Wysłany: 10 Maj 2007, 19:02 Temat postu: W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P
...w fps'y? w strategie? a może jednak w zaiste simsy? _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 10 Maj 2007, 20:51 Temat postu:
...a ja ostatnio wkręciłem się w S.T.A.L.K.E.R.'a
łooojeezuu..... co się dzieje! niesamowita rzeź... jeszcze lepszy klimat!
Fanom strzelanek gorąco polecam... naprawdę tytuł obowiązkowy! _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wysłany: 10 Maj 2007, 20:54 Temat postu:
w pes6 przy dobrym napoju i pizzy (tylko z kumplami, komp bleee),
w nba live (byle jakie, bo to i tak to samo ) przy kumplach z bylej druzyny,
w w3 kiedyś się na lanie gralo ale ostatnio zaniechalem, w DungeonSiedge 2 bo Monia w to chciala ze mna grać (), w NHL 2004 z kumplem z Francji co wakacje,
w NFS chodź to raczej rozrywka na 4h max... (Carbon Boziu zlituj się...)
Call of Duty (dopuki nioe natrafilem na misje której ni jak nie mogę przejsc
w CS kiedyś bo to mily odprezacz
W Colina Mcrae 04, 2005 i Richard Burns Rally, bo to kapitalne gry, zwlaszcza RBR
W Sim City 3000 i Sim City 4 bo 3000 to byla moja pierwsza gra na "nowego kompa" w 199x roku kiedyś się gralo no windowsie 3.11 w Euro 1992 albo w pierwsza Fife, ach strzelalo się bramki zawsze w ten sam sposob, ale grywalnosc byla nieprzecietna i tak A w Euro były kapitalne bonusy ktore odkrylem przypadkiem np podczas autu na gorze boiska po prawej stronie, zanim się wybilo pilke, to po nacisnieciu 7 na numerycznej, wybiegala nam rozpikselowana naga pani a za nia kordon policji achhh
No i w starego dobrego Supaplexa, którego umialem dojsc do 11 misji (na 100 coś )
pozdrawiam
Ahhhh zapomnialem o pokemonach na gameboya _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wysłany: 11 Maj 2007, 12:05 Temat postu:
Ja różnie, ale głównie wyścigówki, zręcznościowe i logiczne
Z logicznych polecam wam bardzo sympatyczną i bardzo śmiechową gierkę "Gruntz" Z wyścigówek oczywiście NFS Carbon i Test Drive Unlimited, właściwie w Carbona już nie gram bo mam crash savy i za łatwo się go przechodzi. No a dla relaksu gierki typu Theme Park World czy Sim City 4. Kiedyś też jeszcze lubiłem pogrywać w GTA Vice City, ale nie strzelać do ludzi tylko instalować autka i nimi jeździć po mieście. _________________
Wysłany: 11 Maj 2007, 13:02 Temat postu:
ja także pogrywałem w TDU ale niestety coś mi nie podchodzi... :?
kupiłem nówke i teraz mam zastoj bo musze ją sprzedac... no więc ktos się może zdecyduje na kupno Test Drive Unlimite?
Grałem w nią w ciągu tygodnia - na płytce nie ma żadnej ryski...nie ma niczego! nie no żart - instrukcja, poradnik, karta rejestracji elektr. na gram.pl (22złote dostajemy na gry!) i mapa Oahu' - wszystko jest w idealnym stanie!!! :
wiec jak coś to możemy się dogadac moje gg: 7523462
PS. sorki ze z tego posta zrobiłem takie małe allegro... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 35, 36, 37Następny
Strona 1 z 37