Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
°אא Key.
Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
|
Seraphim
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
°XX Jero
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
|
мЯτ Slash
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
|
Wysłany: 31 października 2011, 0:19 Temat postu: |
|
|
Maxer, co jest zjebane? to, że opatrzyły się już trasy rafalla, abszta, cobhama i jedna mapa od autora na cały turniej? czy może to, że wszyscy mi wypominają, że Sexs0mnia nie była w ogóle brana pod uwagę? zauważ, że każda z tych mapek była przez kogoś nominowana... pomijając już to, że jakbym teraz dał same zajebiste mapy, to przy 4 mappacku straciłbym wszelkie dobre koncepcje na mappack?
szczerze, wolę dać 5 dobrych mappacków niż 3 zajebiste i dwa przeciętne.
Powrót do góry |
|
|
Lewy
V.I.P.
|
Wysłany: 31 października 2011, 0:35 Temat postu: |
|
|
Kiciak napisał: |
Nie ma TCW ani XX, a POL w 2 lidze. To nadal PL? xDDD |
Jak to xx nie ma? Zobacz na skład SPW ^^
Ale fakt faktem, że to ostatnie PL jest robione na siłę i to już nie to.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
мЯτ lukeboss
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kubek
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 31 października 2011, 0:57 Temat postu: |
|
|
Luke, jedyne co ludzie maja wam za zle to to, ze przez wasz manewr trochę utracilo to sens. Widzac co się dzieje z ta scena, ze polowa teamów albo się rozpadla, albo jest w stanie glebokiego snu, wy zbieracie 95% botów, ktore graja caly czas. A inni sa daleko w tyle. będziecie mieli radoche jak chlopaki wam wygraja PL, a ludzie od was ze skladu, nie pojada ani jednego meczu? jeżeli was to satysfakcjonuje to spoko, ale ja tego nie rozumiem.
PS: Lewy, nie ostatnie!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* Ścierens
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 288
|
Wysłany: 31 października 2011, 4:34 Temat postu: |
|
|
A tam narzekacie, PL bez POL, xx, i tcw to nie PL? Nie grajcie.
Każdy dobrze wie, że ze sceną nie najlepiej, ludzie przerzucają się na nowsze gry a TMkę pozostawiają u lamusa.
Co do mappaku - Key dobrze robi wydając pięć takich w miarę niż trzy zajebiste a potem jakieś chujowe trasy. Optymalne mappaki są ok.
Vintage by: cobham - fajna mapa, nie ma na co narzekać. Taki miły oldschool
trasa od Rafallo - zajebiste wręcz, jeden moment z pierwszymi słupkami mnie denerwuje (na grubych klockach) ale to do wytrenowania.
trasa od Slash'a - fajna mapa, przyjemna, nie przekombinowana, spokojna, ciasno będzie, oj ciasno
Tyle ode mnie. Dziękuję, branoc.
Powrót do góry |
|
|
мЯτ lukeboss
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
Wysłany: 31 października 2011, 9:32 Temat postu: |
|
|
lukeboss napisał: |
Czepiacie się o Nuggeta i Nothinga, ale oni przeciez tak samo grali w XX tylko w polskich turniejach jak teraz w SPW... |
Przepraszam bardzo, ale pierdolisz głupoty. Nothing od zawsze był graczem xx i zazwyczaj grał, ku Twojemu zaskoczeniu, w zagranicznych turniejach z nami. Kilka razy zdarzył mu się występ dla mx i ot historia. Natomiast nugget swego czasu też był "pełnym" członkiem xx, gdzie grał z nami wszystkie turnieje. Fakt odszedł, ale na polskie turnieje został z nami - tutaj masz rację. Tylko teraz porównaj tą sytuacje, a Twojej drużyny. Gdzie wziąłeś 5 graczy xx, którzy wygrają Wam to PL i prawdopodobnie żaden z Twoich zawodników z podstawowego składu nawet nie zagra w żadnym meczu. Tylko po PL cała 5 odejdzie z spw i nie wróci, no może 4 bo Jaruśś zostanie. Widziałem, że nawet swoich 2 kolegów z drużyny byłeś gotów nie wpisywać na rzecz tych pożyczonych. Więc nie dziw się, że ludzie mogą mieć pretensje.
Zapomnieliście, że nie bierze udziału też MD - czyli brak 4 pierwszo-ligowych drużyn. Parodia
Powrót do góry |
|
|
NAR' Wizard_The_One
Jeździ konno
|
Wysłany: 31 października 2011, 9:43 Temat postu: |
|
|
ale co spowodowało ten brak? olali PL? zła organizacja? z tego co wiem to XX ledwo przędzie i się rozpada lub już rozpadło tcw się rozpadło pol gracze odeszli a jedynie md olało pl bo wolą gra jakiś inny turniej ale to ich wybór, wiec niestety albo stety tak wygląda obecna scena tm w polsce. Także nie wiem gdzie tu ta parodia sami do tego doprowadziliście. Garcze tm olali całkowicie pl i jest kilka teamów, ktore chcą nadal pograc nawet 4fun i tylko dzięki nim to PL się odbędzie. Reszta niech robi tak dalej i miejcie pretensje do siebie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 31 października 2011, 9:47 Temat postu: |
|
|
Wizard_The_One napisał: |
ale co spowodowało ten brak? olali PL? zła organizacja? z tego co wiem to XX ledwo przędzie i się rozpada lub już rozpadło tcw się rozpadło pol gracze odeszli a jedynie md olało pl bo wolą gra jakiś inny turniej ale to ich wybór, wiec niestety albo stety tak wygląda obecna scena tm w polsce. Także nie wiem gdzie tu ta parodia sami do tego doprowadziliście. Garcze tm olali całkowicie pl i jest kilka teamów, ktore chcą nadal pograc nawet 4fun i tylko dzięki nim to PL się odbędzie. Reszta niech robi tak dalej i miejcie pretensje do siebie. |
mialem się nie wtracac, ale kto odszedl? niegrający arthas i stys? ^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 31 października 2011, 9:47 Temat postu: |