Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 9:55 Temat postu: |
|
|
@Outsider
Cytat: |
Nie jestem patriotą, ale wiem, że w pierwszej zwrotce hymnu jest "kiedy", a nie "póki".
Nie jestem patriotą, ale potrafię o każdej porze dnia i nocy wyrecytować Ci z pamięci wszystkie cztery zwrotki hymnu. |
No i super.
@wickeD
W jaki sposób "homo" dyktuje warunki większości nie wiem, ale chętnie się dowiem. Czuje w kościach, że to może być mocna rzecz.
Nie rozumiem co masz na myśli pisząc o dostosowywaniu praw mniejszości do ogółu. Aby ograniczyć czyjeś prawa trzeba mieć uzasadniony powód, aby te prawa nadać, trzeba mieć uzasadniony powód dlaczego ich miałby nie mieć. |
Dostosowanie praw mniejszości do ogółu - czyli jeśli przyjedzie taki muslim z jakiegoś tam kraju, gdzie u niego bez żadnej odpowiedzialności można bić żonę lub dokonywac innych aktów przemocy względem rodziny, to czy on ma prawo bić żonę, bo religia mu na to pozwala czy przestrzegać prawa kraju, w którym w danej chwili mieszka? Czy on może blokować mi wejscie do domu w porze jego modłów (na YT sa filmy jak blokują w ten sposób całe dzielnice a policja nic nie może zrobić)? Nie sadzę. Dlatego wszelkie odchyły religijne jak i kulturalne powinny być dostosowane do polskich realiów - a więc defiinitywnie zakazać rzeczy, które w kraju takiej przybyłej z zewnątrz osoby, były codziennością. To tak przykładowo - najpierw powinno się uwzględnić Polaków - czy powyższe rzeczy by im nie przeszkadzały, a nie z otwartymi ramionami zgadzać się na to i owo, bo na topie ejst multi-kulti. Dlatego "najpierw Polska, potem inni".
jeśli chodzi o pierwsze zdanie, to mój błąd, bo raczej nie "dyktowanie warunków", ale "wysuwanie żądań", które kłóca się z ludzka naturą. Nie powinien rząd godzić się na to, aby pary homoseksualne adoptowały dzieci etc. Dlaczego ma tak być, skoro większość Polaków jest przeciwna temu? Mamy w końcu demokrację, czyż nie? Postulaty, ze w innych krajach homomałżeństwa zsotały zalegalizowane, a w Polsce nie, jest dla mnie właśnie takim naciskiem na niepodległy kraj.
Najlepsze jest też twierdzenie gejów, że to jest naturalne, ze nie ma w tym nic zdrożnego. Skoro byłoby to takie naturalne, to niech dwa homiki 'zrobią' sobie dziecko. Mieliby z tym problem. Skoro oni chcą prawa do legalizowania związków, to dlaczego ja nie mogę mieć prawa zabraniu głosu w tej sprawie i wyrażenia swojego niezadowolenia? Jak mi się to nie podoba to od razu jestem homofobem? Jak chodźę na wydarzenia związane z historią Polski to jestem faszystą? Jak powiem jakiś fakt związany z Żydami to do razu jestem antysemitą? Jak rzucę dowcipem o murzynie to jestem rasistą?
@Maciuś
Pisząc pogrubione przeze mnie zdanie, zdawałeś sobie sprawę z tego, że homofobia i różne rodzaje dyskryminacji też są 'inne'? Tak niska jest Twoja samoocena, że piszesz 'najpierw Polacy, potem inni'?
Mam wrażenie, że jesteś jakimś odludkiem, kogo Ty lubisz w ogóle? |
Powiedz to moim znajomym, wyśmieją od razu. Nie jestem jakimś samotnym dziwolągiem, nie mam niskiej samooceny.To, że mam swoje poglądy na pewne sprawy, to od razu musze być tym najgorszym? Czy to też nie jest przypisanie mnie do pewnej grupy ludzi - czyli ciemnych, głupich faszystów? Skoro tak bardzo jesteście za tolerancją, to dlaczego nie potraficie tolerować czyjegoś innego, niemodnego w obecnych czasach zdania? Bowiem to jest tylko zdanie, nikogo nie biję, nie manifestuję nienawiści, nie chwalę nazizmu, komunizmu czy szowinizmu. Tyle.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 15:07 Temat postu: |
|
|
Abszt napisał: |
@Outsider
Nie jestem patriotą, ale wiem, że w pierwszej zwrotce hymnu jest "kiedy", a nie "póki".
Nie jestem patriotą, ale potrafię o każdej porze dnia i nocy wyrecytować Ci z pamięci wszystkie cztery zwrotki hymnu. |
No i super.
@wickeD
W jaki sposób "homo" dyktuje warunki większości nie wiem, ale chętnie się dowiem. Czuje w kościach, że to może być mocna rzecz.
Nie rozumiem co masz na myśli pisząc o dostosowywaniu praw mniejszości do ogółu. Aby ograniczyć czyjeś prawa trzeba mieć uzasadniony powód, aby te prawa nadać, trzeba mieć uzasadniony powód dlaczego ich miałby nie mieć. |
Dostosowanie praw mniejszości do ogółu - czyli jeśli przyjedzie taki muslim z jakiegoś tam kraju, gdzie u niego bez żadnej odpowiedzialności można bić żonę lub dokonywac innych aktów przemocy względem rodziny, to czy on ma prawo bić żonę, bo religia mu na to pozwala czy przestrzegać prawa kraju, w którym w danej chwili mieszka? Czy on może blokować mi wejscie do domu w porze jego modłów (na YT sa filmy jak blokują w ten sposób całe dzielnice a policja nic nie może zrobić)? Nie sadzę. Dlatego wszelkie odchyły religijne jak i kulturalne powinny być dostosowane do polskich realiów - a więc defiinitywnie zakazać rzeczy, które w kraju takiej przybyłej z zewnątrz osoby, były codziennością. To tak przykładowo - najpierw powinno się uwzględnić Polaków - czy powyższe rzeczy by im nie przeszkadzały, a nie z otwartymi ramionami zgadzać się na to i owo, bo na topie ejst multi-kulti. Dlatego "najpierw Polska, potem inni".
jeśli chodzi o pierwsze zdanie, to mój błąd, bo raczej nie "dyktowanie warunków", ale "wysuwanie żądań", które kłóca się z ludzka naturą. Nie powinien rząd godzić się na to, aby pary homoseksualne adoptowały dzieci etc. Dlaczego ma tak być, skoro większość Polaków jest przeciwna temu? Mamy w końcu demokrację, czyż nie? Postulaty, ze w innych krajach homomałżeństwa zsotały zalegalizowane, a w Polsce nie, jest dla mnie właśnie takim naciskiem na niepodległy kraj.
Najlepsze jest też twierdzenie gejów, że to jest naturalne, ze nie ma w tym nic zdrożnego. Skoro byłoby to takie naturalne, to niech dwa homiki 'zrobią' sobie dziecko. Mieliby z tym problem. Skoro oni chcą prawa do legalizowania związków, to dlaczego ja nie mogę mieć prawa zabraniu głosu w tej sprawie i wyrażenia swojego niezadowolenia? Jak mi się to nie podoba to od razu jestem homofobem? Jak chodźę na wydarzenia związane z historią Polski to jestem faszystą? Jak powiem jakiś fakt związany z Żydami to do razu jestem antysemitą? Jak rzucę dowcipem o murzynie to jestem rasistą?
@Maciuś
Pisząc pogrubione przeze mnie zdanie, zdawałeś sobie sprawę z tego, że homofobia i różne rodzaje dyskryminacji też są 'inne'? Tak niska jest Twoja samoocena, że piszesz 'najpierw Polacy, potem inni'?
Mam wrażenie, że jesteś jakimś odludkiem, kogo Ty lubisz w ogóle? |
Powiedz to moim znajomym, wyśmieją od razu. Nie jestem jakimś samotnym dziwolągiem, nie mam niskiej samooceny.To, że mam swoje poglądy na pewne sprawy, to od razu musze być tym najgorszym? Czy to też nie jest przypisanie mnie do pewnej grupy ludzi - czyli ciemnych, głupich faszystów? Skoro tak bardzo jesteście za tolerancją, to dlaczego nie potraficie tolerować czyjegoś innego, niemodnego w obecnych czasach zdania? Bowiem to jest tylko zdanie, nikogo nie biję, nie manifestuję nienawiści, nie chwalę nazizmu, komunizmu czy szowinizmu. Tyle. |
Brawo popieram, Skt na marszu nie było kibiców, tylko ludzie głupsi lub mądrzejsi, czemu jak coś złego to od razu kibice, kibole, chuligani stadionowi, że jak się biją to muszą to być kibole, nie dosłowanie, jednak przykład kibicowski. Możesz mi odpowiedzięc skąd wiesz, że to kibole (w twojej wypowiedzi chuligani) robili zamieszki ?? Bo ja wiem, że tam bili niemcy + lewacy niewinnych ludzi i sfrustrowani obelgami, faworyzowaniem w telewizjach strony lewackiej i nazywaniem ich faszystami niewyrzyci skrajni prawicowcy.
