Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
baronn
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joker.
Why so serious?

Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
Wysłany: 18 sierpnia 2011, 21:23 Temat postu: |
|
|
Kiciak napisał: |
Seraphim napisał: |
P.S.: Aha, Śląsk losuje potencjalnie najlepiej i u siebie dostaje 1:2.  |
TU JEST POLSKA!
Mam wielką nadzieje, że polskie drużyny NIE dostaną się do LM/LE.
Jeśli król strzelców naszej ligi ma 37 lat i 14 bramek na koncie to nie zasługujemy na to żeby grać z najlepszymi. |
Po co takie debilizmy piszesz? Żeby komuś udowodnić, że jesteś inny? Musisz koniecznie udowadniać, że jesteś z Warszawy? Wiesz co? wy****dalaj z tego najgorszego na świecie kraju do swojej zajebistej Barcelony, a najlepiej zmień obywatelstwo. Skoro NIE życzysz polskim drużynom jak najlepiej, to kim Ty do kurwy jesteś? Niech zgadnę... Małym, zawistnym Warszawiaczkiem? Ty też nienawidzisz wszystkich, jak kibice Legii? Nie wytrzymuję, jak widzę takich idiotów wypisujących takie rzeczy, więc przepraszam za to, co czytacie, ale przed wysłaniem posta się nie powstrzymam, bo chcę, żeby ten idiota to przeczytał.
EDIT: Myślałem, że tylko ja mam na tyle cierpliwości, żeby mu odpisywać, a jednak nie...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 18 sierpnia 2011, 21:37 Temat postu: |
|
|
Kiciak napisał: |
Wkurwieś mnie.
To, że nie jestem jebanym patriotą nie znaczy do kurwy, że jak to ująłeś
jestem sprzedawczykiem, czy "wylizaliby od wewnątrz gacie dzianego Brytola czy Hiszpana".
Jestem realistą. Polska to kraj popierdoleńców. Bezmózgów, którzy z powodu pierdolonego krzyża potrafia się bić i wchodzić miedzy ludzi z granatami.
Kraj idiotów, którzy uważają, że patriotyzm to cnota i najwyższa świętość. Patriotyzm to mit. Każdy widzi tylko czubek własnego nosa i myślą o tym jak wyciągnąć z tego max dla siebie. Jaka jest różnica miedzy wami, wielkimi patriotami, a mną realistą? Ja się z tym nie kryje, mam gdzieś czy Polska będzie się rozwijać czy nie, czy będzie wielka czy nie. Ważne ile ja z tego będę miał. A wy jesteście hipokrytami, przedstawiacie się jako wielcy patrioci, a tak naprawdę g*wno dla Polski robicie i staracie się zebrać z niej jak najwięcej.
Myślałem Abszt, że trochę myślisz, a ty niczym się nie różnisz od tych co stali pod krzyżem i od naszych pojebanych polityków. Jesteś poprostu idiotą, tak jak każdy "patriota". |
Jedziesz po patriotach mając przed oczyma wyłącznie ludzi spod krzyża, osoby, które śpiewają powstańcze pieśni. Błąd. Trochę media wyprały ci mózg. Ja nie uważam się za patriotę, ale kurde pluć na kraj, w którym się wychowałem (jak i ty) i życzenie mu jak najgorzej to nie tyle co nietakt, ale głęboka przesada. Wrzucasz wszystkich do jednego wora i znowu narzekasz, nie potrafisz znaleźć pozytywów w tym naszym grajdołku. Ciągle to narzekanie, płakanie jak tu źle, jacy to ludzie pojebani, jak to się dusisz. Już pisałem: zmień klimat na lepszy, ale tego póki co nie zrobisz, bo jesteś konformistą i owszem jak się nadarzy okazja to wyjedziesz, ale aby samemu poszukać ucieczki z tego piekła to już się nie będzie chciało.
Znam wiele osób, które dają z siebie innym naprawdę dużo, szanują siebie nawzajem, swoje poglądy i nie wstydzą się tego, że są Polakami. Mają charakter, swoją tożsamość i wolę takich ludzi, którzy będą sobą i nawet jeśli coś okaże się dla nich zajebiste, ale kosztem siebie, nie sprzedadzą się. Ty jesteś na tyle bezczelny niczym żul, który od razu mówi, że chce na wino, ze wprost mówisz że chcesz brać dla siebie jak najwięcej. Nie, to nie szczerość czy prawdomówność. To taki fałszywy uśmieszek a'la Tusk.
I wolę już być takim 'patriotą' (idiotą) jak to ująłeś niż konformistyczną kurwą.
Szkoda, ze nie urodziłeś się w Somalii czy Czeczeni, wtedy byś pragnął tego co teraz masz w Polsce.
Ostatnio zmieniony przez Cosworth' Abszt dnia 18 sierpnia 2011, 21:40, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 18 sierpnia 2011, 21:50 Temat postu: |
|
|
@Maciuś
coś się tak ciął na kibiców Legii, ja sam im kibicuje, ale nigdy przenigdy nie życzyłbym Wiśle porażki, a to że kilku debili na onecie wypisuje takie głupoty to ich wina, mam szczerą nadzieje, że każda z naszych drużyn wejdzie do LM/LE, a pojeby na zawsze zostaną pojebami, nie ważne z jakiego są miasta :wink:
@Kiciak
Znasz pana Krzysztofa Dowhania? Ten pan wytrenował takich bramkarzy, jak Maciej Szczęsny, Artur Boruc, Łukasz Fabiański, lub mniej znanych jak Mariusz Liberda (swego czasu świetny bramkarz Groclinu), Wojtka Kowalewskiego, a nawet Wojciecha Szczęsnego, on wychował właściwie całe pokolenie polskich bramkarzy, dlatego można powiedzieć, że nie cała myśl szkoleniowa zawodzi. :wink:
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
Wysłany: 18 sierpnia 2011, 21:58 Temat postu: |
|
|
Seraphim napisał: |
@Maciuś
coś się tak ciął na kibiców Legii, ja sam im kibicuje, ale nigdy przenigdy nie życzyłbym Wiśle porażki, a to że kilku debili na onecie wypisuje takie głupoty to ich wina, mam szczerą nadzieje, że każda z naszych drużyn wejdzie do LM/LE, a pojeby na zawsze zostaną pojebami, nie ważne z jakiego są miasta :wink: |
Eh... Nie mam nic do kibiców Legii, ale widziałeś ich dzisiejszą oprawę przed meczem i późniejsze przyśpiewki? Tylko do tego się odniosłem. Co do tych na Onecie to nawet szkoda czasu, żeby o nich pisać.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pikaczu
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 18 sierpnia 2011, 22:04 Temat postu: |
|
|
Wiesz co, wydaje mi się, że napis "Nienawidzimy wszystkich" jest w dalszym ciągu próbą kpienia z nagonki nakręcanej przez GW i TVN, którzy chcą wszystkich kibiców przedstawić, jako łysego draba, który opluje wszystkich i wszystko. :wink:
Choć nie byłem przy tym i nie wiem, jaki był zamysł.
Przyśpiewek nie słyszałem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tableta
Jeździ konno
|
Wysłany: 19 sierpnia 2011, 0:54 Temat postu: |
|
|
Kiciak
Chcąc oceniać naszą ligę, należałoby mieć o niej jakieś pojęcie. Także daruj sobie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pikaczu
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|