Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
|
Powrót do góry |
|
|
|GT| R1p
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 4 Posty: 1198
|
Wysłany: 04 Maj 2007, 14:14 Temat postu: |
|
|
PF... fajna, cosata nie cieripe to się nie wypowioadam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 04 Maj 2007, 15:45 Temat postu: |
|
|
No zobaczyłem obie trasy tutaj, w [PF]+... spodobał mi się pomysł więc trasa ma mojego awarda.
A First Coast Try... Hmmm, zacznę od intro, moim zdaniem zbyt proste intro i jednocześnie zbyt proste informacje. Brak zakrętów na full speedzie na wybrzeżu to codzienność. No i sama trasa - na pewno podobał mi się początek, niezła sekwencja mini-skoków do części GP. No a zakręt na niej jest zbyt ostry, dobrze że dałeś tu anty-dopalacze, ale jednak ciągle istnieje ogromne ryzyko ślizgu. Offroad był niezły i szybki, później fajny krótki tunel z nie aż tak ostrym zakrętem, ale ciągle można się poślizgnąć. No i do końca parę ciekawych skoków, jednak trochę jest to wnerwiająca część - dopalacze, skok, antydopalacze, zakręt, znów dopalacze, skok i antydopalacze... Zbyt duża równowaga XD No a wkurzyć się można jak na jednym z tych zakrętów walnie się w ścianę. Nie za dobrze też jest z otoczeniem - jest parę wstawionych domów i drzew, ale ciągle tu jakoś pusto. No a o całej trasie opowiem w podsumowaniach, ale najpierw:
Moja ocena to : 65/100% (średnio)
Podsumowanie na plus : trasa całkiem prosta, niegłupia i nietrudno o to, żeby się znudziła fanom szybkości
Podsumowanie na minus : na Wybrzeżu nie można igrać z prędkością, zbyt szybka na to środowisko
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
#p~S* h0lus
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 987
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeo
nawro
Pochwał: 2 Posty: 671
|
Wysłany: 07 Maj 2007, 20:37 Temat postu: |
|
|
Co ja mogę powiedzieć, no z tą trasą na pewno widać że zyskujesz tytułową inspirację, której źródłem są trasy innych. Jeszcze nie jest to trasa warta mojego awarda, ale jednak widać że w środowiskach innych niż stadion radzisz sobie bardzo dobrze.
W intro nie podoba mi się za bardzo fakt, że teksty tak naprawdę stoją w miejscu i wszystko jest w białej czcionce. Również nie wiem czemu nie napisałeś na starcie "PF for GPS", no bo tu faktycznie jest GPS ale powinieneś o tym dodatkowo poinformować użytkowników. No a start, bardzo mi się podobała kombinacja skoków tuż po pierwszym lotnisku. Również niezły był ten zakręt na platformie, tylko w cholerę nie wiem jak go pokonać żeby potem pojechać szczególnie szybko. Dziwny wydawał mi się zeskok z wklęsłej platformy na lotnisko, ale mimo wszystko auto ciągle jechało. Potem znów świetna kombinacja skoków, ale następny zakręt już mi zupełnie nie przypadł do gustu, nie lubię szykan na wyspie. Również po nim niezbyt dobry był ten skok na kolejne lotnisko. :? Tutaj zupełnie nie wiem jak mam perfekcyjnie skoczyć. Ale trasa kończy się fajnie - kolejną świetną kombinacją skoków, ciekawym zakrętem na lotnisku (stworzonym wręcz do cięcia) i offroadu. Nie było outro, screenshot raczej słaby no i sama trasa raczej jest trochę zbyt mało urozmaicona.
Moja ocena : 74/100% (w porządalku)
Podsumowanie na plus : powinieneś dostać miano "tribute player" bo kierujesz się stylami innych i to jest dobre
Podsumowanie na minus : kurczę, czemu te trasy są tak mało urozmaicone, gdzie pętle, gdzie wallride'y, gdzie jakieś większe skoki?
Powrót do góry |
|
|
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 15 Maj 2007, 13:36 Temat postu: |
|
|
Inspiration:
Mi się chyba bardziej podoba ta trasa, niż Zeo ;-) . Fakt-za bardzo nie znam się na Island i nie jeżdżę na nim za dużo ale ta trasa bardzo mi się podoba. No faktycznie, nie ma informacji, gdzie jest GPS i gdzie trasa. GPS'a szybko znalazłem ;-) . Ale dobrze by było, żeby były informacje co gdzie jest. Ogólnie reszta mi się podoba. Masz u mnie awarda ;-) .
First Coast Try:
Ogólnie nie bardzo lubię Coast pon. jest wolny i ociężały, ale ta trasa jest naprawdę niezła, choć checkpointy są trochę źle ułożone, bo raz się zrespawnowałem na jednym z nich i samochód nie miał odpowiedniej prędkości, aby przeskoczyć. Ale i tak jest ok.
_________________ czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
Ostatnio zmieniony przez ADIo dnia 15 Maj 2007, 13:42, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
|
Wysłany: 15 Maj 2007, 13:49 Temat postu: |
|
|
Co do ocen NAwro
nie dalem info o GPS bo uznalem ze ten kto nie wie jak jechac to go po prostu znajdzie i się nie mylilem
Taki wariant już zastosowalismy z JumperJackiem w naszej wspolnej trasie i po prostu kto nie wiedzial jak jechac to zawsze trafial w GPS, tu mysle ze tez tak jest, kto pojedzie do przodu ten po prostu wpadnie w GPS i po sprawie
jeśli chodzi o Intra - nie lubie ich robić ale pomyslalem ze warto zebym zawarl jakas informacje A zadnych wodotryskow nie robię bo to dużo pracy dla mnie nie potrzebnej, robię trase dla samej trasy a 90% moich tras jest pozbawiona intra
Co do Outro to już jest bo pomogl mi je umiejscowic BrummHummel - to było moje pierwsze outro w zyciu wiec mialem z nim problemy
Co do tego jak jechac - obejrzyj replay bo po zeskoku z lotniska na krzywiznie jedzie się prawie 800km/h by na skoku osiagac 850 lub wiecej Zakret platformowy pokonujesz scijanac ale najezdzajac na dolne czesci boosterow, one sa dla pomocy zeby trasa nie tracila plynnosci
Nastepnym razem obadaj mojego replaya z przejazdem, bo raczej tracki podstosowuje pod siebie, czyli robię wszystkie ozdoby, boosty tak, by zgadzaly się z moja linia przejazdu, może sa one dziwne, ale po prostu nie jestem jeszcze obyty z tyloma srodowiskami i stylami jazdy na nich
|
Powrót do góry |
|
|
ADIo
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally