Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 24 października 2010, 22:18 Temat postu: Druhy mecz z Espagnolami |
|
|
A więc, niestety, ponownie moje czarnowidztwo się sprawdziło.
Wszyscy dali dupy i wszyscy doskonale o tym wiemy, ale na razie nie będę się w to zagłębiał. Przed nami drugi mecz z teoretycznie nieco słabszym rywalem... Ale tylko teoretycznie. Słowacy myśleli, że ich olaliśmy, mieli świadomość tego, że są słabsi od nas, a jednak gładko nas ojebali.
Podtrzymuje to, co powiedziałem w poprzednim poście i o ile wygramy z Hiszpanią (bo z Grecją oczywiście nie dopuszczam myśli, że będzie inaczej niż 3-0?), to drżyjcie gaciami i spodziewajcie się wypierdolenia
Teraz będzie sztywno, ale chyba inaczej nie umim. Chciałbym odnieść się do turnieju od tmnf.pl. Już pomijam, że nic nie idzie zrozumieć z zasad, właściwie to tych zasad jest brak, a już w ogóle pomijam jednoznaczną nazwę i logo, że aż dziw bierze, iż w tym "regulaminie" nie ma punktu, który zakazuje między innymi mi brać w nim udziału. Ale nvm, pytanie do reprezentantów - jak zamierzacie wytrenić trzy mapy na ten turniej i jednocześnie prezentować jakiśtam _międzynarodowy_ poziom na nich? NO JAK? Ok, znajdą się osoby, które czują się na siłach trenić wszystkie trzy a i tak wygrają kwali z palcem w d*pie, ale reszta?
Po prostu nie może być sytuacji, w której jest 12 osób na jednej mapie, z czego połowa może widziała ją więcej niż dwie godziny a reszta i tak narzeka na bugi. Jakieś łajzowate Słowaki też miały bugi i potrafiły w miarę jechać. I też miały ledwo 5-6 osób "ogarniających". Ja rozumiem, że można nie mieć czasu, to oczywiste, dlatego moim skromnym zdaniem _NIE POWINNIŚCIE TRENIĆ WSZYSTKICH MAP. Ja teraz też popełniłem ten błąd, ale tylko dlatego, że w czwartek po prostu nie widziałem nikogo jeżdżącego na Kopterze.
Na koniec trening na serwach - nie rozumiem kompletnie grania Time Attack w środku tygodnia, czy co lepsze, w weekend. Na tym poziomie nie można pozwalać sobie na takie odchyły. Decydujemy się na dwie trasy na samym początku i je rżniemy do bólu. Rozpoczynanie treningu na rundach we wtorek to jest MAX. Pa.
Kwali tym razem zaczniemy 15 minut wcześniej, czyt. 18:45, bo okazało się, że mam niezły zapierdol, siedząc na GG, IRC-u i ICQ, podczas gdy powinienem skupić się na jeździe. Hasło zgodnie z progresem, Pyjas nie wchodź.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

|
Wysłany: 25 października 2010, 6:32 Temat postu: |
|
|
Z tego co rozumiem ("Każdy mecz w rundzie pucharowej będzie rozgrywany w trybie Rund do 100 pkt, na jednej mapie") w tym turnieju ma być tylko jedna mapka, więc o to się tak bardzo nie musisz martwić.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |