Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
°אא Key.
Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 798
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy

|
Wysłany: 04 stycznia 2011, 9:19 Temat postu: |
|
|
Trasa nie jest zła. Nawet fajnie się jedzie, ale co wg mnie nie pasuje to skoki. Przy pierwszym - kratka to podbicie, łatwo tez o no-drift i na pewno początkującym graczom sprawiłoby to trudności. Drugi skok to chyba brak pomysłu, bo wygląda jakby był wstawiony na siłę. Robisz dość fajne traski (chyba na Gieromianiak Skill Cup zrobiłeś też trasę), ale są też w pewnych momentach niedopracowane. Posiedź dłużej, pokombinuj z zakrętami, aby były ciekawsze(tutaj mam na myśli fragment po drugim skoku), no i jak robisz te trasy dla ludzi to fajnie je też przyozdobić, aby przyjemniej się je jeździło, bo nawet jeśli ktoś zobaczy obrazek na tmx to od razu go odpycha i sobie może pomyśleć: nie ma scenerii, nowy typ na tmx - pewnie leszczu i nie ściągnie. A tak możesz zacząć już z niezłego poziomu. No chyba, że nie chcesz i masz zamiar robić trasy, ot tak, aby były
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Barthezz
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא Key.
Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
°אא Key.
Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

Ostrzeżeń: 2 Posty: 546
|
Wysłany: 05 stycznia 2011, 9:37 Temat postu: |
|
|
Pokonałem trasę zupełnie inną drogą. Widzialem wczesniej GPS, ale i tak się pogubilem. trochę przekombinowales z krzyżówkami. Nie wiem jak mozna by oznaczyc kierunek jazdy, raczej przydalaby się mała przeróbka.
Całkiem pomysłowa trasa.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Barthezz
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |