no jak mat na serwerze nie umial potwierdzic, ze jest lepszy, to naprawdę by se narobil wstyd, ale jakos nie chce mi się w to wiezyc.
a tak w ogole mogę ci powiedziec, ze mat jest calkiem spoko chlopak.
na teamspeaku zawsze się fajnie z nim gada, i tez ogolnie się zachowuje calkiem ok. musiales go jakos zdeberwowac (może ta ortografia?).
razor jakoś nie pamiętam zebyć e mną wygrał, pamiętam ze ktoś z FM wygrał, chyba ze chodzi cie ze ty np zdobyłes 10 pkt a ja 1 bo zdarza mi się roz...bać
[ Dodano 12 czerwca 2007, 20:51 ]
Jakub, kiedy wracasz do gry? _________________
A ja stane w obronie Razora bo jezdzilem z nim na serwie i musze powiedziec ze jezdzi bardzo równo.było ponad 20 graczy na pl.runds w tym przynajmniej 10 znanych i dobrych i srednio utrzymywal się w pierwszej 5.Nastepna sprawa Razor jedna wygrana to ktos ci może powiedziec ze miałeś poprostu szczescie.Pokazuj się wiecej w grze na serwerach i na pewno gdzies się zalapiesz.
mat po jechaniu z nim na pl.rounds tez mowil, ze razor nie jedzie rewelacyjnie, ale calkiem dobrze.
wiec noobem na pewno nie jest.
niestety jest nas już 18 graczy w teamie, i szukamy już tylko graczy, ktozy regularnie wiekszosc z nas ograja.
chyba ten topic zrobil się trochę dziwny, przez te orthograficzne bledy na poczatku, ktore mata jakos z rownowagi ruszyly.
ja jego nawet rozumie, bo to tak trochę dziwnie wyglada, jak w polsce zyjacy człowiek prostych polskich slow nie umie napisac prawidlowo.
pamietam jak mat na serwerach tez mi zwracal uwagę, jak robilem bledy orthograficzne. musialem mu pierw wytlumaczyc, ze dlugo już w niemczech żyje, zeby zrozumial, dlaczego tyle ich robię.
niema co gadac, tez ja zycze razorowi, zeby znalazl sobie fajny team.
A co do tego to nie powiedzialem ze jesteś cieniasem, chciałem jechac na serwie, lagi były straszne, a ty się pytales czy nadal mysle ze jesteś cienki no to napisalem tak:Pw porównaniu do innych nie jesteś slaby:P ale na POL nie starczy _________________
Wysłany: 14 lipca 2007, 13:21 Temat postu:
Też umiem wyjechać z takim tekstem "szukam klanu". A może powiedziałbyś coś więcej? Jaki masz rank? A tak widać, że jesteś nowy w TMN. _________________ http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=56182
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2