Wysłany: 06 Maj 2011, 15:44 Temat postu: Best Customs series
Uff, jak dobrze że to dział "Trasy, Skiny, FIlmy, Mody". Nie ma nic o TM, wiec można wrzucać i gameplaye z innych gier.
Seria Best Customs to moja osobista favlista najlepszych utworów customowych (czyli nie zawartych w oficjalnych soundlistach gier typu Guitar Hero, Rockband czy JamLegend). W tych filmach gram sobie for funowo, nie ma żadnego bocenia w pro tapping na plastikowej gitarce.
_________________ Discord: vanitasss
Nieźle popylasz, nie ma co. Ja to bym chętnie zobaczył wyczyny trackmaniaków w innych grach. Tak jak np. twój bądź Suna w Q3. Sam może coś niedługo przygotuje. _________________
Wysłany: 06 Maj 2011, 21:23 Temat postu:
W 4:00 totalna porażka, ale wcześniej nieźle było. Streak ponad 600, brawo. Ja nawet jak na to patrzyłem to dostawałem oczopląsu Strach pomyśleć co by było jakbym w to grał.
I nigdy w coś takiego nie grałem. Chciałem na WCG, ale nie mogłem się dopchać do Guitar Hero. _________________