Powrót do góry |
|
|
Cieply
Jeździ konno
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 15:47 Temat postu: |
|
|
Pewnie zasugerował się zdjęciami, na których pierwsze kilka rzędów nacierających na policję miało twarze zasłonięte szalikami legii, ale to pewnie się ktoś podszywał ;p
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
wickeD
Redaktor
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 17:42 Temat postu: |
|
|
Dostosowanie praw mniejszości do ogółu - czyli jeśli przyjedzie taki muslim z jakiegoś tam kraju, gdzie u niego bez żadnej odpowiedzialności można bić żonę lub dokonywac innych aktów przemocy względem rodziny, to czy on ma prawo bić żonę, bo religia mu na to pozwala czy przestrzegać prawa kraju, w którym w danej chwili mieszka? Czy on może blokować mi wejscie do domu w porze jego modłów (na YT sa filmy jak blokują w ten sposób całe dzielnice a policja nic nie może zrobić)? Nie sadzę. Dlatego wszelkie odchyły religijne jak i kulturalne powinny być dostosowane do polskich realiów - a więc defiinitywnie zakazać rzeczy, które w kraju takiej przybyłej z zewnątrz osoby, były codziennością. To tak przykładowo - najpierw powinno się uwzględnić Polaków - czy powyższe rzeczy by im nie przeszkadzały, a nie z otwartymi ramionami zgadzać się na to i owo, bo na topie ejst multi-kulti. Dlatego "najpierw Polska, potem inni". |
Masz rację, choć nie do końca. Naturalną sprawą jest, że przebywając w danym kraju musimy respektować prawo jakie w nim obowiązuje. Bez względu na to jakie mamy poglądy polityczne czy religijne. Z tym, że z normami religijnymi jest problem, gdy chcemy je skonfrontować z prawem stanowionym, ponieważ możemy obrazić "uczucia religijne"(czymkolwiek one są) danego klienta/ki i robi się skandal.
Taki problem był w Szwajcarii z postawieniem meczetu, takie problemy są we Francji z burkami, w Holandii z prawem koranicznym czy na całym świecie z turbanami w samolotach.
Czy ich "prawa" powinny zostać dostosowane do prawa państwowego? Wg mnie nie, w szczególności jeśli jedynym ich uzasadnieniem jest słowo boże. Przyjeżdżając do danego kraju każdy powinien mieć świadomość jakie prawa tam obowiązują. Jeśli się one nie podobają to wolna droga. Jeszcze inną sprawą jest ewentualne dyskryminowanie przez prawo jakiś grup społecznych lub narodowo-wyznaniowych, ale jak pisałem wcześniej - nie podoba się, to nie przyjeżdżamy. A jeśli już przyjechaliśmy, to mamy, podobnie jak tubylcy, prawo do zgłaszania tego do wyższych instytucji państwowych lub ponadpaństwowych.
Tyle, że ciągle obracamy się w sferze danych grup wyznaniowych, więc nie rozumiem dlaczego wciąż jest najpierw Polska. Czy dajmy na to Polak, nie może być muzułmaninem i blokować Ci wejścia do domy w porze jego modłów?
I skoro wszyscy się modlą, to kto blokuje całe dzielnice
jeśli chodzi o pierwsze zdanie, to mój błąd, bo raczej nie "dyktowanie warunków", ale "wysuwanie żądań", które kłóca się z ludzka naturą. Nie powinien rząd godzić się na to, aby pary homoseksualne adoptowały dzieci etc. Dlaczego ma tak być, skoro większość Polaków jest przeciwna temu? Mamy w końcu demokrację, czyż nie? |
Cytując Kołakowskiego: Demokracja nie polega na tym, że 51% społeczeństwa, może wyrznąć pozostałe 49%.
Skoro większości Polaków była przeciw podnoszeniu podatków(nie wiem, zakładam), to dlaczego rząd to jakiś czas temu zrobił? Jeśli większość Polaków będzie przeciw zrównaniu i podniesieniu wieku emerytalnego, to rząd powinien to zrobić czy niekoniecznie? Czasami są ważniejsze wartości, istotniejsze sprawy, niż zdanie społeczeństwa.
