O co chodzi z statami "win, draw loses"? Bo w moim profilu mam tak:
148k win
79k draw
54k losess
?
I jak to się liczy.
jak grasz na serwerach to ci co sa przed toba na koniec mapy (w TA) naliczaja ci się do lose, a ci co za toba na win, remisy chyba z tym samym czasem. ale to co napisalem to jest chyba, 100% pewności nie mam. _________________
Wygrywasz z graczem na mapie - win
Remisujesz z graczem na mapie - draw
Przegrywasz z graczem na mapie - lose _________________ Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Wysłany: 05 marca 2012, 20:53 Temat postu:
Aha i ma 20% więcej draw niż lose? Czyli średnio jak grał z 20 osobami na serwerze, to z 10 wygrał, 6 zremisował a 4 przegrał? Tak często się ma identyczne czasy? Coś mi tu nei pasuje. _________________ Discord: vanitasss
Wysłany: 05 marca 2012, 20:58 Temat postu:
zawsze wydawało mi się, że draws nalicza wtedy, gdy siedzi się na specu, ale nie wiem, czy dolicza wtedy tych, którzy także specują, czy wszystkich obecnych na serwerze
Wysłany: 08 marca 2012, 13:19 Temat postu:
Jeśli masz dostęp do remote cp (a zakładam, że masz) to spróbuj tutaj. Zamiast wybierać jakiś szablon przyznawania punktów wpisz tak jak Tobie się podoba. Chodzi oczywiście o rubrykę "Points".
Masz tutaj filmik który jest naprawdę dobry, z takimi ustawieniami jakość filmiku/repka będzie bardzo dobra (i co ważne po zrenderowaniu zajmie mało miejsca).
&feature=plcp&context=C4042710VDvjVQa1PpcFMMwRmcoyQa5tmLcnxxJxKyEr-SwBK0GlE= _________________ http://www.tm-tube.com/video/23538/For+you+Skimer
Osobiście polecam Ci Trzeci nagrywać w TM do losless .avi, SVP bezproblemowo wtedy Ci przeczyta. Co prawda minus jest taki, że projekt kilkuminutowy zajmuje po kilkanaście GB, ale jest łatwiej i bezproblemowo
Grałem sobie dziś rano normalnie w tm, teraz, chcę wejść na serwa, no i tu problem, nie widać żadnych serwerów. Wie ktos co z tym fantem zrobić _________________
Jest to bardziej skomplikowane, niż ja jestem w stanie wytłumaczyć. Najlepiej zgłoś się do kogoś, kto ogarnia MediaTrackera, ktoś w stylu Sebik bądź Jurek.