Wysłany: 23 czerwca 2007, 12:09 Temat postu: Film TMN by Coof
YOooo, zrobiłem film z replayów [POL]lokasha. Luknijcie sobie Mam nadzieję, że się spodoba. Jeśli chcecie mieć taki sam filmik to mogę go wam zrobić, ale na mojej skrzynce mailowej musi znaleźć się conajmniej 20 replayów, a w mojej prawdziwej skrzynce co najmniej 20zł
Wiem, że jakościowo śmierdzi, ale youtube ma ograniczenie max 100mb, a przy rozszerzeniu .avi to naprawdę mało.
komentujcie biczesy
aha, to mój pierwszy film i może nie wiem jak robić lepszą jakość, to proszę powiedzcie i rezultaty zobaczycie już przy następnym moim arcydziele _________________
Wysłany: 23 czerwca 2007, 13:03 Temat postu:
Muzyka wcale nie taka noobiasta, efekty w filmiku całkiem ładne, wideo bardzo dobrze pokazuje skill lokasha. To plusy. Tylko nie pasuje mi zdecydowanie kamera zza auta non-stop. :? _________________
Coof mogłes wybrać lepsze momenty, trzeba popracować nad jakością filmy... myśle, że jeszcze ten filmik będzie lepszy, bo to jeszcze nie te momenty coof mamy ten filmik w bardzo dobrej jakości i ma on 550mb ale na youtube można max 100mb, i po zmienijszeniu słaba jakość , wie ktoś może jak zmiejszyć mb do max 100 ale żeby jakośc była lepsza? _________________
Wysłany: 23 czerwca 2007, 17:02 Temat postu:
w sumie filmik nawet ale trochę mnie denerwuje to ciągłe zaciemnianie ekranu.
nie można by dawac przejazdow z calych tras? +nazwa traski. _________________
chciałbym zrobić sam filmik taki (całe tracki +nazwa i czas) tylko jak mam rozmiar 500 mb i zmieniejsze to do 100 to słaba jakość (jak u coofa). Może ktoś wie jak zmienijszyć rozmiar filmu bez tracenia na grafice? _________________
chciałbym zrobić sam filmik taki (całe tracki +nazwa i czas) tylko jak mam rozmiar 500 mb i zmieniejsze to do 100 to słaba jakość (jak u coofa). Może ktoś wie jak zmienijszyć rozmiar filmu bez tracenia na grafice?
spróbuj skorzystac z programu Total Video Converter. wlasnie skonvertowalem plik .avi (27MB) do .flv (4,65MB) i jakosc pozostala bardzo dobra. flv - w takim rozszerzeniu sa filmiki na youtube
Fajna robota coof No ale nad jakoscia musisz popracowac :wink: Musze tez powiedziec ze tak przy okazji zobaczylem inny filmik z TMN i mam mysl tylko nie wiem czy realna Ale napisze już o tym temacik
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3Następny
Strona 1 z 3