Dołączył: 28 Maj 2012 Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Ostrzeżeń: 4294967295 Posty: 0 Skąd: brak
Wysłany: 01 lipca 2012, 21:40 Temat postu:
włączyłem radio, coś ten drugi komentator mówi na początu meczu, a ja czekam na "ale hiszpania"
usłyszałem , radio może się i częściej mylą, ale lepsza komentatorka.
brawo hiszpani, wygraliście, ale już więcej tego nie zrobicie.
a teraz :
POLSKA WYGRA MISTRZOSTWA ŚWIATA 2014 _________________ brak
Ostatnio zmieniony przez Żegnam Was dnia 01 lipca 2012, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Włosi już po tej kontuzji Thiago Motty nie mieli już szans, a tak to może by się podnieśli... Dobry mecz w wykonaniu Hiszpanów To po tych golach Hiszpanów kto został królem strzelców? _________________
Taką mam rozkminę po tym finale po co na boisku napastnik, jak gola może strzelić każdy kto umiejętnie wbiegnie, aby dostać piłkę przed bramką. _________________
A no po to że taki jednym z zadań typowego napastnika jest własnie czychac na podanie a pomocnicy zanim którys z nich moglby wbiec i czekac na podanie, to sami muszą wyprowadzić "sobie" akcje Taktyk może być wiele w zależności od poziomu umiejętności zawodników _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strona 13 z 13