Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Outsid3r
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
Wysłany: 17 stycznia 2012, 23:12 Temat postu: |
|
|
Wiem Toby
szczegolnie zwazajac na tok myslenia wiekszosci ludzi tutaj.
taki Kiciak np. wierzy nadal ze mnie to ich pi***olenie wkurwia... nie ma co, wchodze tu ostatnio rzadziej niz raz na miesiac, 95% przydupasow ktorzy teraz się tu wypowiadaja nawet mnie nie zna, a ja się mam przejmowac hah
@Maziarz- to teraz zrozum ze nie oczekuje już nic od tej sceny i może mito g*wno dawac tonami, Kicajek może się z Toba zgadzac, a Lexíu nadal może być jednym z inteligentniejszych tutaj czlekow bo jako jedyny chyba czyta tekst ze zrozumieniem a nie patrzy na nick... ta scena już dawno umarla... (przepraszam Sunrise, bo wiem ze się starasz jak cholera, ale niestety czasy zajebistej spolecznosci jaka tu byla i masy chLanow w tak szerokim gronie jak niegdys już nie wroca) dobranoc i milego jechania po mnie, skoro was to podnieca to nie ma sprawy, tylko ekrany potem powycierajcie... ciao
_________________ Ssijcie mi jajca
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

|
Wysłany: 17 stycznia 2012, 23:18 Temat postu: |
|
|
Znowu pierdolisz jak potłuczony. Gdybyś rzeczywiście się ze mną zgadzał to już dawno byś przestał się tutaj szarpać. Ale nie, Słowikowe zawsze musi być ostatnie.
PS Scena żyje i ma się dobrze.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Szrama
Pirat drogowy
|
Wysłany: 17 stycznia 2012, 23:25 Temat postu: |
|
|
suowik to suowik i odjebać się od niego ichuj, peace ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
|
Powrót do góry |
|
 |
NN~ maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

|
Wysłany: 17 stycznia 2012, 23:31 Temat postu: |
|
|
Słowik po co te nerwy? Ile Ty masz lat?
Dałem Ci jeden (sądze że porządny ) argument. Nie doczekałem się odpowiedzi, czy się zgadzasz czy wuj wie co. Nie atakuje Cię, stwierdzam fakty.
_________________ XST!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
Wysłany: 18 stycznia 2012, 0:17 Temat postu: |
|
|
Słowik napisał: |
Wiem Toby
szczegolnie zwazajac na tok myslenia wiekszosci ludzi tutaj.
taki Kiciak np. wierzy nadal ze mnie to ich pi***olenie wkurwia... nie ma co, wchodze tu ostatnio rzadziej niz raz na miesiac, 95% przydupasow ktorzy teraz się tu wypowiadaja nawet mnie nie zna, a ja się mam przejmowac hah
@Maziarz- to teraz zrozum ze nie oczekuje już nic od tej sceny i może mito g*wno dawac tonami, Kicajek może się z Toba zgadzac, a Lexíu nadal może być jednym z inteligentniejszych tutaj czlekow bo jako jedyny chyba czyta tekst ze zrozumieniem a nie patrzy na nick... ta scena już dawno umarla... (przepraszam Sunrise, bo wiem ze się starasz jak cholera, ale niestety czasy zajebistej spolecznosci jaka tu byla i masy chLanow w tak szerokim gronie jak niegdys już nie wroca) dobranoc i milego jechania po mnie, skoro was to podnieca to nie ma sprawy, tylko ekrany potem powycierajcie... ciao |
Piszesz ze masz wyjebane a jednooczesnie podniecasz się i placzesz po każdym kolejnym poscie. Pewnie na moj post tez odpowiesz potokiem lamentu. Dorosnij czlowieku. I im bardzie się tlumaczysz z takich spraw jak to, ze nie jesteś gejem, to za wiekszego geja cludzie Cie będą mieli. Tyle ode mnie, skoncz już plzzz...
Powrót do góry |
|
 |
Tvn
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 2 Posty: 206
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|