A teraz mi powiedz w jaki sposób adoptowanie dzieci przez homoseksualistów kłóci się z ludzką naturą. Czy model rodziny ojciec + dziadek lub matka + babcia też z tą naturą się kłóci czy nie? Czy może trzeba sprawdzić co robią w nocy pod kołdrą?
I skoro nie odmawiamy adopcji parom które są bezpłodne (przeca nie z wyboru), to dlaczego odmawiać homoseksualistom (którzy też nie wybierali swojej orientacji)?
Postulaty, ze w innych krajach homomałżeństwa zsotały zalegalizowane, a w Polsce nie, jest dla mnie właśnie takim naciskiem na niepodległy kraj. |
Nie wiem jak łączysz to z niepodległością kraju, ale czy jest coś poza możliwością nadużyć, co przemawiało by przeciw małżeństwom/związkom homoseksualnym?
To, że ktoś stwierdzi, iż w kraju X jest tak i tak, wiec i u nas być tak powinno nie znaczy, że atakuje niepodległość swojego państwa.
Najlepsze jest też twierdzenie gejów, że to jest naturalne, ze nie ma w tym nic zdrożnego. Skoro byłoby to takie naturalne, to niech dwa homiki 'zrobią' sobie dziecko. Mieliby z tym problem. |
Nie wiem jak to jest u chomików, ale niektóre związki(nieformalne) homoseksualne mają dzieci. Najczęściej ze związku z partnerem innej płci. Zgadniesz dlaczego tak jest?
Czy w masturbacji jest coś zdrożnego? Bo ani to specjalnie naturalne, ani dzieci z seksu z własną ręką nie będzie... Więc panie Abszt, waliłeś koniac więc dzieci nie masz prawa mieć?
Skoro oni chcą prawa do legalizowania związków, to dlaczego ja nie mogę mieć prawa zabraniu głosu w tej sprawie i wyrażenia swojego niezadowolenia? Jak mi się to nie podoba to od razu jestem homofobem? Jak chodźę na wydarzenia związane z historią Polski to jestem faszystą? Jak powiem jakiś fakt związany z Żydami to do razu jestem antysemitą? Jak rzucę dowcipem o murzynie to jestem rasistą? |
Głosu raczej nikt Ci nie odbiera, a czy jesteś homofobem czy nie, zależy od tego jakich argumentów używasz.
Zależy też od tego kiedy i jak te poglądy wyrażasz. Umieszczanie takiej grafiki w sygnaturze sugeruje, że jesteś. Bez względu na to czy Ty tak uważasz.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 17:51 Temat postu: |
|
|
Zdjęcie wstaw !!! No i co, że mieli szaliki legii, na paradzie równości w tęczowym autobsie też siedział gość z szalikiem legii (edytka wstawi zdjęcie, jak znajdzie, bo kiedyś wstawiałem na jednym z forów i ono istnieje), ale to nie znaczy, że kibice to największe zło kraju, wiadomo w każdej grupie szczególnie w tak dużej jak kibice znajdą się hardkorowi prawicowy jak też pedały. Manchester City (cały Manchester mu kibicuje United cała europa, bo dobrze gra i grał przez lata, poza tym go często transmitują jak gra w lidze mistrzów) naśladuje, a po nim cała Anglia polski styl kibicowania lecha, a my próbujemy urządzać na stadionach piknik angielski, bo wielkie media mówią jacy to nasi kibice są źli. Może odbiegłem od tematu, ale nie wypowiadajcie się o kibicach jako o największym źle kraju, bo ta nagonka bardzo działa na wyobraźnię, ale nie jest prawdziwa przykład co się działo, przed wyborami, a po nagle wszystko ucichło (za sprawą jednej ze zwycięskichn partii). Jak już pisałem nie jestem prawicowcem (głosowałem na Palikota, byle było nowe, jakby miał szansę na zwycięstwo to bym nie głosował, poza tym z mojego okręgu nie startował żaden homoseksualista, jednak lepsze to niż PIS nie ze względu na poglądu, jednak ze względu na lidera, Kaczyński nie spełnił się w życiu i zrobi wszystko byleby mieć władzę, takie mam zdanie), a do