Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Nothing
ESWC.pl&WCG.pl 2k10 Winner
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] SuNRisE
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 12:00 Temat postu: |
|
|
nie no KOCHAM WAS! taka dawka smiechu na poczatek dnia dobrze zwiastuje na kolejne godziny
x3nun napisał: |
[...]czy poza zwróceniem uwagi przez słowika na temat stc czy ktoś, coś pisał ? No właśnie nikt, a Ty ciągle rzucasz "Wy", "Was", nagle o wszystko czujemy się urażeni - tylko gdzie to widzisz ? |
no tja, w pierwszej odpowiedzi moj blad, ale kolejny post propos PL9 odnosil się także do Ciebie. No, ale widocznie nie mogę mowic w liczbie mnogiej, dopoki caly team nie odpisze? Teraz patrz:
Poza tym to nie zmienia faktu, że dokonaliśmy czegoś historycznego, jednak ludzie mają w zwyczaju zapamiętywać te złe chwile nad tymi dobrymi [... parę postów dalej ...] Wiadomym jest, że "nie lubisz" (że tak delikatnie powiem) naszej drużyny |
Analogicznie - ludzie maja w zwyczaju wytykac tylko zle strony, na dobre w ogole nie zwracajac uwagi. Albo wytykac brak jednej rzeczy, podczas gdy wszystkie pozostałe zostaly ujete. I ja tak cholernie Was nienawidze, ze wolalem uniknac klotni, nie opisujac jednej rzeczy z Wami w roli glownej, jednak jakims cudem wymienilem:
- zespół X-treme X-tea jako pierwszy w naszym kraju doszedł do trzeciej rundy tegoż turnieju i zakończył zmagania w czołowej szesnastce świata.
- noc w domu Kiszona + fota tylko z Wami!!!
- blog z _Waszej_ strony, autorstwa _Waszego_ człowieka
- _Wasza_ dominacja IDTC
- upublicznilem Wasze gole dupy, choć już wczesniej były upublicznione, ale masa nowych osob i tak tego nie widziala
- kolejne 3 foty z waszymi mordami i aktami wandalizmu (wiedz, że Lecho tu zagląda i nie zdziw się, jeśli napisze artykuł o wandalizmie, wiec Waszej dywizji też nie ominie!^^) + sporo zdań o samym Konradzie
ok, PL9 tez pominalem i nie musisz mi wierzyc, ze nie robilem tego tylko dlatego, ze Wy wygraliscie. naprawdę nie wiedzialem, co tam napisac, bo wygraliscie zasluzenie, Wasze zwyciestwo było do przewidzenia z tamtym skladem, a poziom na scenie był wtedy naprawdę kiepski i najwyzej moglem zjechac scene, ze byla to najslabsza edycja PL9, tym bardziej, ze TCW nie wzielo udzialu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Toby
Forever Troll!
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 12:30 Temat postu: |
|
|
^^ Co to za spamy? ;e
Na TS'ie/Skajpie/GG się bić, nie tu.. ;f
A co to niusa to wyjebany :")
Strasznie mi się podoba twój styl pisania, Cienias.. ;>
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 13:13 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
no tja, w pierwszej odpowiedzi moj blad, ale kolejny post propos PL9 odnosil się także do Ciebie. No, ale widocznie nie mogę mowic w liczbie mnogiej, dopoki caly team nie odpisze? |
Jeżeli poczułeś się zaczepiony moim wtrąceniem na temat PL9, to błędnie bo nie było to moim zamiarem. Chciałem zwrócić tamtym postem tylko uwagę słowika. Co za tym idzie, jeżeli ja nie chciałem Cie zaczepić, czy napisać jaki to jestem "urażony" z Twojego powodu, to z kolei stąd brak osób pokrzywdzonych z naszej strony. Czyli tutaj pojawiło się zdanie :
ale czy poza zwróceniem uwagi przez słowika na temat stc czy ktoś, coś pisał ? No właśnie nikt, a Ty ciągle rzucasz "Wy", "Was", nagle o wszystko czujemy się urażeni - tylko gdzie to widzisz ? |
Analogicznie - ludzie maja w zwyczaju wytykac tylko zle strony, na dobre w ogole nie zwracajac uwagi. Albo wytykac brak jednej rzeczy, podczas gdy wszystkie pozostałe zostaly ujete. I ja tak cholernie Was nienawidze, ze wolalem uniknac klotni, nie opisujac jednej rzeczy z Wami w roli glownej, jednak jakims cudem wymienilem: |
Nie zrozumiałeś ponownie, gdyż mówiłem o jednym wydarzeniu. Gdy podczas jakiegoś (konkretnego/pojedyńczego) sukcesu wystąpi też jakieś negatywne wydarzenie, to raczej ludzie będą prędzej kojarzyć te negatywne wydarzenie niż pozytywny sukces. No i fajnie, że wymieniłeś to wszystko. Jeżeli jeszcze tego nie przeczytałeś to się powtórzę : news fajnie napisany panie administratorze.
ok, PL9 też pominalem i nie musisz mi wierzyc, ze nie robilem tego tylko dlatego, ze Wy wygraliscie. naprawdę nie wiedzialem, co tam napisac, bo wygraliscie zasluzenie, Wasze zwyciestwo było do przewidzenia z tamtym skladem, a poziom na scenie był wtedy naprawdę kiepski i najwyzej moglem zjechac scene, ze byla to najslabsza edycja PL9, tym bardziej, ze TCW nie wzielo udzialu. |
Ok, w porządku :wink:
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 29 grudnia 2010, 13:55 Temat postu: |
|
|
Dajcie sobie po jednym szybkim w mordę i będzie jak było ;p Ja nie wiem, o co Wy się spinacie, Shad chciał po prostu pominąć, wydaje mi się, że z szacunku do tego, co zrobiliśmy, pewne aspekty tego wydarzenia, jak niechlubne w/o na sam koniec turnieju. Ty to Xen odbierasz personalnie jako atak i umniejszenie naszych osiągnięć, stąd ta spina. Finito - nie ma co się spinać, pamiętajcie, że ta scena podobno jest najlepsza? ;p
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |