Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Xenon
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bot 'timmy
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 2 Posty: 128
|
Wysłany: 22 grudnia 2010, 14:49 Temat postu: |
|
|
xenon dopiero teraz zareklamowaliście GM myślałem ,że zrobiliście to już dawno ;P również zapraszam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Human
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
dwaarf
Samochodowy prawiczek
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 30 grudnia 2010, 20:03 Temat postu: |
|
|
human i dwaarf oczywiście nic nie maja z xenonem do czynienia, tylko przypadkowo zapisali się akurat na tmpl, kiedy xenon napisal reklame dla tej strony i potwiedrzaja go, jak w jakims teleshoppingu w tv.
czy to ładnie tak robić w chuja potencialnych nowych użytkowników serwisu?
shadow, bierz forse za takie reklamy!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 30 grudnia 2010, 20:04 Temat postu: |
|
|
hyhy oczywiście, zapewnimy wam 200 nowych userow.
0,50 od usera, stoi?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
Wysłany: 30 grudnia 2010, 20:33 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie zapomnę jak na gamemaniaku był turniej w którym były do wygrania 3 tmuf. Jedno za pierwsze miejsce dwie inne miały być rozlosowane między pozostałych graczy którzy znaleźli się w top 15 serwa. Zmienione zostały mapy na półtora tygodnia przed końcem turnieju, bo nikt nie jeździł map, które już był półtora miesiąca i rank się zrestartował, (czyli 1,5 miesiąc jeźdżenia na marne) na beznadziejne very shorty. I szyna wygrał, bo nolajfił (należało mu się tka czy siak). Dwa pozostałe tmuf zostały poprostu dane przez gracza o nicku Leon(chyba admin gamemaniaka) dla graczy, którzy dalej grali na tym serwie po zakończeniu turnieju. Wszelkie prostesty, próby wskórania czegoś, aby było sprawiedliwie zostały karane banami i nic to nie dało. Nie polecam tego serwa, ani serwisu.
Powrót do góry |
|
|
Human
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 31 grudnia 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
Jakub napisał: |
human i dwaarf oczywiście nic nie maja z xenonem do czynienia, tylko przypadkowo zapisali się akurat na tmpl, kiedy xenon napisal reklame dla tej strony i potwiedrzaja go, jak w jakims teleshoppingu w tv.
shadow, bierz forse za takie reklamy! |
Każdy orze jak może. Wstawianie swojej reklamy to robienie kogoś "w chuja"? Jeśli tak, to gratuluję
JarOo napisał: |
Nigdy nie zapomnę jak na gamemaniaku był turniej w którym były do wygrania 3 tmuf. Jedno za pierwsze miejsce dwie inne miały być rozlosowane między pozostałych graczy którzy znaleźli się w top 15 serwa. Zmienione zostały mapy na półtora tygodnia przed końcem turnieju, bo nikt nie jeździł map, które już był półtora miesiąca i rank się zrestartował, (czyli 1,5 miesiąc jeźdżenia na marne) na beznadziejne very shorty. I szyna wygrał, bo nolajfił (należało mu się tka czy siak). Dwa pozostałe tmuf zostały poprostu dane przez gracza o nicku Leon(chyba admin gamemaniaka) dla graczy, którzy dalej grali na tym serwie po zakończeniu turnieju. Wszelkie prostesty, próby wskórania czegoś, aby było sprawiedliwie zostały karane banami i nic to nie dało. Nie polecam tego serwa, ani serwisu. |
Nie wiem jak było w tym przypadku, ale pewnie przegrana boli... I to bardzo
Pozdrawiam Waszą jakże przyjazną społeczność
_________________ www.GameManiak.pl - Twoje centrum gier!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 31 grudnia 2010, 20:01 Temat postu: |
|
|
Gdyby nie wstawianie swojej reklamy gdzie popadnie Google dzisiaj nie było tak wielkim zagrożeniem dla Apple czy M~softu.
Tak, wstawianie swojej reklamy bezczelnie na forum, nie zapytawszy się właściciela o pozwolenie na reklamę, jest robieniem "w chuja". I nie kogoś, a wszystkich z tej jakże przyjaznej społeczności, w której raczej niewielu życzy sobie by takie reklamy zaśmiecały forum naszej przyjaznej społeczności.
Dla mnie jest to ewidentne naruszenie regulaminu forum:
Cytat: |
Na wszystkich forach TrackMania Poland zabronione są:
- spam (...) |
, co powinno skutkować w przypadku tak nachalnej reklamy banem na IP dla wszystkich trzech osobników.
