Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pan J
Jeździ konno

Zakaz pisania Ostrzeżeń: 5 Posty: 24
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 23 stycznia 2012, 8:37 Temat postu: |
|
|
już teraz chce wyrazic zdanje, a na to mam prawo, ze logo będę uwazac za gniota 2/10.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
мЯτ lukeboss
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 23 stycznia 2012, 9:10 Temat postu: |
|
|
jeżeli trzeci mu pomoze, także będę uwazal logo za gniota 2/10, bo mam na to prawo.
wszystkie loga uwazam za gnioty 2/10, bo mam na to prawo i nie musze tlumaczyc, czemu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 23 stycznia 2012, 9:41 Temat postu: |
|
|
Widać Jakub, że chcesz flejm zacząć, to proszę bardzo.
Pisząc o czymś gniot tylko po to, by przekonać samego siebie do słuszności swojej opinii jest oznaką braku wiary w samego siebie. Widać po tym, że boisz się, że mogłeś się w którymś momencie w swoim życiu pomylić, dokonać złego wyboru. Teraz starasz się zataić ten fakt przed samym sobą, by mieć pewność, że nigdy żadnego błędu nie popełniłeś. g*wno prawda.
Widać po tej całej sytuacji, jak przykrym człowiekiem faktycznie jesteś, żal mi Ciebie i mam nadzieję, że Ci w końcu coś kiedyś wyjdzie.
Powodzenia.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TRZ3CI
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

|
Wysłany: 23 stycznia 2012, 10:14 Temat postu: |
|
|
Jeśli nie potrafisz ubrać w słowa tego, co faktycznie chciałeś przekazać to po czym, jak nie po tym mam Cię oceniać? Wybacz, ale tak to wygląda.
Poza tym zbyt poważnie bierzesz to forum. To jest tematyczne forum o grze, a Ty z tego robisz pole bitwy i odnośnik do życia prywatnego. Skoro tak chcesz, to rób. Nie miej potem do nikogo pretensji, że mają o Tobie takie, a nie inne zdanie.
Albo pij mniej.
PS: nie bawię się w kogoś, kim nie jestem (a.k.a 'studiowany psycholog ajem'), tylko ktoś Ci w końcu musi napisać, że pierdolisz głupoty jak potłuczony i o ile do pewnego momentu było to zabawne, to w końcu stało się to niesamowicie żałosne i frustrujące. Guess that's me.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 23 stycznia 2012, 10:30 Temat postu: |
|
|
wyrazilem zdanie, ze uwazam destruktywna krytyka za zla, to jest wszystko.
joker i ty zaczeliscie mowic na mumblu, ze jestem glupi, bo każdy ma prawo wyrazic zdanie.
ja dalej bronie moja strone, ze powinno się krytyke jakos wytlumaczyc, tego nic nie zmieni.
jeżeli w takiej prostej sprawie trafiam na taki duży opor, to sorry, ale jestem tak zdziwiony, ze musze to brac serio.
poza tym ja nie biore tego "forum" serio, tylko to, co ludzie mi mowia.
chyba nie mozesz faktycznie chcec, zebym Ciebie i innych nie bral serio.
nasza rozmowa jest na anonymowym"forum", to fakt, ale to nie znaczy, ze mogę sobie wszystko olewac, inaczej takie forum nie mialo by zadnego sensu.
nie wiem jak to się stalo, ze ty teraz uzywasz te sytuacje, aby się profilowac, ale jakby nie było, rob to proszę bez obrazania.
jeżeli uwazasz mnie za smutnego lub uwazasz, ze mam jakiś problem z piciem, powiedz mi to w twarz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaz3k.
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

|
Wysłany: 23 stycznia 2012, 10:39 Temat postu: |
|
|
Fakt, wybacz.
Jakub - wal śmiało na gg. Lub w późniejszej porze na mumblu - mimo, że już Ci gadałem wielokrotnie to, co mam Ci znów powtórzyć.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaz3k.
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|