Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mscici3l
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
Wysłany: 05 grudnia 2011, 19:25 Temat postu: |
|
|
luka napisał: |
Key. napisał: |
jo. ubermappack biczys, mam nadzieję, że nie będzie narzekań. jebać nieznanych mapperów, jebać wszystko. btw, zjebałem mappacki na całej linii, ale trudno.
|
Skoro zjebałeś na całej linii to czemu nie wybrałeś map, które wg Ciebie mogłyby być lepsze? |
wszystkie mappacki z PL10 to jedna wielka kpina poniewaz mapy nie sa poustawiane tak jak przez testerow tylko dawane "jak się chce".
jak dla mnie to przyklad typowego dna.... A wiecie czemu tak sadze ? Bo zmarnowaliscie czas osob, ktore się w tym celu poswiecily.
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
Ostatnio zmieniony przez Maxer dnia 05 grudnia 2011, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 05 grudnia 2011, 19:47 Temat postu: |
|
|
Ekwador napisał: |
Gratulację TR nie chcę zaniżać waszego zwycięstwa ale nie sadzicie ludzie że to nie to samo gdy biły się POL XX TCW ? |
A dlaczego akurat POL XX TCW. A dlaczego nie powiedziałeś jak biły się FM, KD, PS, GT, 2F2F, SOD, RBF, PGS, PEXG, P4G itp itd (moja wina więcej nie pamiętam.)
Ktoś zabronił występować tu POL,XX,TCW? NIE. (XX występowało w SPW a POL zajęło ostatnie miejsce w 2 lidze btw )
Także czasy się zmieniają, drużyny się zmieniają, mistrz się zmienia. Tak jest było i będzie.
A myślę, że gdyby grało XX, POL, TCW też byśmy trochę namieszali. Trening wtedy był by mocniejszy i mogło by być różnie.
Morał z tego taki, że Tramwajem się nie ogolisz.
Pozdroo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Maniek.
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kubek
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 05 grudnia 2011, 20:44 Temat postu: |
|
|
Jest inaczej i tyle. Jedynie pozostaję się cieszyć, jeżeli miało się przyjemność jeździć jeszcze na starej Tmce, albo na złotych czasach forever.
A takie wyliczanie jak to by było z XX, TCW, POL nie ma sensu. Trochę denerwujące jest to (tak mi się wydaje) jak stare byki siedzą, nie mieli pada w ręce od roku czy dwóch (mam na myśli "zawodniczą jazde") i pierdzielą na czacie że to nie to samo itp. automatycznie zniechęcając młodych graczy, którzy wchodząc na forum widzą tylko opinie "jak kiedyś było zajebiście". Dla nich to to PL będzie zajebiste, tak jak dla mnie 1, itd. Tak naprawdę turnieji jest w SRACZ, czy to ESL, czy teraz jakieś małe, nadeo, fs itp. I każdy kto ma ambicje coś osiągnąc, ma szeroką oferte żeby się spełnić. A starsi gracze odnosząc aktualną sytuacje do tego co było 3-5 lat temu trochę demobilizują Młode Wilki. Wiadomo, że tamte czasy już nie wrócą, bo tak jest wszędzie, ktoś odchodzi, wchodzi ktoś nowy. Przełóżcie sobie to na każdą dyscypline sportową-a w każdym przypadku się sprawdzi.
trochę namieszałem, ale ogólnie myśle że sens jest do wyłapania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
misza0
Pirat drogowy
|
Wysłany: 05 grudnia 2011, 20:56 Temat postu: |
|
|
Teoretycznie byłoby inaczej, bo kto nawet po 1 kwali do PL10 (z tcw, pol, xx, md) myślał, że w 1 lidze będzie wdd czy gwc? Fakt, że jest inaczej, ale też wqrwia, że osoby które są na scenie długo nie pomagają Jak to kubek powiedział -
Cytat: |
jak stare byki siedzą, nie mieli pada w ręce od roku czy dwóch (mam na myśli "zawodniczą jazde") i pierdzielą na czacie że to nie to samo itp. |
.
Zamiast narzekać wróćcie do gry Wiadomo - rodzina, praca, nauka, etc. ale nie trzeba grać meczach, wystarczy czasami pobyć na serwach i dobrze się bawić Jak się tak przyjrzeć, to w sumie nie umiera całę TMNF, umiera niestety tylko polska scena i trzeba to zmienić
Tak czy siak gz. xst, tr i pewnie spw za podium
_________________ http://www.tm-tube.com/video/23538/For+you+Skimer
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
Wysłany: 05 grudnia 2011, 21:19 Temat postu: |
|
|
MAXERRR napisał: |
luka napisał: |
Key. napisał: |
jo. ubermappack biczys, mam nadzieję, że nie będzie narzekań. jebać nieznanych mapperów, jebać wszystko. btw, zjebałem mappacki na całej linii, ale trudno.
|
Skoro zjebałeś na całej linii to czemu nie wybrałeś map, które wg Ciebie mogłyby być lepsze? |
wszystkie mappacki z PL10 to jedna wielka kpina poniewaz mapy nie sa poustawiane tak jak przez testerow tylko dawane "jak się chce".
jak dla mnie to przyklad typowego dna.... A wiecie czemu tak sadze ? Bo zmarnowaliscie czas osob, ktore się w tym celu poswiecily. |
to bardzo dobrze, że tak sądzisz. ja jednak sądzę, że mappacki nie były przez dokładnie nikogo poustawiane, propozycje map były, trochę z nich skorzystałem, ale jednak, że tak powiem, gdyż tak mi się wydaje, ja jako gracz chciałbym pojeździć inne mapki niż Rafalla, a co mappack byłaby jego mapa, z tego co pamiętam. jest parę moich błędów, przepraszam bardzo za nie, jednakowoż pierwszy raz pełniłem taką funkcję, i niestety jednak trochę zfejlowałem, jak nowicjusz. przykro mi, napisałem, że jak ktoś chce to może pomóc, nikt się nie odezwał.
Powrót do góry |
|
|
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cieply
Jeździ konno
|
Wysłany: 06 grudnia 2011, 9:56 Temat postu: |
|
|
GWC to akurat się do 1 ligi nie dostało misza ;d i chyba dobrze bo ntc chwilę potem wyskoczyło
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iaM. savier
Zaczyna szaleć na ulicach
Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 445
|
|
Powrót do góry |
|
|
misza0
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
PastucH
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sriczkos
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 11 grudnia 2011, 21:41 Temat postu: |
|
|
TR vs SPW 2:1 (16-12) Co do małych punktów nie jestem pewien ale chyba tak było.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
mscici3l
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|