pedałów mam stosunek obojętny, niech robią pod kołderką co chcą, byle by tego nie propagować ani nie legalizować. No jak to będzie zalealizowane to podejmą następną krok jakim jest adopcja, a w ciągu 30-40lat od legazliacji małżeństw homoseksulanych w końcu znajdzie się jakiś rząd, który zaakceptuje adopcję, a wtedy naprawdę będzie niedobrze, naturalne wartości, aby mężczyzna z kobietą mieli dzieci zmienią się w ciągu następnych 30-40 lat zrobi się to normalne i powszechne, a przecież to nie jest naturalne i powszechne, wszyscy przodkowie geja od przysłowiowego Adama i Ewy się rozmnażali w naturalny sposób i żaden z nich nie był homo, jedynie otoczenie go (geja) zmieniło (Tak jestem za teorią Tabula Rasa), można zrozumieć osoby transseksualne (nie urodziły się sobą, tak bywa), ale homoseksualne nie za bardzo to otoczenie ich zmieniło(przez róźne sytuacje, niekoniecznie miłe) i trzeba ich leczyć, aby były hetero i aby w ogóle nie chcieli wychowywać swoich dzieci, bo ich adoptowane dzieci mogą (nie mówię we wszystkych przypadkach) też być homo, (rozumiem, że są ważniejsze wydatki państwa niż leczenie homoseksualistów i innych nabytych zboczeń jednak za nic w świecie nie należy tego propagować). Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat. Bardzo kontrowersyjny post, ale poprostu tak uważam i koniec.
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
wickeD
Redaktor
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 19:10 Temat postu: |
|
|
JarOo napisał: |
wszyscy przodkowie geja od przysłowiowego Adama i Ewy się rozmnażali w naturalny sposób i żaden z nich nie był homo,
trzeba ich leczyć, aby były hetero i aby w ogóle nie chcieli wychowywać swoich dzieci |
JarOo napisał: |
murzyni (jednego znam) to są Polacy kochający swój kraj |
Przez chwile myślałem, że to na poważnie, ale to raczej niemożliwe.
Nie karmić trolla.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 20:07 Temat postu: |
|
|
Co tu mają moje poglądy to tylko 22 % społeczeństwa, zresztą nie startuje w żadnych wyorach, a przepytujesz mnie jakbym startował. Uważam, że hetero mogą zawsze wychowywać dzieci (Ci nawróceni też). Romowie to oddzielna bajka,słyszałęm wiele historii o nich, jednak nie chcę się narażać na kolejne pojazdy, ponieważ nie miałem z nimi żadnej bezpośredniej styczności, więc nie będę nic pisał, w przeciwieństwie do niektórych, którzy oceniają, bez bezpośredniej wiedzy, ani informacji z pierwszego źródła o czymś. Apropo języka tu się przyznaję mój błąd, jednak jest to na tyle czytelne, aby średnio pojętny człowiek mógł to odczytać, chodź zdaję sobie sprawę, że niektóre osoby to razi tak jak np Ciebie.
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 20:54 Temat postu: |
|
|
wyniki nienawisci innych od swoich orjentacii seksualnych, religii, kolorow skory, nacji czy ras każdy zna z ksiazek o 2. wojnie swiatowej.
z pogladami ktore wyczytuje u abszta i jaro w sumie zgadzacie się z pogladami 3. reichu, ladni z was patrioci.
czy macie jakieś zrozumiale, logiczne wytlumaczenie,czemu u polakow ta nienawiesc na innych bylaby coś innego?
jeżeli uwaza się lepszego niz inni, sa w sumie tylko 2 drogi, samowystarczajnosc lub wojna z calym swiatem.
oba raczej bardzo pogorsza sytuacje kazdegokolwiek kraju.
także, jeżeli każda nacja by myslala tak samo, jak proponuja abszt lub jaro, szybko niemcami czy rosjanami niespodobaliby się polacy i znow (bo już raz polacy niemcom[i także rosjanom] się nie spodobali) bylby problem.
