Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pikaczu
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cezar
Pedo
Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 21 września 2010, 7:35 Temat postu: |
|
|
Pikaczu napisał: |
finał: Street Style Clan - McKorniky & Team7 3:0 |
Chyba robisz sobie jaja pikacz?!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vego
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 86
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא Ksenuns0n
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G MysteriO
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G MIRTEK2
Jeździ konno
|
Wysłany: 21 września 2010, 17:30 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
w ogóle jej nie jeździliście bo dedi jest(było) tragiczne jak ostatnio jeździłem i tylko xen łamał 59 czyli ~jechał prawidłowym torem. |
więc petycje o zmianę mapy są imo bezsensowne, albo bezsensowne jest to, że jury musiało "przesegregować" stertę map które zostały nadesłane aby wybrać te na których da się jechać i żeby trzymały jakiś tam poziom trudności. |
Podsumowując zamiast narzekać i dopisywać się na jakieś listy pojedzcie tą trasę parę razy więcej i się nauczcie jeździć "niecodzienne" zakręty.pozdro |
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 21 września 2010, 18:21 Temat postu: |
|
|
w ogóle jej nie jeździliście bo dedi jest(było) tragiczne jak ostatnio jeździłem i tylko xen łamał 59 czyli ~jechał prawidłowym torem. |
prawidlowy tor zalapalem dosc szybko i co z tego, skoro po dwoch godzinach trace 0.3 do AT? (tak xen doskonale wiem ze koniec fs, ale jadac 50 kmph wolniej lepiej było blisko prawej się trzymac). Dla porownania na rafallo po ok. godzinie 56.16, zesrasz się a tego nie pobijesz.
więc petycje o zmianę mapy są imo bezsensowne, albo bezsensowne jest to, że jury musiało "przesegregować" stertę map które zostały nadesłane aby wybrać te na których da się jechać i żeby trzymały jakiś tam poziom trudności. |
akurat na ten temat wiesz jedno wielkie góóóóóóóównoooooo. najlepiej pierdolic domysly. oczywiście, ze jury segregowalo mapy, ale ich zdanie mialo tu najmniejsze znaczenie.
Podsumowując zamiast narzekać i dopisywać się na jakieś listy pojedzcie tą trasę parę razy więcej i się nauczcie jeździć "niecodzienne" zakręty.pozdro |
Pokaz mi w niedziele swojego rega na niej, nie zlap ani jednego buga do polowy. A niecodzienne zakrety moga być dużo bardziej kreatywne niz tylko wieczne skracanie drogi na wykonanie drifta. Loli już dosc się najezdzilem.
Imho poziom spada z tygodnia na tydzien (mapa na kwali, choć slaba, okazal się chyba strzalem w dziesiatke) i jeśli na XX mamy już grać same lole, to chyba wystawimy jakuba (top8 na dualmixie, on gral tam wlasnie głównie lole, wiec ma doswiadczenie chlopak) i loxleya i nic dziwnego jeśli będą jeszcze graczami meczu.
EDIT: schrzanilem troszke post Mirsa, sry
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G MIRTEK2
Jeździ konno
|
Wysłany: 21 września 2010, 19:35 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
prawidlowy tor zalapalem dosc szybko i co z tego, skoro po dwoch godzinach trace 0.3 do AT? |
widocznie nie jest taki dobry jak nadal tracisz tyle... ngt widze że znalazł bardziej optymalną
Dla porownania na rafallo po ok. godzinie 56.16, zesrasz się a tego nie pobijesz. |
Bo to podchodzi pod speed techa już chyba i bardzo szybko się dochodzi do rozsądnych czasów -widać to na dedi
akurat na ten temat wiesz jedno wielkie góóóóóóóównoooooo. najlepiej pierdolic domysly. oczywiście, ze jury segregowalo mapy, ale ich zdanie mialo tu najmniejsze znaczenie. |
wiesz podchodząc ze zdrowym rozsądkiem mapy miały być oceniane i wyłaniane te z najlepszą śr.imo , a nie totolotek(nie wiem jak do końca wybierano te mapy, ale zostały wybrane więc trzeba je jeździć)
Pokaz mi w niedziele swojego rega na niej, nie zlap ani jednego buga do polowy. |
Czy ja jestem jakimś uberbotem?że mam jeździć extremalnie perfekcyjnie?Rega na jakimś tam poziomie można mieć jak na każdej mapie, nie musisz jechać na wr cały czas /na mapie rafalla możliwe że tak bo nie ma tam jakiegoś super wymagającego zakrętu/. A po 2. przeciwnik jedzie TĄ SAMĄ trasę więc szanse są wyrównane a tych bugów nie wiem gdzie tyle widzisz, na każdej możesz na nie natrafić ...
Imho poziom spada z tygodnia na tydzien (mapa na kwali, choć slaba, okazal się chyba strzalem w dziesiatke) i jeśli na XX mamy już grać same lole, to chyba wystawimy jakuba (top8 na dualmixie, on gral tam wlasnie głównie lole, wiec ma doswiadczenie chlopak) i loxleya i nic dziwnego jeśli będą jeszcze graczami meczu. |
Nie nazwałbym tych tras samymi lolami, ale dla Ciebie może takimi są...
Chyba że masz na myśli, że xen zapoczątkuje serię loli,czego nie można stwierdzić bez znajomości reszty map.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |