Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 16 Maj 2012, 20:21 Temat postu: |
|
|
Ja na piracie.
Czekam, aż mnie zabijesz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
|
Powrót do góry |
|
|
Outsid3r
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Maniek.
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
BT peciolublin
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 149
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* chybeck
Pirat drogowy
|
Wysłany: 17 Maj 2012, 12:17 Temat postu: |
|
|
Wielkie halo o grę, która nie daje już tyle frajdy co kiedyś (grałem w betę). Z niecierpliwością czekam na Torchlight 2, które będzie 3-4 razy tańsze i 2 razy lepsze, bo robione przez prawdziwych twórców Diablo I.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
Wysłany: 17 Maj 2012, 13:53 Temat postu: |
|
|
chybeck napisał: |
Wielkie halo o grę, która nie daje już tyle frajdy co kiedyś (grałem w betę). Z niecierpliwością czekam na Torchlight 2, które będzie 3-4 razy tańsze i 2 razy lepsze, bo robione przez prawdziwych twórców Diablo I. |
A ja nie grałem w bete ale szczerze mówiąc, dopiero od 2 poziomu trudności się robi fajnie. A co do Torchlight - grałem, przeszedłem, szału nie było, dupy nie urwało.
Lewy - Zgadzam się w 100% ze wszystkim Też mam takie same uwagi. To rozwijanie postaci boli chyba najbardziej, bo nie ma się żadnego wpływu tak na prawdę. Racja, gra na normalu łatwa strasznie.
A ja już przeszedłem wczoraj, jakoś się bardzo nie zagłębiałem i nie zwiedzałem wszystkiego na full ale większość odwiedziłem. Zajęło mi to równo 16 h. Teraz koszmar robię na multi i już dzisiaj 1 akt pociśnięty.
Lewy napisał: |
Kolejna kwestia to jak można 12 lat przygotowywać grę, która poszła na moim netbooku lol. Chociaż to akurat jestem w stanie zrozumieć bo w końcu Hack'n'Slashe wymagające nie są. |
Zapewne nie robili tego 12 lat. Dali znać, że będzie 3 część dopiero w 2009 r. bodajże, więc sądzę, że mogli ją robić połowę tego czasu (5-6 lat). Co do tego, że Ci poszło. Też czytałem, że specjalnie będą robić tak, żeby gra działała płynnie też i na starszych/niezbyt mocnych komputerach.
Lewy napisał: |
Taka ciekawostka. Rekordzista przeszedł Diabełka w 4 godziny. To trzeba mieć nasrane |
Jak to Bashiok się do tego odniósł (nie dosłownie ale przekaz taki sam) - Bullshit
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
Wysłany: 17 Maj 2012, 14:21 Temat postu: |
|
|
Sam nie przeszedł tego.
Grał on ze swoimi ziomkami w party, dlatego tak szybko.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Nikita
Jeździ konno
|
Wysłany: 17 Maj 2012, 15:47 Temat postu: |
|
|
Mi tam się podoba. I grafa i system rozgrywki, może trochę uproszczony, ale wszystkie gry sa coraz prostsze. Wiadomo, ze czesc psioczy i to strasznie, ale jak mozna porownywac gre sprzed 12 lat do tego co mamy teraz, podobnie było z SC2 - g*wno, taka grafika cukierkowa, nic z tego nie będzie, a jednak hit i wszyscy z niecierpliwoscia czekaja na 1-szy dodatek. Tak samo D3, ktore dla mnie stary klimat zachowalo. Wiadomo, ze Blizzard nie wypuszcza co roku nowej gry. Teraz będą nad D3 pracowali jak do tej pory, bo wiedza, ze do doskonalosci jej brakuja lata i opinie fanow. Do D2 patch'e tez wychodzily przez parę lat i gra stawala się lepsza.
już jest chyba 1-szy mod poprawiajacy kolory, ale ja mam to samo jak ustawie monitor na "dynamic contrast", wiec jak ktos chce sprawdzic to proszę: http://youtu.be/iYAgMuEePck
Podejrzewam sporo osob z forum i ze sceny sobie zakupilo gre, wiec być może kiedyś jakas wieksza wyprawa na diablo (mam nadzieje, ze zmienia ten tryb 4-osobowej druzyny z czasem).
A teraz nic, czeba dalej expic i konczyc 1-szy akt - dopiero:(
Co ta praca z ludzimi robi, nawet pograc nie mozna:D
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|