Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misza0
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
Wysłany: 20 lipca 2011, 11:35 Temat postu: |
|
|
Crow po co to wyciągałeś na forum publicznie ?? Niestety misza we wtorek nazwał wdd cwelami, bo nie chcieliśmy się zgodzić na zmianę terminu, a całe MD, łącznie z Anubisem (liderem), już odpuściło i graliśmyw niedzielę (misza też grał). Jednak misza nie odpuścił, po dniu podnoszeniapoziomu dyskusji w shoutboxie wdd, misza odpuścił, jednak dlatego, że jest geniuszem, znalazł w końcu argument do kłótni, a mianowicie pluginy na serwerze, mimo, że nie grał na nim pewnie nigdy, chodź mówił, że grał (a co ma mówić), no pewnie wszedł kiedyś z pewnie wszedł kiedyś, ale bez wników. I aż do dnia samego meczu kłócił się o nic, aż czasem nie było wiadomo, o co chodzi, kilka bluzgów na niego poleciało no bo jak ma nie lecieć przy takim trollowaniu. Tak zamydlił sprawę, że próbwał udowodnić wdd jaki jest obrażany, teraz robi to z całą z całą sceną, jednak wdd zachowało rozsądek i mam nadzieje, że takowy zachowa scena,(nie obrażając wdd.)Na meczu misza siedział dosyć spokojnie, chodź kilka razy coś się mu wymsknęło. Większość md się za nieo wstydziło, sam kilka razy na pm dostałem od ludzi z md :Ale po... jest misza. Od razu po meczu misza pierwszy wyszedłi, a MD przeprosiło za miszę. A od Anubisa won, on jest oazą spokoju i to jest nieprawda, że nie mógł cały tydzień skumać, bo szybko się zgodził na serw wdd, poprostu myślał, że są pluginy jakieś, a był tylko liczący najlepsze CP, który kilka fpsów zmniejsza jednak.
Ostatnio zmieniony przez JarOo dnia 20 lipca 2011, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* digger
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 360
|
Wysłany: 20 lipca 2011, 11:36 Temat postu: |
|
|
Misza, jak Ty się fajnie potrafisz zmieniać. Na tmpl taki opanowany, kulturalny zupełnie jak nie ty
Ale gdzie indziej już pokazujesz jaki jesteś naprawdę jak to niektórzy zauważyli. Najbardziej żałosne jest to, że teraz piszesz, że temat dla Ciebie jest skończony... No fajnie. Przez tydzień wkurwiać, obrażać i spamować nam na stronie i pierdolić od rzeczy, samemu nie wiedząc czego się chce. Dziwisz się, że nagle ktoś od nas Ci odpowiada? Anubis cię uspokajał a ty dalej swoje, na meczu tez cie uspokajali koledzy ale ty jednak musialeś trololowac i wkurwiać bo to twoje ulubione (i chyba jedyne) zajęcie.
Jakoś dziwne jest też, że teraz proponujesz gg ale przed meczem zamiast napisać do mnie albo do Crowa na gg bądź priv (w ogóle po ch** się w ogóle zająłeś tematem skoro to Anubis u was umawiał mecze i nie miałeś w tej sprawie nic do gadania?) napierdalałeś nam spam na stronie jak jakiś pojeb...
Pisałem już, że tak jak nie mam nic do MD (i nie generalizuję tak jak ty), tak ty irytujesz mnie na każdym kroku swoją fałszywą, dwulicową osobą. Ogarnij się albo ić stont i do kurwy nędzy nie przyłaź już więcej do nas na forum z płaczem po tym jak ktoś od nas Ci coś na tmpl napisze.
Powrót do góry |
|
 |
Creative.
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 144
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Creative.
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 144
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pikaczu
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Seraphim
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 20 lipca 2011, 13:56 Temat postu: |
|
|
Jakubek! Wierzę Ci i w ogóle, ale...
Zrób printscreena i daj na jakiś hosting. Bo takie wklejanie wypowiedzi z gg jest łatwe do spreparowania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pikaczu
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|