chce z tym powiedziec, ze uwazanie się lepszym niz inni, doprowadza tylko do agresji, wladzy i wojny, a to dla nikogu nie może być dobre.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 22:44 Temat postu: |
|
|
Oczywiście nieumiejętnośc czytania prowadzi do tego, że myślicie lub chcecie tak myśleć, aby wyjśc na mądrych i zajebistych (chociaż na forum), że my wszystkich nie nawidzimy itd, a wcale, bo nie. Gbybyście przeczytali ze zrozumieniem nasze posty to na pewno byście stwierdzili, że nic nie mamy do nikogo, bo Abszt kilka razy pisał, że nic nie ma podobnie jak ja. Joker oczywiście ty też w formie i umiesz tylko denerwować i nie wnosić nic znaczącego do dyskusji tylko jechać innych i zachowywać się jak internetowy napinacz. Zamiast wymieniać logicznie poglądy typu Abszt, Jaro nie ja się z wami nie zgadzam, bo ....... to jesteście debilami, czy gdybym cię spotkał to bym ci zęby wybił itd (Się nie dziwię czemu te rozróby były z takim narodem). Tylko szukanie błędów i głupich pomyłek, aby zjechać, jak ktoś ma inne zdanie. Szukajcie logicznych kontrargumentów, a nie typu: brak umiejętności pisania na klawiaturze, załamujesz mnie, jesteś debilem itd
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 22:53 Temat postu: |
|
|
Skoro oni chcą prawa do legalizowania związków, to dlaczego ja nie mogę mieć prawa zabraniu głosu w tej sprawie i wyrażenia swojego niezadowolenia? Jak mi się to nie podoba to od razu jestem homofobem? Jak chodźę na wydarzenia związane z historią Polski to jestem faszystą? Jak powiem jakiś fakt związany z Żydami to do razu jestem antysemitą? Jak rzucę dowcipem o murzynie to jestem rasistą?
|
Czy z tego co piszesz nie wynika jasno, że jesteś homofobem? Jak ci się coś nie podoba to wyrażasz właśnie niechęć do tego.
Ja również jestem przeciwny temu żeby homoseksualiści dostali prawa adopcji, ale żeby mogli legalnie wstępować w związek małżeński to jest to tylko i wyłącznie ich sprawa i ja nie powinienem mieć prawa się wtrącać, a z Twojej wypowiedzi wynika, że chciałbyś decydować o ich życiu za nich.
Uprzedzając np. ewentualną odpowiedź, w sferze ich życia JA CHCIAŁBYM decydować a nawet zabraniać adopcji przez pary homoseksualne ze względu na psychikę dzieci, ale co do małżeństwa to jestem ZA.
Kościół uczy, że homoseksualizm to wynaturzenie i tak się zastanawiam czy Abszt i Jaro zasuwają grzecznie co tydzień w niedzielę do kościółka.
A takie pytanie, znacie jakiś homoseksualistów osobiście? Ubytek szarych komórek zabrania Wam przyjęcia innego stanu rzeczy niż postrzeganie homoseksualistów ludźmi wynaturzonymi?
Tak piszę o nich ponieważ sam znam kilku homoseksualistów, poznałem ich dzięki mojej dziewczynie i mogę stwierdzić, że dopiero od tego momentu przeszła mi mania homofobii. Ale bez bicia się przyznaję, że ja widzę lub słyszę takiego jacykowa to styl jego wypowiedzi goni mnie do wychodka.
_________________ www.hsi.pl
www.iiyama-sklep.pl
www.chemsped.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
pikaczu
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cosworth` Deli
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
|
Wysłany: 18 listopada 2011, 23:05 Temat postu: |
|
|
No i a ciekawe ilu kibiców było po stronie lewej (przedstaw staty), bo pewnie też takowi byli. I co z tego, że po którejś ze stron byli kibice, co z tego, że chcieli zamanifestować swój patriotyzm, czy zablokować patriotyczny marsz od pretekstem niby faszyzmu. Zgaduję, że grający w trackmanię też tam byli i co z tego, to znaczy, że NADEO wywołało zmaieszki ? Wiadomo, ze w każdej grupie znajdą się ludzie o przeróżnych poglądach i pewnie kibice jakichś klubów byli na marszu. Wiadomo na marszu było więcej osób niż po stronie przeciwników to i proporcjonalnie więcej kibiców. Nie mówisz, ale podajesz te dane, przez co podświadomie (może nawet nie zdając sobie z tego sprawy, bo osoby typu kiciaka czy jokera zaraz to wykorzystają do pisania o swojej nieskończonej mądrości) sugerujesz, że to kibice wywołali zamieszki co jest oczywistą nie prawdą, bo wywołali je jeszcze raz powtarzam lewacy + niemcy i hardkorowi prawicowcy wkurzeni mówieniem, że są faszystami, oraz faworyzowaniem w ogólnokrajowych mediach strony lewackiej.
Ostatnio zmieniony przez JarOo dnia 18 listopada 2011, 23:24, w całości zmieniany 4 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cosworth` Deli
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|