Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 06 lipca 2012, 3:00 Temat postu: |
|
|
aktualnie nie gram w TM, bo wciągnęła mnie NAJLEPSZA, NAJSZYBSZA strzelanka od czasów Q3 w modzie Excessive+. O ile ktoś w niego nie grał, to to jest NAJSZYBSZA strzelanka wszechczasów dla Was.
Tribes: Ascend.
Gra po prostu niszczy wszystko, jest niesamowicie nastawiona na umiejętności, a nie jak strzelanki, czy raczej 99,% wszystkich strzelanek, jakie powstały typu hitscan.
Z resztą, jak ktoś chce zagrać, to tutaj ma oficjalny link do gry (oczywiście gra darmowa):
https://account.hirezstudios.com/tribesascend/
a jeśli ktoś byłby tak miły i zarejestrował się z mojego linka, to tutaj refferal:
https://account.hirezstudios.com/tribesascend/?referral=1521268&utm_campaign=email
Z góry dzięki, jeśli ktoś się zarejestruje z mojego linka!
PS: Gra jest ciężka, przyznaję, ale po czasie da się opanować wszystko, taktykę, rozgrywkę - ale nie jest to gra dla każdego, od razu zaznaczam
A teraz w co będę grał:
Planetside 2 - darmowe MMO, które aktualnie będzie wchodzić w fazę Closed Beta, do której się dzisiaj dostałem, więc będzie miazga - sama gra to kosmiczny rozpie*dol, w którym całodzienne oblężenia miast to nic dziwnego - polecam i zapraszam na stronkę:
http://www.planetside2.com/
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikita
Jeździ konno

|
Wysłany: 06 lipca 2012, 9:23 Temat postu: |
|
|
Dobra Iam jestem z twojego polecenia;D
kiedyś coś tam mi się przewinelo o tym tribes, być może to 1-sza czesc byla, ale to teraz wyglada bardzo fajnie, tak na odmulenie po dniu pracy. Przypomina mi trochę wlasnie wpomnianego przez Ciebie q3 (ja gralem parę lat na promode) i unreal tournament tego 1-szego oraz rozmiarami rozgrywki wspolczesnego bf3, tyle ze w swiecie wlasnie tych 2-och wczesniej wymienionych gier.
Mam takie pytanko: tam tez jest jak we wszystkich cod'ach, bf'ach odnaczenia, ulepszenia, im wiecej grasz tym masz lepsza bron, jej ulepszenia i tego typu rzeczy? Sciagam wlasnie i o ile przy pierwszym wlaczeniu mnie nie odrzuci to być może się kiedyś spotkamy;D
A tak odnosnie tematu to ja poza tm pogrywam sobie jeszcze w diabolo czy i ostatnio zaczalem max payna, ale jakos trochę nudzacy dla mnie jest, wiec na razie odpuscilem;) Poza tym trochę sobie na telefonie w wolnym czasie od kompa pykam w parę gierek na andka;)
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 06 lipca 2012, 11:09 Temat postu: |
|
|
Co do Twojego pytania o odblokowywanie broni, Nikita:
Prawdopodobnie dostałeś maila, że za polubienie na fejsbuku ich fanpage'a dostaniesz 250 golda - warto, bo można za to coś kupić.
System 'płatności' jest dwojaki właśnie, albo za gold, który jest płatny, albo za doświadczenie. Nie ma czegoś takiego, że MUSISZ kupić gold, by coś zdobyć, po prostu jak kupisz będziesz mieć odblokowane wcześniej i tyle. Mimo tego, bardzo szybko zdobywa się doświadczenie, więc problemu z tym nie będzie - gdyż exp dostajesz za każdy mecz, co jakiś czas odbywają się eventy z podwójnym expem - a gdy już odblokujesz jakąś broń/perk/cokolwiek to wystarczy, że nią grasz i ubijasz graczy to sama odblokowuje Ci następne poziomy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikita
Jeździ konno

|
Wysłany: 06 lipca 2012, 17:58 Temat postu: |
|
|
Dobra zainstalowane i pierwsze 5min gry za mna;D Szczerze powiem Iam zapowada się calkiem fajnie o ile ktos lubi takie klimaty. To taki BF3 tylko w odleglej przyszlosci, faktycznie gra szybka i mozna się wyluzowac.
Tylko tu mam najwazniejsze pytanie: czy lacze 8mb jest za wolne, czy graficznie gra powala (nie zauwazylem), bo ustawilem max detale przy 1280 x 720 i wszedlem na serwer a tam takie lagi/klatkowanie, ze poezja. A w treningu było wszystko ok. Kompa co prawda nie mam poteznego, ba 2,5 roku temu to był sredniak, ale czy Athlon II 2,8, 2gb ramu i radek 4770 to za mało dla tej gry? Zmniejszyc ustawienia czy poprostu na jakiś ch..owy serwer wszedlem?;D
Dobra już sobie poradzilem;) Zmniejszylem minimalnie ustawienia i wylaczylem przede wszystkim torrenta i chodzi pięknie. Szczerze chyba sobie będę w to pogrywal w przerwach od diabolo^^
Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia 06 lipca 2012, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
piana
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 389
|
|
Powrót do góry |
|
 |
piana
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikita
Jeździ konno

|
Wysłany: 10 lipca 2012, 15:08 Temat postu: |
|
|
Ja dostalem ostatnio jakiegoś maila od nadelo z zaproszeniem do przetestowania bety shootmanii. Widzialem trailer i powiem, iz nie powalil mnie dlatego, poki co nie pobieralem tego.
Ktos może tez dostal zapro, bądź tez mial mozliwosc pogrania już w to cus?;D
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
złozi
Junior ujeżdżacz

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
Wysłany: 10 lipca 2012, 15:49 Temat postu: |
|
|
to zapodaj keja, zobacze cóż to
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
piana
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Robot
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Szyna
Doświadczony driver

|
Wysłany: 10 lipca 2012, 18:10 Temat postu: |
|
|
Przyłączam się do pytania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mixaki
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 179
|
|
Powrót do góry |
|
 |
piana
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikita
Jeździ konno

|
Wysłany: 10 lipca 2012, 19:22 Temat postu: |
|
|
Ja szczerze powiem dostalem znikad. Ot tak wszedlem na maila i było zaproszenie, wiec podejrzewam ze wysylane jest losowo, bo nigdzie poza TM się chyba nie rejestrowalem odnosnie Nadeo/Ubi, poza tym nie mam nawet united co tym bardziej powinno mnie przekreslac, a tu taki myk;D
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Jero
Admin

|
|
Powrót do góry |
|