Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
benek1267
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 19:46 Temat postu: |
|
|
Toby , ok w mapach wygrali i to mozna powtórzyć po raz setny ze w regulaminie napisane jest jasno ze licza się małe punkty , a nie pisalo nic o duzych.
może ktos zapomnial tego napisac czy po prostu nie pomyslal o tym , ja nie wnikam.Ale nie mozna tego ustalac po zremisowanym meczu tak zeby miec z tego korzysc.To niepowazne moim zdaniem.
Po raz ostatni powtarzam. I nawet nie próbuj pisać jeszcze raz tego samego tylko przeczytaj ten jeb*** regulamin. Jest tam napisane, zarówno o dużych, jak i o małych punktach, niezależnie co jak rozumujesz, ale w punkcie dotyczącym tabeli. Dopiero chwilę temu dodałem _TO SAMO_ w punkcie dotyczącym fazy pucharowej. Do widzenia. /shad
Ostatnio zmieniony przez benek1267 dnia 28 czerwca 2011, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 19:53 Temat postu: |
|
|
Przecież wiadomo, że ci z większą ilością dużych pkt. wygrywają, jak jest remis w małych..
I nie musisz szperać w regulaminach jak jakiś urzędnik..
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
BT peciolublin
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 149
|
|
Powrót do góry |
|
|
mscici3l
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
iaM. savier
Zaczyna szaleć na ulicach
Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 445
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 20:46 Temat postu: |
|
|
morda toby i kiciak .
tam gdzie są kłótnie, zawsze jakiś idiota wyskakuje z polskim językiem polaka. Debata jaka jest tu prowadzona, jak i zaczątek, skutki, argumenty, wszystkie są na swoim poziomie, więc panowie z BT się trzymają poziomu regulaminu. Shad mógłby się w końcu nauczyć, żeby czasami nie pisać "MY" skoro to on miał być obiektywny jako sędzia konkursu.
Faza grupowa pozwalała na remisy, wygrany porażki, tak jest w wiel turniejach.
Faza pucharowa, gdy jest remis, jest dogrywka.
Jednakże dlaczego Joker jako drugi organizator nie wpadł na ten sam pomysł co Shad, by rozegrać dogrywkę, a czemu obaj panowie zdecydowali, że najlepszym wyjściem jest przepuścić ich teamy dalej. Cóż odpowiedź jest jasna.
mapy wygrane przesądzają sprawę.
Cała dyskusja jaka się wywiązała jest winą Shada. Joker odziwo trzymał się regulaminu i nie pomyślał o jakiejś dogrywce(typowe wporwadzenie zamieszania). Na moje gusta Joker może sam dokońca poprowadzić turniej.
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 20:52 Temat postu: |
|
|
Flamewar: ON
Shad, zjebałeś troszkę, ale o tym później. Na naszym meczu z MD sam mówiłem że trzeba będzie ogarnąć jakąś dogrywkę, dopóki Anu nie powiedział nam że powinniśmy wygrać bo mamy lepszy bilans map. Wydało mi się to rozsądne ale postanowiłem skonsultować to z Shadem. Mówiąc szczerze nie uśmiechała mi się dogrywka ale gdyby było to konieczne moglibyśmy ją zagrać (i dalej możemy). Bosq jednak trafnie zauważył punkt w regulaminie że w drugiej kolejności liczy się suma wygranych map. Tak, wiem że to tyczyło się fazy grupowej ale czy ciężko pomyśleć o tym że w kolejnych rundach panują takie same reguły. Co do kolesiostwa, fajnie że mówicie że Shadow i Ja przepuszczamy swoje teamy. Otóż większej k**wa bredni nie słyszałem. Shad może tak robi skoro sam tak napisał, tego nie wiem. Ale na pewno nie Ja. Gdybym kierował się takimi wartościami jak układy itp to czy ukarał bym swój zespół na starcie rozgrywek? Bardzo dobrze napisał Kiciak, odnośnie tego kto ile map wytrenił, dlatego w przypadku remisu według mnie powinna wygrywać drużyna z większą ilością wygranych map, bo jakby na to nie spojrzeć to ona jest bardziej uniwersalna.
Powrót do góry |
|
|
Bartzor
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
|
pikaczu
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 21:12 Temat postu: |
|
|
savier napisał: |
morda toby i kiciak .
tam gdzie są kłótnie, zawsze jakiś idiota wyskakuje z polskim językiem polaka. Debata jaka jest tu prowadzona, jak i zaczątek, skutki, argumenty, wszystkie są na swoim poziomie, więc panowie z BT się trzymają poziomu regulaminu. Shad mógłby się w końcu nauczyć, żeby czasami nie pisać "MY" skoro to on miał być obiektywny jako sędzia konkursu. |
Aha, fajnie. Tylko czemu ja i Kiciak, niby "morda"?
Przepraszam, chyba czegoś nie rozumiem, my tu normalnie, zgodnie z prawem, piszemy, a ty tu się znienacka wpierdalasz i nic nowego nie wprowadzasz do tematu, tylko piszesz to, co już było przedstawiane, więc tylko podbijasz czyjeś posty..
Sorry, nie marnuj cennego miejsca na forum i wyjdź.
Ja też kiedyś niby spamowałem, ale się ogarnąłem, co w twoim przypadku nie nastąpiło, bo dalej napierdalasz bezsensowne pytania i tematy, które już były wcześniej omawiane..
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
pikaczu
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Key.
Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
|
|
Powrót do góry |
|
|
pikaczu
Doświadczony driver
|
Wysłany: 28 czerwca 2011, 21:21 Temat postu: |
|
|
Key. napisał: |
odniosłeś się, przez to, że zacytowałeś fragment, "faworyzujący" starych wyjadaczy. |
no to naucz się czytać ze zrozumieniem:
uznaliśmy z Jokerem, że lepiej stracić w oczach innych ekip, niż u osób, które w większości uznaje się za kumpli, dlatego też POL i SPW przechodzą do następnego etapu.
tu tez był sakrazm? jeśli tak to sorry, ale chodziło mi o to ŻE: wolimy miec kumpli niz dokonać tego czego się obiecalo(chodzi o mecz POL-t7)
poza tym tmt dopiero 10.07, a przeciez wiadomo ze POL wygrało by to w cuglach po godzinie porzadnego treningu...
|
Powrót do góry |
|
|
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
thunder