Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 25 lutego 2012, 15:08 Temat postu:
Sunrajz, to, co wysłałeś mi na gadu, to niedawno dawałeś tutaj. Napisałem, że chujowe, bo skrzypce są do dupy(oczywiście w tym rodzaju muzyki). Jakby nie było tych skrzypiec, utwór mógłby być całkiem dobry.
Pozdrawiam zza komputera.
Jakie są rodzaje tych dubstepów?
Znam tylko standardowy, czyli dubstep, ostatnio drumstep. Wiem, że są jeszcze jakieś.
Ozi a słuchałes tego co wkleiłem na spam threadzie strone wcześniej?
A z dubstepu znam jeszcze brostep czyli taki mocny dubstep, powiedzmy coś jak skrillex i chillstep czyli wlasnie taki jakiego szukasz, czyli taki spokojniejszy. _________________
Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 25 lutego 2012, 18:32 Temat postu:
Tak, słuchałem, nawet niezłe.
O, własnie, głównie chodzi mi o chillstep.
Maniek, choć jesteś z Poznania, fajny z Ciebie ziomek, nagramy jakiś rap?
Pamiętam jeszcze, jak z ajemem i mikozem w Tm wysyłalśmy linki z mixów takich dubstepowych. Były takie zajebiste przejścia, pewnie ajem wie o ktore chodzi.
sredi
oh god!
Ostatnio zmieniony przez złozi dnia 25 lutego 2012, 19:04, w całości zmieniany 1 raz
Wiem że skrillex to bardziej electro niz dubstep , ale jego muzyka ma mocne brzmienie i skoro jest kojarzony z dubstepem to go tam wpisałem bo wszyscy go znają. Wpisałbym kogoś innego, ale nie wszyscy znają innych "kompozytorów" dubstepu _________________
Najszybciej na youtube się dowiesz, że dubstep i pochodne to nie tylko skrillex ;p weź suba na parę kanałów z dubstepem (zaznaczam, że najbardziej znany wszystkim ukf dubstep jest kiepski, na początku w miare fajne kawałki wrzucał teraz się zmieniło). Jak coś tego tamtego w temacie dubstepu to kontakt do mnie ;p sporo tego mam.
Przecież ja wiem co to dubstep, a akurat skrillexowej muzyki mam mało na kompie, najbardziej lubie dubstep Flux pavillion'a bo ma oryginalne brzmienie _________________
Wysłany: 25 lutego 2012, 21:27 Temat postu:
SPAM SPAM SPAM
Powiedzcie mi z jakiej bajki jest ta postać. Pamiętam ją z czasów młodości ale jakoś nie mogę przypomnieć sobie żadnych konkretów. Z kim występowała? Czy miał(a) jakieś imię? Cokolwiek co by naprowadziło mnie na rozwiązanie. Grazie.