Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 02 września 2010, 8:39 Temat postu: |
|
|
Tak to napisałeś, jakby nagle dostali miejsce w czwartej lidze CPS i z bólem serca zaniechali występu w PL9. Prawda jednak jest taka, że celowo wcześniej walczyli w drabince, by do tej ligi się dostać, doskonale wiedząc, że nałoży się im to na ten turniej. To była całkowicie świadoma decyzja, podjęta w ich własnym interesie ze względu na to, że CPS ma oczywistą renomę w świecie TM, w przeciwieństwie do jakiegoś tam Polish League. Ich sprawa, nie chcą być mistrzami Polski, to nie. Jak ktoś chce być złośliwy, to przy pytaniu o formę US w polskich rozgrywkach można powiedzieć, że w mistrzostwach to się nawet do dziesiątki nie załapali.
Powrót do góry |
|
|
f1-arek
User no.6900
|
Wysłany: 02 września 2010, 8:41 Temat postu: |
|
|
abszt cieszy mnie to że tak sądzisz ;]. a co do US to n/c.
_________________ podpis...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NN~ maziarz
|
Wysłany: 02 września 2010, 9:05 Temat postu: |
|
|
Jak tak to wszyscy się srają żeby pokazać Polską scenę w świecie jak najlepiej... jak jest ku temu okazja to i tak każdy narzeka... Są rzeczy ważne i ważniejsze...W Polsce już udowodnili że potrafią grać na najwyższym poziomie...Teraz wypływaja na szersze wody...
_________________ XST!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
Ostrzeżeń: 1 Posty: 979
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 02 września 2010, 12:09 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
każda drużyna grająca czy to w pierwszej lidze czy drugiej jest lepsza od US |
to jest poprostu nie prawda.
Jak ktoś chce być złośliwy, to przy pytaniu o formę US w polskich rozgrywkach można powiedzieć, że w mistrzostwach to się nawet do dziesiątki nie załapali |
no niby moglby, bo nie będzie ich w top 10, ale tak samo nie ma p4g w top10 jakiejs nadeolidze, czy w innych turniejach, o których istnieju nawet nie wiemy, bo po prostu nie biora udzialu.
jak zrobie lige druzynowa, a yoyo-tech nie będzie bralo udzialu, bo uwaza ja za noobowa to tez raczej nie powinienem mowic, ze yoyo-tech nawet nie było w top10.
pewne jest jednak, ze us nie będzie moglo się już nazywac druzynowym mistrzem polski, ale będziemy miec 100% nowego mistzra.
ogolnie jest to raczej sprawa priorytetow, a us widocznie ma inne niz reszta polksich drużyn.
kiedyś ps tez koncentrowalo się na jakos 3. lige miedzynarodowa i przez to przejebali w pl. na koncu dobrze im to nie wyszlo, bo jakiś sukcesow w tej miedzynarodowej lidze tez nie było.
pewnie niejeden będzie się pytal, czy us by było w stanie wygrac z xx czy pol i tutaj mozna sobie pomyslec, ze poprostu nie chcieli się postawic, bo maja akurat dosc mało aktywnych graczy i nie chcieli sobie popsuc wizerunku przez mozliwe porazki.
jakby nie było, jeszcze nigdy w historii pl jedna z najlepszych drużyn polski nie zrezygnowala z braniu udzialu w pl, wiec tutaj mamy novum w formie pewnej seperacji, co będzie kosztowalo us pewnie kilka punktów sympatji na scenie, jak widac w niektorych komentarzach, a liga trochę traci poziomu na szerokosci.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Scooter Fox
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cosworth' Abszt
Pirat drogowy
|
Wysłany: 02 września 2010, 12:46 Temat postu: |
|
|
Jakub napisał: |
każda drużyna grająca czy to w pierwszej lidze czy drugiej jest lepsza od US |
to jest poprostu nie prawda. |
Odnosiło się do postu x3nuna, o tym, że może być gadanie, że XX nie jest najlepsze, bo nie grało z US. Ci drudzy nie biorą udziału i jeśli w przyszłości takie gdybanie pojawiłoby się ze strony graczy US, to mogłoby się też to odnosić do innych teamów, bo wyniku PL9 jeszcze nie znamy . Dlatego każdy zapisany team pod tym względem jest lepszy PODCZAS TEGO PL od US . Nie chodzi mi umiejętności, bo wiadomo US je ma ogromne, ale nie będzie można ich sprawdzić.
A czemu NAR?
Macie bardzo dobrych graczy i realne szanse na podium, o które (tak sobie zakładam ) powalczycie z XST.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 02 września 2010, 13:08 Temat postu: |
|
|
@scooter, abszt
przeciez ja nie mam zamiaru jakos bronic tam US, bo mnie tez denerwuje, ze olewaja PL, ale czy z " " (pozdro scooter) czy bez, nie powinno się przesadzac i od razu mowic, ze każda drużyna jest lepsza.
jak US powie ze jest lepszy niz mistrz PL, to nie będziemy poprostu wiedziec, czy tak jest, czy nie, wlasnie w tym jest problem, ze US się nie zapisalo i to im biore za zle.
poza tym pamietam jeszcze niedlugo wyrazony przez US cel, wygrac PL czesciej niz POL czy pS i dziwie się co się z tym stalo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Memorial
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
|
eXiliado skt7
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 920
|
Wysłany: 02 września 2010, 18:04 Temat postu: |
|
|
Ja się zgadzam z maziarzem.
I imo też multigaming wolał, aby wzięli udział w międzynarodowym turnieju, żeby się pokazać niż w mistrzostwach polski, o których nikt poza naszym krajem nic nie mówi. Życzę powodzenia.
_________________ Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] oddowicz
Team Poland
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 02 września 2010, 22:33 Temat postu: |
|
|
jeszcze mała myśl.
co mi się nie podoba to fakt, że nikt z US nie raczył się tu choćby krótko wypowiedzieć. no ja rozumiem, że grają gdzieś tam w świecie i tu odpuszczają, ale w tym momencie wygląda to tak, jakby mieli polską scenę w głębokim poważaniu, nie racząc się odezwać nawet słówkiem w tej przecież ważnej dla polskiej tm sprawie.
pewnie jak zwykle przesadzam, zresztą nie pierwszy raz, ale takie są po prostu moje osobiste odczucia.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ludwik
Ostrzeżeń: 2 Posty: 394
|
Wysłany: 02 września 2010, 23:08 Temat postu: |
|
|
Loxley napisał: |
jeszcze mała myśl.
co mi się nie podoba to fakt, że nikt z US nie raczył się tu choćby krótko wypowiedzieć. no ja rozumiem, że grają gdzieś tam w świecie i tu odpuszczają, ale w tym momencie wygląda to tak, jakby mieli polską scenę w głębokim poważaniu, nie racząc się odezwać nawet słówkiem w tej przecież ważnej dla polskiej tm sprawie.
pewnie jak zwykle przesadzam, zresztą nie pierwszy raz, ale takie są po prostu moje osobiste odczucia. |
Nie przsadzasz. O ile o to ze probuja się rozwijac i "walczą o europe" nie mozna miec pretesji. To bycie Mistrzami Polski jednak do czegoś zabowiązuje. Nawet glupia notka, ze nie wystapią z PL9 poniewaz"..." była by mile widziana. Ale albo naprawdę maja wyjebane na polska scene, albo poprostu się boja tu udzielac. A nie wierze ze nikt z TCW tego jeszcze nie czytał.
Powrót do góry |
|
|
|
|