu wspaniałych ludzi, pewnie nigdy bym na PGA nie pojechał.
Także za to, że na komputerze w liceum jakoś to znalazłem - dziękuję.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 08 stycznia 2011, 16:16 Temat postu: |
|
|
Ah, trackmania ; ( Taka fajna rzecz, tyle nocy przesiedzianych jak mały zasrany nolife na TSie. Pozdro dla tych, których najbardziej polubiłem: Jakuba!!!!!!!!!!!! (Ty to jesteś ; p), Mat154 (bo teraz to się najebao tych matów chyba dużo ;p), MISI, Wally, Khasius, h000lusek!, niech będzie że King, kyzzn!!, Gawron (zawsze mnie jechał ale i tak go lubię), Dahag, HUZAR!!!, Tomson, Bax (zawsze mądrze pisał na tmpl i było z nim wesoło na TSie ; D), Shadow (ja jesszcze ku.wa pamiętam jak mnie do 666 nie przyjąłeś : ( ), Boski, mor_olo, Lechu!!, dobra już mi się nie chce, do jutra bym wymieniał ; D
super było poznac obcokrajowców z którymi też świetnie się grało i gadało łamanym angielskim (ale chyba jak na bachora radziłem sobie ) Nino, Gottmicha, brothYbs, Ice i jeszcze na bank dużo więcej.
Fajnie wspominam wojnę Jakub vs mor_olo, potem Jakub vs Scrappler, potem Jakub vs wszyscy.
I jeszcze pisząc to przypomniałem sobie jak do Jareckiego w nocy przyszedł tata i zaczął krzyczec "SPAC KU*WA CZWARTA W NOCY DO CH*JA"
I pozdro dla Mastera cwiczacego fołmułe jeden.
Nie pozdrawiam oszustów, którzy nie oddawali głosu jak się zamienialiśmy głosami na gwiazdki w starej TM, cioty.
Ej jeszcze powiem kto był moim pierwszym wzorem w TM kogo podziwiałem za skilla i uważałem za koksa. [K&D]Marek o! Pamiętam jak wlazłem na specta meczu GT vs K&D jak jeszcze byłem w E (haa, E - wciąż nie wiem kto to był Satan Claus a koksił nieźle) i wydawało mi się, że na tych fullspeedach (tak, mecz na fullspeedach, młodym (stażem) graczom wyda się to pewnie dziwne ) zapierdziela jak mistrz świata nie dając szansy Gronowi ani nikomu z GT i swoich.
I dalej nie wiem kto to był AK47 który mnie opierdzielił w meczu na nadeosach starych jakieś 3 lata temu gdzie sędziował Bad_Olo. Zawsze sądziłęm, że to był Huzar ale nigdy się nie przyznał.
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 stycznia 2012, 23:47 Temat postu: |
|
|
HB TMN !
A na poważnie to bardzo miło wspominam ten czas spędzony w tmn, wiele świetnych ludzi poznałem wielu na tmn jeszcze.. tą tzw. starą gwardię (w której kiedyś będę miał zaszczyt pewnie zasiadać z racji stażu w tm) i te stardaysy na tmn.. ktoś to jeszcze pamięta ? Ja mimo, że miałem klucz od tmo dopiero po roku grania na tmn się dowiedziałem, że to on aktywuje stardaysy Nie ma co, najmilej grę na starych serwerach z mini wspominam z czasów tmn, pół sceny na 1 serwerze, super atmosfera. Później kilka chlanów i świetnie, że dane mi było poznać tak zacne osoby, których nie będę wymieniał, bo za dużo ich aby pisać. Ważne, że zostają zajebiste wspomnienia, jeszcze tylko mi zostało piwo z Jakubem kiedyś wypić
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] gawron.
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 lipca 2012, 0:07 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to było zycie, ostatnie w nim beztroskie chwile. Wlasciwie odciety od swiata zylem Trackmania, jak ten jeb*** no-life od rana do nocy. Nie zaluje; przyjsc po szkole, zrobić swoje i napierdalac w TMN, bic czasy i miec wyjebane na te cale otoczenie pelne obludy, presji i zagubienia. Pamietam jak gowniarz na TSie siedzialem, a matka mnie gonila spac. Pamietam jak gadalem bez zadnej spiny z ludźmi z klanu 40+ jak z rowiesnikami i było to dla mnie niesamowite. Gosc po czterdziestce z nickiem Anus... mistrz. Na necie w tej grze nie czulem skrepowania, zartujac, smiejac się codziennie, wchodzilem na serwa i o kazdej porze ktos był. Jak Bax wyjebal pranka ze zdjeciem jakiegoś metala i wyslal na strone. A teraz to ch** i dno. było ekstra.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|