Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FRED
Street shaman!
|
Wysłany: 02 marca 2011, 0:29 Temat postu: Pomożecie...? |
|
|
Mam nadzieję, że tak!
Wiem, że te forum jest przepełnione kreatywnymi głowami, które w palcu mają graficzne abstrakcje... I właśnie o grafikę prosić Was śmiem - powiedzmy, że urządzam mały konkurs na LOGO pewnej restauracji+hotelu+sal konferencyjnych. (tak, wszystko w jednym)
Zatem - raz jeszcze proszę Was o pomoc w stworzeniu właśnie takowego loga... Chciałbym, żebyście potraktowali to bardzo poważnie - bo i projekt jest mega mocny. No i wynagrodzenie też będzie dość poważne - wiadomka - nie jak za profesjonalną pracę (no chyba, że zrobicie mi ownage w głowie...) robioną przez jakieś studio krzyczące za swą działalność bajoński hajsik...
Wierzę, że ktoś się zainteresuje tym tematem... i że ktoś będzie współtworzyć projekt, który niebawem powstanie - istne odciśnięcie się na kartach historii, biczyyyys!
Reasumując - jesteś chętny, umiesz coś zdziałać w grafice - siadasz na d*pie, rozpierdalasz kraty swojej wyobraźni i wypuszczasz zwierza, który rozszarpie moje dupsko na kawałki.... OK?
Wracając do nagrody - to jeszcze nie jestem pewien jak z tym będzie... Oczywiście jedna praca zostanie wybrana.
Cena za logo będzie oczywiście zależna od jakości - ale myślę, że pięć paczek peelenów to jest minimum... zobaczymy, co z tego wyniknie.
nazwa lokacji: GIGANT
gl&hf biczyyys!
kolejne info, konkrety później...paka
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|GT| tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 352
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
FRED
Street shaman!
|
Wysłany: 03 marca 2011, 21:22 Temat postu: |
|
|
Zatem raz jeszcze powiadam, że logo ma pasować do budynku, który będzie pełnić funkcję gastronomiczną, hotelarską jak i rekreacyjno-wypoczynkową.
Środek owej budowli ma być w konwencji eklektyzmu - połączenia stylu starszych epok z nowoczesną architekturą. Zatem ciekawie by było, gdyby i logo było właśnie w takowym stylu wykonane.
Przypominam, że nazwa to Gigant.
@vegas
Nie ważne ile - wazne jak - staram się tego trzymać. No ale jeśli jesteś na tyle łebski, że wyślesz 5 projektów, pomiędzy którymi będę się głowić pół dnia co wybrać - to oczywiście jak najbardziej pozytywnie. Wink
Czekam na Wasze prace...pozdro
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
FRED
Street shaman!
|
Wysłany: 14 marca 2011, 1:24 Temat postu: |
|
|
Mała poprawka - to żaden hotel nie będzie - bo to musi normy mieć swoje... Przyjmijmy, że to baza noclegowa. Ale chcę powiedzieć, żebyście się tym za bardzo nie sugerowali. Weźcie pod uwagę styl, w którym powinno być to zrobione oraz to, żeby logo wyróżniało się, było jedyne w swoim rodzaju. Dobrze myśli Tomerq - ciekawy emblemat, lecz czcionka za prosta. (zdanie osoby, która wybierze logo - jeśli się takie znajdzie - spośród Waszych prac) Ale myśl dalej man, może podołasz i stworzysz coś mega kreatywnego.
Mam dwie prace.... liczę na więcej - powiem szczerze.
pozdro
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 14 marca 2011, 21:04 Temat postu: |
|
|
sekłe mógłby coś tutaj wnieść, chłopak ma niezłą wyobraźnie.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
FRED
Street shaman!
|
|
Powrót do góry |
|