Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Seraphim
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
Wysłany: 25 Maj 2011, 20:51 Temat postu: |
|
|
No to nie to nie. Nie moja wina, że wyszło, iż FS jest z Nascarem, Mini z Dirtem, a Nadeo z Techem.
Uznałem, że skoro ktoś tak zrobił to znaczy, że musi gdzieś to być napisane...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 25 Maj 2011, 21:12 Temat postu: |
|
|
nie wiem, 20 minut myslalem i nie potrafie zrozumiec Twojego rozumowania, jesteś naprawdę wyjatkowy...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Seraphim
V.I.P.
Ostrzeżeń: 1 Posty: 847
|
|
Powrót do góry |
|
|
iaM. savier
Zaczyna szaleć na ulicach
Zakaz pisania Ostrzeżeń: 1 Posty: 445
|
Wysłany: 25 Maj 2011, 22:34 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
Jak wiecie, Universal Team Cup składać się będzie z sześciu różnych stylów tras: Tech, Mini, NASCAR, Nadeo, Dirt oraz FS. Na każdy z tych stylów potrzebujemy po trzy mapy, łącznie 18. Ponadto potrzebne są mapy na kwalifikacje i tu mieliśmy duży problem, jak to w ogóle zorganizować. Doszliśmy do wniosku, że najsprawiedliwiej będzie dać na kwali wszystkie rodzaje, tak więc: - FS łączymy z NASCAR-em
- Tech łączymy z Nadeo
- Mini łączymy z Dirtem
[more]
I to daje nam tylko trzy mapy, które możemy jechać przez 10 minut kwalifikacji, więc łączny czas kwali jednej drużyny wyniósłby pół godziny. Ponadto drużyny nie musiałyby przeprowadzać żadnych wewnętrznych eliminacji, bo padł pomysł, żeby w "oficjalnych" kwali danego zespołu mogli uczestniczyć wszyscy gracze, ale zliczamy czasy tylko najlepszej piątki.
Teraz po kolei wytyczne stylów (prosimy dodawać "UTC" w nazwie każdej trasy):
Mapy kwalifikacyjne:
FS-NASCAR:
- długość od 50 do 70 sekund
- połowiczny podział stylów - kolejność dowolna, niedozwolone przeplatanie stylów
Tech-Nadeo:
- długość od 50 do 70 sekund
- mapa Nadeo przerobiona w połowie na techniczny tor
- połowiczny podział stylów
Mini-Dirt:
- długość od 35 do 55 sekund
- połowiczny podział stylów, dozwolone przeplatanie stylów
|
nie było innych mapek nadeo-tech?
a i cytujac virgina, nadal za cholere nie mogę pojąc gdzie to było napisane ze nie mozna nadsylac tras innych autorow (czyli gotowych już mapek) kompletnie nigdzie nie było chyba to napisane, i co wyslal ktos? nie odrzuciliscie?
DAR IDEA. z tych 3 mapek kwali tomczana najlepsza, miesac to za mało, powinno się glownych mapperów, i koknursy na trasy wczesniej prowadzic by moc wybierac. No i po zatym sedziowie znaja te trasy, ty wyjechales z tym ze inni by nie znali? pff każdy by musial poznac, koneic kropka
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 25 Maj 2011, 23:01 Temat postu: |
|
|
napisalem, ze niektorzy _BEDA ZNALI_ trasy, na przyklad trenowali je pol roku, a inni mieliby tylko tydzien na trening, rozumiesz pojecie sprawiedliwosci albo chociazby fair play?
tak, rzeczywiście, nigdzie nie było napisane, ze nie mozna nadsylac tras innych autorow (pomijam, ze w przytoczonym przez Ciebie poście zawarte jest słowo "TWORZENIE", którego znaczenia nie mam zamiaru wyjasniac), bo jest to tak debilna mysl i przyznaje - nie wpadlem na to, ze ktos może wyslac nie swoja trase, w dodatku wczesniej upubliczniona
zamykam topic, bo kurwicy z wami idzie dostać i zaczynam watpic w sens akcji 'reaktywacja sceny', skoro napatoczylo się tu tylu... eh, nie będę obrazal nikogo, ale naprawdę ciężko rozmawiac z niektorymi mozgami (nie, wyjatkowo nie dlatego, ze uwazam, iz mam racje...)
P.S. Tak, były inne nadeo-techy, specjalnie dla Ciebie wysylam je w paczce, zebys mogl ogarnac, jakie sa to g*wna. A jeszcze propos Seraphima, skoro zamykam topic - połączenie dwóch stylów map w jedną całość oznacza utrzymanie odrębności tychże stylów, tylko k**wa wspólna meta jest. Więc jak masz nadeo, to to nadeo nie ma być techowe, tylko dlatego, że akurat na kwali ma zostać połączona z techem. Tak samo plujecie się o mini z dirtem - normalne dirty mają najczęściej powyżej 40s, więc ta mapa (mini-dirt na kwali) i tak jest za krótka...
http://www.tmpl.info/files/nadeo-tech.rar
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|