Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Gry z automatów [potrzebny tytuł]

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 05 sierpnia 2011, 20:34    Temat postu: Gry z automatów [potrzebny tytuł] Odpowiedz z cytatem  

Jak w tytule, potrzebne mi są dwie nazwy gry z automatów. Niestety ja ich nie pamiętam, ale może ktoś z Was grał w nie w przeszłości i skojarzy. Co gorsza - screenów też nie mam... Więc opowiem o co mniej więcej chodziło.

Z gry nr 1 pamiętam tylko, że szło się zawsze w prawo i napierniczało tych złych. Do wyboru było pięć postaci - elf (strzelający z łuku), mag w niebieskiej (lub podobnej) szacie, barbarzyńca z tarczą (wiking), cleric (wysoki taki, na ubraniu miał wielki krzyż) i krasnolud. Na ekranie wyboru postaci stali w takiej kolejności jak opisałem i każdy zawsze brał elfa bo był najlepszy.

W grze nr 2 też chodziło o nawalankę. Tym razem jednak w grę wchodziły pięści bohaterów. A tych było troje - jeden koleś w czerwonym ubraniu (coś a'la Paul Phoenix z Tekkena), babeczka w stroju podobnym do Chun Li oraz drugi facet - Jack (imię pewne na 99%), który miał jakby metalowe ręce (albo dodatki jak Jax w Mortal Kombat). Każdy brał tę babeczkę bo uchodziła za najlepszą.

Pamiętam, że na jednym etapie goniło się dyliżans przez jakiś las czy coś w tym rodzaju. Jednym bossem był Dżepetto, który miał do pomocy Pinokia (wiem, dziwnie to brzmi, ale koleś był z drewna więc jak inaczej go nazwać?). I na innym etapie jeszcze, szło się przez jakiś cmentarz i z nagrobków wyskakiwali przeciwnicy.

No i tyle. Liczę na starszych graczy, może oni coś będą pamiętać. Wszelkie nazwy i screeny mile widziane Wink

============

Jeszcze jedna mi się przypomniała Smile

Chodziło się kowbojami, czterech było do wyboru. Dwóch wyglądało jak takie przeciętniaki z westernów, trzeci chodził w wielkim kapeluszu (sombrero), czwartego nie pamiętam. Na pierwszym etapie był moment gdzie biegło się po rozpędzonych bykach.

============

Nr 2 znaleziona Smile Nazywa się Night Slahers a wspomniany koleś ma na imię Jake więc byłem blisko Wink Oto screen => KLIK

C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

PostWysłany: 06 sierpnia 2011, 18:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

trójka to przypadkiem nie Sunset Riders?

a pierwsza to nie przypadkiem The King of Dragons?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 06 sierpnia 2011, 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja pierdziu! Takie skąpe opisy a Chybeck trafił bezbłędnie Very Happy Brawa dla niego Winner!

Dziękuję za pomoc <wik> Temat można zamknąć a ja lecę szukać jakieś odpalającej się wersji Wink

==========

Eno! Czemu mi ucina "żółwika" w nawiasie? :/

C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: