Powtórki natomiast nie powalają i ogólnie flaki z olejem z tego mixu.
Tak może kązdy kto zna podstawy grassa zapierniczać. No sorry ściera może to twój pierwszy grass bug film jaki widziałeś, ale nie mój.
Grass na dziobie, tego niema, a jest zajeefektowny. Z lepszymi powtórkami, wyszedł by ciekawszy film.
Moim zdaniem, film nie na pierwszą stronę. _________________
Ostatnio zmieniony przez iaM. savier dnia 28 listopada 2011, 0:10, w całości zmieniany 2 razy
@Up
Filmik raczej nie pokazuje mega skilla, bo da radę w niektórych przypadkach trochę to poprawić (cóż, tak .. gram lole i trochę grass bugów przejechałem), ale tego raczej się nie powinno oceniać tutaj.
Lepiej bym nie zmontował, w miarę przyjemna muzyczka jak dla mnie. Byłoby przyjemnie, jakbyś następny filmik zrobił z odmianami grass buga (na tej samej zasadzie, ale nie koniecznie na grass). _________________ Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Wysłany: 27 listopada 2011, 23:58 Temat postu:
yebać grass
Rośnie nam kolejny dobry moviemaker. Sam film na początku może nie powala, ale powiem ci jedno ozzy - potrafisz świetnie wykorzystać to co wiesz i czego się uczysz. Jak ogarniesz Lightworks/Sony Vegas (a może i 3DSa), to będziesz tłoczyć naprawdę kozak filmy. Masz potencjał, by przebić nawet tandem szym&xardas. Długa i żmudna droga do tego, ale jeśli będziesz chciał się zagłębić w temat i ogarniać ficzery programów po kolei (a także będziesz miał ciekawe pomysły, jak owe ficzery wykorzystać), no to... szykuje się niezły rok 2012 pod względem filmów TM _________________ Discord: vanitasss
@Savier
Co ty pierdolisz, ten filmik jest dobry w ryj.
Podaj nazwę nuty Ozzi.
Grassy - nie mój styl ale szanuje skoro ktoś to popyla, i wiem jak popyla.. W tym wypadku przecze wypowiedzi Saviera - i swojemu k**wa prawu - luka i ozborn jeżdżą dobrze.
I nawet jest Key!
Filmik - Wg mnie za dużo rendowania, ogólnie jest zajebiście _________________
@UP
Lamić to on nie lamił, ale niektóre grassy mógł ciaśniej pojechać. Skilla pokazał, ale na typowym grassie traciłby około 0.2 na każdym. Bardziej przemawia jak dla mnie wykonanie filmiku, i ukazanie tego rodzaju tras. _________________ Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Dołączył: 12 Sie 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920 Skąd: masz taki brzydki ryj, chuju?
Wysłany: 28 listopada 2011, 0:38 Temat postu:
wlasnie mialem wspomniec, ze nie chodziu tu o skilla. tak, wiem, na tych replayach poprawi się jescze b. dużo. chciałem się tylko sprawdzic w tej dziedzinie.
ogolnie dzięki za dobre opinie.
@lex
dzięki Ci za dobre slowa, jednak mysle, iz długo ta passa nie potrwa, ze wzgledu na to, ze nie umiem znalezc sobie zajecia na dłuższy okres czasu, za chwile mi się to znudzi
musisz jednak wiedziec, ze bez Twojej pomocy z mt, nic by z tego nie było
Ostatnio zmieniony przez złozi dnia 28 listopada 2011, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Music:
Celldweller - The Best It's Gonna Get vs. Tainted (Instrumental)
na youtube było ;p
A co do filmiku, skoro tacy zajebiści gracze grassów tu się wypowiadają to niech zrobią filmik. chętnie zobacze jak się robi poprawnego grassa _________________