Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
Wysłany: 30 listopada 2011, 21:54 Temat postu: konkurs fotograficzny |
|
|
Hah, w sumie dawno tu nie pisałem, a teraz piszę tylko w jeden sprawie (swoją drogą, dzięki Sun za zmienienie tego zjebanego hasła! ) . A więc.. biorę udział w konkursie fotograficznym, o tematyce cmentarnej. Groby, , rzeźby cmentarne, pomniki, mogiły, wszystko co kojarzone z cmentarzami i śmiercią. Do wielu z Was już pisałem, ale tak na publicznym forum mi trochę wstyd, bo to trochę niesprawiedliwe.. ale co mi tam. Proszę Was o głosy! Konkurs trwa do dzisiaj, do pólnocy. Jestem obecnie na 11 miejscu, a pierwsza 10 jest nagradzana pendrive'ami i jakimiś innymi dupinami, niby nic, a zawsze coś. Logowanie to tylko minutka, można też się logować przez fejsbuka, bo jest 'connect with facebook' . A więc.. wspomóżcie sceno!
..zapomniałbym o linku.
http://konkurs.memori.pl/1990,galeria-konkursowa.html
Tu macie, nakurwiać jak przystało, liczę na Was!
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
Wysłany: 30 listopada 2011, 22:20 Temat postu: |
|
|
Prawda jest taka, że większość to amatorszczyzna, lecąca na nagrody (jak i ja ) . Jest oczywiście parę fotografii, które się wyróżniają. Tak czy siak, tutaj nie decyduje jury, więc wygrywają tutaj raczej Ci, którzy mają więcej znajomych na fb, itp.
|
|
Powrót do góry |
|
|
BT peciolublin
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 149
|
|
Powrót do góry |
|