Wszystko w gestii admina.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 31 grudnia 2010, 20:46 Temat postu: |
|
|
Human napisał: |
Jakub napisał: |
shadow, bierz forse za takie reklamy! |
Każdy orze jak może. Wstawianie swojej reklamy to robienie kogoś "w chuja"? Jeśli tak, to gratuluję
|
o tym perfidnym sposobie, ktorym wy tu to robicie, jak najwiecej, ale także ogolnie, tak!
czy ty myslales, ze persil naprawdę bielej pierze niz jakiś inny proszek?
i ze przez karte blue lepiej teelfonujesz z kolegami, niz z jakakolwiek inna karta?
natura reklamy jest wlasnie robienie czlowieka w chuja.
w sumie ładnie to tutaj zademonstrowaliscie.
coś mnie się wydaje, ze poziom myslenia na gamemaniaku jest raczej pod panujacym tu na tmpl.
trochę wiecej umyslu potrzeba, zeby nas przekonac.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* Arthas
V.I.P.
|
|
Powrót do góry |
|
|
r_a_f15
Jeździ konno
|
Wysłany: 01 stycznia 2011, 4:09 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie serw tez wcale niezbyt fajny... Gram tam czasami ale atmosfera bardzo kiepska czasami... Mapy pomieszane nadeo lole fs tech mini czasami wydaje mi się ze nikt tych map wczesniej nie przejechal tylko dodal to co leci...
Ja tam zadnych Eventow nie widzialem xd Chyba ze o operatora co jest smieszne ;p
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 01 stycznia 2011, 9:12 Temat postu: |
|
|
nannnanananaananannaanaanana mwyhyhyhyhyhyhhy ;p
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toki
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 01 stycznia 2011, 11:18 Temat postu: |
|
|
Witam
Dobra, ale czy my gdziekolwiek napisaliśmy, że jesteśmy lepsi od innych? Że nasze serwery są najlepsze? Chyba nie. Przedstawiliśmy tylko naszą ofertę. Nie wiem, czy ten temat jest zgodny z regulaminem, ponieważ nie ja go tu zakładałem. Jeśli jednak uważacie go za spam i nie jest on związany nijak z TM to jesteśmy zobowiązani Was za ten fakt przeprosić oraz prosić o jego usunięcie i zapomnienie o całej sprawie. Jeżeli Xenon złamał wasz regulamin to wyciągnę z tego konsekwencje.
Wesołego nowego roku życzy administracja GameManiak.pl
H@TM Toki
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Xenon
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 01 stycznia 2011, 12:06 Temat postu: |
|
|
Przepraszam za ten bałagan co narobiłem. Już się to nie powtórzy. A to że Human i dwaarf podbili moją reklamę to już tego nie wiedziałem.
A i przepraszam że wstawiłem reklamę bez zgody.
_________________ Zapraszam na www.Gamemaniak.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
|
Powrót do góry |
|
|
dwaarf
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 01 stycznia 2011, 20:29 Temat postu: |
|
|
Jak widzę narobiliście tu więcej szumu niż ta cała sytuacja powinna spowodować. Podbijanie reklamy jest normalną praktyką i nie widzę w niej nic złego o ile reklama spełnia warunki przedstawione w regulaminie forum. Jeśli powyższa reklama takich warunków nie spełnia to powinna zostać usunięta i koniec tematu. Osoby na stanowiskach Moderatora macie tylko na pokaz? Bo o ile wiem to one powinny zareagować w takiej sytuacji kasując cały wątek i wysyłając stosowne PW do autora tematu. Zamiast tego zaczynacie bezsensowną dyskusję, z której nie wypływają żadne konstruktywne wnioski. Dziękuję, dobranoc.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 01 stycznia 2011, 21:34 Temat postu: |
|
|
dwaarf napisał: |
Jak widzę narobiliście tu więcej szumu niż ta cała sytuacja powinna spowodować. Podbijanie reklamy jest normalną praktyką i nie widzę w niej nic złego o ile reklama spełnia warunki przedstawione w regulaminie forum. Jeśli powyższa reklama takich warunków nie spełnia to powinna zostać usunięta i koniec tematu. Osoby na stanowiskach Moderatora macie tylko na pokaz? Bo o ile wiem to one powinny zareagować w takiej sytuacji kasując cały wątek i wysyłając stosowne PW do autora tematu. Zamiast tego zaczynacie bezsensowną dyskusję, z której nie wypływają żadne konstruktywne wnioski. Dziękuję, dobranoc. |
Nie Tobie decydować o tym jaki szum powinien powstać. Podbijanie reklamy to nic innego jak spam i kolejne naruszenie regulaminu forum.
A propo stanowiska Moderatora, na tym forum są Moderatorzy od konkretnych działów, tutaj moja jurysdykcja nie sięga. A to kto swoich obowiązków nie czyni to już nie moja działka.
EDIT:Już się tym zająłem
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|