O Matko!
Zobaczyłem końcowy wynik Wisły i myślę nie jest źle, ale patrze a tam Fuhlam wygrywa z Odense 2:0. Szczerze mówiąc myślałem, że mecze rozpoczęły się o tej samej godzinie. Teraz wchodzę i jeszcze do końca w to nie wierzę. Ale to super, że Polacy mają po kilku(nastu?) latach, aż dwie drużyny na wiosnę. A Fulham zjebał tak niesamowicie, że nawet nie chce sobie wyobrażać co będzie u nich po powrocie.
O Matko!
Zobaczyłem końcowy wynik Wisły i myślę nie jest źle, ale patrze a tam Fuhlam wygrywa z Odense 2:0. Szczerze mówiąc myślałem, że mecze rozpoczęły się o tej samej godzinie. Teraz wchodzę i jeszcze do końca w to nie wierzę. Ale to super, że Polacy mają po kilku(nastu?) latach, aż dwie drużyny na wiosnę. A Fulham zjebał tak niesamowicie, że nawet nie chce sobie wyobrażać co będzie u nich po powrocie.
Wysłany: 15 grudnia 2011, 19:32 Temat postu:
Losowanie w piątek. Wczoraj nie mogłem uwierzyć własnym oczom, jak zobaczyłem bramkę dla Odense. Dopiero po minucie sobie uświadomiłem, że byłem świadkiem cudu
Kurde świetna gra i dwa okienka stracone jak narazie. Niby mecz o nic, a jednak o być może o życie dla Śląska (Bo na tego Lenczyka nie ma mocnych kurda) w eliminacjach ligi mistrzów. Chodź w sumie jak przyzwoicie będą grali to da się awansować z nierozstawienia co udowodniły legia i wisła. _________________
Kurde świetna gra i dwa okienka stracone jak narazie. Niby mecz o nic, a jednak o być może o życie dla Śląska (Bo na tego Lenczyka nie ma mocnych kurda) w eliminacjach ligi mistrzów. Chodź w sumie jak przyzwoicie będą grali to da się awansować z nierozstawienia co udowodniły legia i wisła.
Mecze Legii i Wisły nie mają żadnego wpływu na rozstawienie Śląska w eliminacjach LM (jeśli zdobędzie MP). Na III rundę 5,33 pkt to zdecydowanie za mało, dojdzie najwyżej jeszcze 0,5 z krajowego. Zresztą, Legii nie chciało się dzisiaj grać dla samej siebie, a co dopiero mówić o Śląsku.
Lub Eurosport
--------------------------------------
Liga Mistrzów:
Olympique Lyon - APOEL
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern Munich
Bayer 04 Leverkusen - Barcelona
CSKA Moskwa - Real Madrid
Zenit - Benfica
Olympique Marseille - Inter Milan
Liga Europy:
FC Porto - Manchester City
AFC Ajax - Manchester United
Lokomotiv Moskwa - Athletic Bilbao
FC Salzburg - Metalist Kharkiv
Stoke City - Valencia
Rubin Kazań - Olympiakos Pireus
AZ Alkmaar - Anderlecht
Lazio - Athletico Madrid
Steaua Bucaresti - Twente
Victoria Plzen - Schalke 04
Wisła Kraków - Standard Liege
SC Braga - Besiktas
Udinese Calcio - FC PAOK
Trabzonspor - PSV Eindhoven
Hannover 96 - Club Brugge
Legia Warszawa - Sporting
Coś mi się wydaje, że Wisła ma szansę przejść dalej, Legia - no cóż, padnie
no więc ja podam kto wg. mnie przejdzie do 1/8 i 1/16
Liga Mistrzów:
Olympique Lyon - APOEL -->LYON
Napoli - Chelsea -->NAPOLI
Milan - Arsenal -->MILAN
Basel - Bayern Munich --> BASEL
Bayer 04 Leverkusen - Barcelona--> BARCELONA
CSKA Moskwa - Real Madrid --> REAL MADRID
Zenit - Benfica -->BENFICA
Olympique Marseille - Inter Milan--> OLYMPIQUE DE MARSEILLE
Liga Europy:
FC Porto - Manchester City --> PORTO
AFC Ajax - Manchester United --> AJAX
Lokomotiv Moskwa - Athletic Bilbao -->BILBAO
FC Salzburg - Metalist Kharkiv --> METALIST
Stoke City - Valencia --> STOKE
Rubin Kazań - Olympiakos Pireus--> RUBIN KAZAŃ
AZ Alkmaar - Anderlecht --> ANDERLECHT
Lazio - Athletico Madrid --> ATHLETOCO MADRIT
Steaua Bucaresti - Twente --> TWENTE
Victoria Plzen - Schalke 04 --> VICTORIA PLZEN
Wisła Kraków - Standard Liege --> STANDARD LIEGE
SC Braga - Besiktas --> BESIKTAS
Udinese Calcio - FC PAOK --> UDINESE
Trabzonspor - PSV Eindhoven --> PSV
Hannover 96 - Club Brugge --> HANNOVER
Legia Warszawa - Sporting --> LEGIA
Tak tak, po pierwszym meczu Legii ze Spartakiem też wszyscy już Legii dziękowali, a tu proszę. Denerwuje mnie takie zachowanie, dzielić skóry na niedźwiedziu nie można.
Nie wiem po co mówicie o trudnych przeciwnikach. To już jest 1/16. Tutaj nie ma słabych zespołów, wszystkie coś pokazały. Oba kluby będą miały ciężką przeprawę, ale uważam, że stać je na dotarcie do 1/8.