Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 07 września 2010, 22:23 Temat postu: PL9 - struktura III ligi |
|
|
8 drużyn z miejsc 13-21 w kwalifikacjach, wyłączając Weed Clan, który nie zgłosił chęci uczestnictwa w trzecioligowych rozgrywkach, zostanie podzielonych na dwie grupy po cztery ekipy. Z każdej grupy do półfinałów awansują po dwa zespoły, a dalej lecimy już systemem "przegrywający odpada".
Dokładna rozpiska znajdzie się za chwilę (no, za troszkę dłuższą chwilę) w temacie z terminarzem.
Zainteresowanie przerosło moje oczekiwania, a 9 drużyn to była dokładnie ta ilość, której sobie najmniej życzyłem, w związku z tym, mając do wyboru albo większe udziwnienie rozgrywek, albo niedopuszczenie do nich zespołu Formula 117, wybrałem to drugie. Przykro mi, ale jeśli na 88 zawodników startujących w kwalifikacjach F117 uzyskali 82., 85., 86. i 88. czas, a ich łączny wynik był o ponad 10 sekund gorszy od wyniku przedostatniego zespołu, to moim zdaniem świadczy, że odstawaliby wyraźnie poziomem nawet w rozgrywkach trzecioligowych.
Trzecioligowców obowiązuje ten sam sposób zgłaszania wyników, co I i II ligę - konieczne są screeny z wynikami po każdej mapie, inaczej wynik będzie nieważne. Pamiętajcie o tym, bo mam zamiar bezwzględnie przestrzegać tej zasady. Podobnie sprawa się ma ze wszelkimi niedozwolonymi przez regulamin zachowaniami, obraźliwymi zwrotami, używaniem cutów itd. - od tego jest zapisywanie powtórek bądź screenów, by się nim posługiwać. Screeny oraz wyniki wrzucacie do tematu o danej kolejce: w I kolejce do tematu PL9 - I kolejka, w II do tematu PL9 - II kolejka itd. Mappacki obowiązują oczywiście te same, co w pierwszej i drugiej lidze.
III liga, grupa A: Street Style Clan, eXtreme Pro Skillers (dawne Hard Racers), Drużyna Actimela, The Dark Eyes
III liga, grupa B: McKorniky & Team7, Żorscy, EXtreme Elite, Team Dovers
I kolejka fazy grupowej (12 IX 2010)
Street Style Clan - The Dark Eyes
eXtreme Pro Skillers - Drużyna Actimela
McKorniky & Team7 - Team Dovers
Żorscy - EXtreme Elite
Reszta w terminarzu. Życzę dobrej zabawy i jak najmniejszej ilości walkowerów.
Powrót do góry |
|
|
TAMArind
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[HR]PUMA
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
XeN
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 30
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cmok
Jeździ konno
|
Wysłany: 08 września 2010, 20:31 Temat postu: |
|
|
Hah ;p Scooter specjalnie dałeś tak grupy żeby w finałach coś się działo ^^?
taa z grupy wychodzimy ;p ale jak dla mnie to żorscy coś są bardzo cisi ;D
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Qbica7
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |