Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bartzor
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 22:30 Temat postu: |
|
|
scena upada dzięki Toby'emu ! gratulujemy !
thunder @ :@ http://www.letsrock.eu/
Ostatnio zmieniony przez Bartzor dnia 28 czerwca 2011, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ksdfan
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lucky
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 29 czerwca 2011, 11:28 Temat postu: |
|
|
To co wy tu robicie, to wyraźnie pokazuje, że takim drużynom jak wy zależy jedynie na wygranej... Jeśli tym turniejem chcieliście przyciągnąć nowe talenty, to trochę wam nie wyszło. Tobie Joker radze uważać w finale z POL(bo na pewno taki będzie) na nagłą zmianę w regulaminie...
Cytat: |
TmT się zbliża, to sobie wymyślę nową zasadę, że POL wygrywa i koniec. |
PS: Toby przestań się wypowiadać, bo twoje uwagi są jeszcze mniej warte, niż twoje spostrzeżenia na drużyny tj. BT...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 29 czerwca 2011, 11:46 Temat postu: |
|
|
już, nie wiem, kto znowu zamykał temat, ale ten akurat jeszcze przez jakiś czas musi być otwarty
"Zasady turnieju od początku były takie, że patrzymy na sumę rund ze wszystkich map" - naprawdę szkoda mi takich osób, którym można wałkować i wałkować, a to dalej nie sprawdzi sobie (*************ego) regulaminu i ślepo wierzy, że jego własne przekonanie jest prawidłowe. Jeszcze raz odsyłam do regulaminu i litościwie proszę o jego, k**wa, dokładne przeczytanie...
Mówicie, że nieprzyznanie dogrywki jest nie fair w stosunku do drużyn, które odpadły... identycznie jest w drugą stronę, totalnie nie fair jest rozegranie remisu z punktu widzenia POL i SPW&LR. I decyzja jest oparta na logice oraz zapisanych punkcie z fazy grupowej (omg, który to już raz powtarzam, a wy dalej tego nie przeczytaliście?). Nadal powołujecie się na z dupy wzięte zasady, których albo nie zrozumieliście, albo nie chcieliście zrozumieć, bo tak wygodniej...
Maniacu, kolesiostwo (czyli do błędu, do którego się przyznałem, a Ty raz piszesz, że się przyznałem, a później, że nie... do drugiego błędu też się przyznałem) było w drugiej kolejności, nie mówię, że mniej ważne, ale moje tłumaczenie rozpocząłem od elementów logiki i przytoczenia punktu regulaminu dot. fazy grupowej, a nie własnej fantazji czy uczuć.
@Lucky - myślę, że przy okazji następnego NC trzeba będzie najpierw przeprowadzić testy na inteligencję, a dopiero wtedy wziąć pod uwagę umiejętności. I kolejny (... jakoś powstrzymam się od ubliżania) - POL i SPW dojdą do finału, spotykając się w półfinale, brawo. k**wa, będę miał życiowy tryumf, nawet jeśli wygram ten turniej, już przygotowuję kartki pod autografy.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tidus
Jeździ konno

|
Wysłany: 29 czerwca 2011, 12:00 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Universal Team Cup to projekt sporego turnieju drużynowego, który w założeniu ma wyłonić najbardziej wszechstronną drużynę w naszym kraju. |
Chyba więcej komentować nie trzeba.... Większość, to w ogóle nie bierze udziału i nie powinna mieć prawa głosu, a co najmniej powinna ogarnąć trochę i przestać pisać pierdoły, bo tylko robicie z siebie debili, i jeszcze innych próbujecie do tego waszego nędznego poziomu zniżyć.
Chyba już i Kiciak i Shad powiedzieli jak to ma wyglądać, jak ktoś nie wie, powinien przeczytać cytat wyżej, i jeszcze raz się nad tym zastanowić. Jak nie pomogło, to ponownie.... Jak nadal uważacie inaczej, to nie wchodźcie ponownie na forum.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lucky
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 29 czerwca 2011, 12:52 Temat postu: |
|
|
Qbica i Lucky to dwie różne osoby, więc nie obrażaj tego, który się tu nie wypowiadał...
Racja, statystyki nie kłamią i rzeczywiście tak logika podpowiada, ale to rywalizacja i administratorzy powinni przyjąć sportowe zachowanie szczególnie, że regulamin nie przewidywał takiej sytuacji... Ja tylko wyrażam swoje zdanie i nie chcę tego dalej rozkminiać...
Powodzenia i mam nadzieję, że na Polish League nie zabraknie drużyn...
ps: pisałem z rozpędu i zapomniałem, że spw i pol graja ze sobą w 1/2 finału... sry :shock:
Ostatnio zmieniony przez lucky dnia 29 czerwca 2011, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
Wysłany: 29 czerwca 2011, 13:34 Temat postu: |
|
|
Czekamy na turniej od Ciebie.. Z zajebistym regulaminem uwzględniającym każdy, nawet najdrobniejszy detal..
"Ja tylko wyrażam swoje zdanie i nie chcę tego dalej rozkminiać... "
-> Lepiej już po prostu nie pisz, a nie tylko podsycasz ogień..
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joker.
Why so serious?

Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LR//Darpo
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 30 czerwca 2011, 23:29 Temat postu: |
|
|
Jak i kiedy grane sa polfinaly? Sorry, jeżeli to glupie pyt, ale nie widze zadnego info.
pozdro
darpolama
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bobz0r
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 01 lipca 2011, 17:12 Temat postu: |
|
|
Nie chcem ale muszem niestety ukazać postawę jednego z zawodników teamu POL, który ewidentnie prosi się o wo dla siebie i swoich kolegów w zbliżającym się meczu POL vs SPW&LR. Proszę Shada o pozytywne rozpatrzenie prośby.
Dowód w postaci zdjęcia (zepsuty klawisz od screenów):
http://imageshack.us/f/62/dscf3811.jpg/
PS. Tak, proszę o wo!
pzdr bob
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
*WDD* digger
V.I.P.

Ostrzeżeń: 1 Posty: 360
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 01 lipca 2011, 19:01 Temat postu: |
|
|
tak z ciekawosci.
czy ja musze się wstydzic za ten [POL], czy dalej w nim jestem?
nie wiem, jakby go stworzylem, ale jakos mnie wyjebano.
[POL] to teraz zlo, czy jak?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
|