Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
JohnatanPL
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 2 Posty: 78
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lesław
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 84
|
|
Powrót do góry |
|
|
JohnatanPL
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 2 Posty: 78
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lesław
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Outsid3r
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
ketrab
Ostrzeżeń: 1 Posty: 282
|
Wysłany: 11 czerwca 2012, 21:52 Temat postu: |
|
|
Dzisiejsze oba mecze ukazują, jak Polska jest słaba kondycyjnie. W drugiej połowie stajemy. Defensywa. A Ukraińcy? Walczyli do końca, mimo że prawie na pewno wygrali. Swietna gra wszystkich 4 zespołów. Ukraińcy na razie prezentują ladne zgranie. Mam obawy, że skompromitują Polskę...
_________________ TrackMania - I jedziesz dalej!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
piana
Ostrzeżeń: 1 Posty: 389
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lesław
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy
|
Wysłany: 12 czerwca 2012, 21:59 Temat postu: |
|
|
kuźwa czekam na sobotę ale wtedy będę w pracy do chuja ;/ ruskie muszą z grekami co wielce możliwe a my prawdziwy Fight z pepiczkami, a im wystarczy remis, co prawda Czesi nie mają na turnieju napastników, strzelają skrzydłowi, słabo się spisuje Baros, no ale mając bat na plecach potrafili wjebać 2 bramki w 7-8 minut ;/
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Seraphim
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 12 czerwca 2012, 22:03 Temat postu: |
|
|
ShaDDy napisał: |
Ale humor poprawia WP: "Grupę pseudokibiców od Strefy Kibica oddziela szpaler policjantów. Na miejscu są policyjne furgony, armatki wodne i m.in. pięć karetek pogotowia." |
Tak oddzielali, że do Strefy (widziałem wszystko z tak około 20 metrów) wdarło się dziesiątki tych chuliganów, bo zaczęli lać wodą. Ogólnie było chwile strasznie i mam nadzieje, że prowadzili jakiś monitoring, bo trzeba to tałatajstwo wyłapać.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Charnan
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 208
|
Wysłany: 12 czerwca 2012, 22:07 Temat postu: |
|
|
Lesław napisał: |
no pięknie, ten remis w odróżnieniu do remisu z Grecją jest bardzo na plus |
Przepraszam bardzo a remis z Grecją był na minus?
No sorry kuźwa, ale mam nadzieję, że nie jesteś z grupy "kibiców Euro", którzy mecze oglądają tylko dlatego, że Euro jest w Polsce i mama im kazała.
Powiedz mi kiedy ostatnio mieliśmy po 1 kolejce pozytywny wynik? Grecja jest 15 w rankingu Fifa wyprzedza m.in. Szwecję czy Meksyk.
Mówiąc trochę więcej o "kibicach Euro" (paru moich znajomych ma objawy tej choroby...): owi kibice nie mają pojęcia na jakim poziomie są zespoły, ich wiedza pochodzi z portalu Onet na którym najczęściej widać nazwiska Messi, CR i Balotelli (skandale) więc taki kibic patrzy na skład, widzi 23 nazwiska z których może 2 kiedyś może mu przemknęły przez umysł i sobie myśli, nie znam ich, słabi są, musimy wygrać. No bo niestety każdy Polak jest ekspertem (szczególnie jak nic nie musi robić) i jak on czegoś nie zna to jest to słabe, a że zna tylko tamtą 3 to wszystko jest słabe, więc Polska powinna wygrać wszystkie mecze po 8-0, chyba, że trafi na Hiszpanie (ich kojarzą bo wygrali ostatnio mundial) i zdobyć mistrza.
No ogółem moja wypowiedz ssie i nie tak miała brzmieć, ale cóż, pewnie i tak nikt jej nie przeczyta. Trza być zadowolonym z tych 2 remisów, w 3 kolejce mamy wszystko w swoich rękach, wystarczy wygrać z pepikami i mamy awans, pozdro!
Tak btw. jak ktoś kiedyś widział dobry występ Petra Cecha na imprezie międzynarodowej to chcę dowód. ;P
Powrót do góry |
|
|
ketrab
Ostrzeżeń: 1 Posty: 282
|
Wysłany: 12 czerwca 2012, 22:53 Temat postu: |
|
|
Ja ci go nie dostarczę ^^
Grecja-Czechy - nudny mecz. A wieczór to nasi się obudzili w drugiej części spotkania. Jeszcze warto zauwazyc: przejęliśmy piłkę, kontra na prawe skrzydło, a tam 3naszych stoi w trójkąciku. Nagle jeden mówi: dobra, lecę do piłki. Dolatuje i ma asyste. Zwróciliście uwagę na ten trójkacik?
_________________ TrackMania - I jedziesz dalej!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lesław
Jeździ konno
|
Wysłany: 12 czerwca 2012, 23:13 Temat postu: |
|
|
Charnan napisał: |
Lesław napisał: |
no pięknie, ten remis w odróżnieniu do remisu z Grecją jest bardzo na plus |
Przepraszam bardzo a remis z Grecją był na minus?
No sorry kuźwa, ale mam nadzieję, że nie jesteś z grupy "kibiców Euro", którzy mecze oglądają tylko dlatego, że Euro jest w Polsce i mama im kazała.
Powiedz mi kiedy ostatnio mieliśmy po 1 kolejce pozytywny wynik? Grecja jest 15 w rankingu Fifa wyprzedza m.in. Szwecję czy Meksyk.
Mówiąc trochę więcej o "kibicach Euro" (paru moich znajomych ma objawy tej choroby...): owi kibice nie mają pojęcia na jakim poziomie są zespoły, ich wiedza pochodzi z portalu Onet na którym najczęściej widać nazwiska Messi, CR i Balotelli (skandale) więc taki kibic patrzy na skład, widzi 23 nazwiska z których może 2 kiedyś może mu przemknęły przez umysł i sobie myśli, nie znam ich, słabi są, musimy wygrać. No bo niestety każdy Polak jest ekspertem (szczególnie jak nic nie musi robić) i jak on czegoś nie zna to jest to słabe, a że zna tylko tamtą 3 to wszystko jest słabe, więc Polska powinna wygrać wszystkie mecze po 8-0, chyba, że trafi na Hiszpanie (ich kojarzą bo wygrali ostatnio mundial) i zdobyć mistrza.
No ogółem moja wypowiedz ssie i nie tak miała brzmieć, ale cóż, pewnie i tak nikt jej nie przeczyta. Trza być zadowolonym z tych 2 remisów, w 3 kolejce mamy wszystko w swoich rękach, wystarczy wygrać z pepikami i mamy awans, pozdro!
Tak btw. jak ktoś kiedyś widział dobry występ Petra Cecha na imprezie międzynarodowej to chcę dowód. ;P |
Tak, jak dla mnie ten remis był na minus, bo nasza drużyna dała dupy niemiłosiernie, prowadząc 1-0, grając z przewagą 1 zawodnika, daliśmy sobie strzelić bramkę, i do tego czerwona kartka dla Szczęsnego, a bolało mnie przede wszystkim to, że jakoś nasi po utracie gola nie kwapili się, żeby wbić 2 bramę, Ukraina np. pokazała to co my powinniśmy zrobić, cisnęli ostro i wygrali, dlatego jak dla mnie bł to remis "na minus", ale oczywiście tragedii nie ma.
@edit ja tam nie patrzę na poziomy zespołów, tylko to co prezentują w danym meczu, to co jest na papierze jest nic nie warte, trzeba myśleć o tym co się dzieje na boisku, a nie o tym kto ma wyższy ranking.
Powrót do góry |
|
|
|
|